Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno

DabelM:

Hovorili mi ze cakacka u nich je momentalne 1,5 roka je to tolko vsade? Nevie niekto o niecom skorsom?

Pokud uz davno nejsi na poradniku, mas smulu. Napr. v Rolex butiku v Curychu mi rekli, ze Daytony nemaji ani jedny, ani nikde bokem na ukazku. Kdyz uz jim nejaky prijdou, jsou do 2 hodin pryc. Takze kluci, co si je byli zkouset v Praze a davali sem fotky, meli stesti, ze je vubec videli nazivo.

• Odpovědi 26tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno

Děkuji všem, byl jsem překvapen, že mě je dodali tak brzo.

To odložení budu brát jako zkoušku pevné vůle.

Odesláno

Půjčené černé.. mít tenkrát u Bechyněho modré tak by to vše možná dopadlo jinak. Na ruce jsou Milgy 1000x lepší než na obrázku, vážně super vyvážené, povedené hodinky s charakterem. Líbí se mi moc. K dokonalosti jim chybí datumovka a přebývá zalomená sekundovka :) na to bych si musel zvyknout. Myslím, že já už jsem našel svoje definitivky..SD.

myslíš Honzo...

Ty Daytony, viz výše, to by byl nářez :rolleyes:  

Odesláno

Taky se přihlašuju k dementství - Martinovi rád a upřímně pogratuluju k narozeninám, přírůstku v rodině a nebo povýšení v práci, ale ne ke kolečkám v kastlíku s korunkou, pro které si může většina zde zúčastněných do příslušného kvelbu zajít podobně jako pro nového Passata "fplnýpalbě"  :smoke:

Z hlášek o demenci a čekačkách 1,5 roku je aspoň hezky vidět, jak mají dealeři Rolexu některé ze spolupacošů zmáknuté - "kupujou-nebudou"  :lol:  

Odesláno

Kdo negratuluje k novym dajtonam je dement :)

Moudro otce Fura..  :lol2:

myslíš Honzo...

Ty Daytony, viz výše, to by byl nářez :rolleyes:  

Jo, ze by mi manzelka doma narezala.. to je pravdepodobny  :angel: bane delam si srandu.. jeste jsem nemel cest si Daytony vyzkouset. Pritom je to tak lakave... Dejtona.. Dejtona.. Dejtonaruku.. radsi se podobne nebezpecne situaci vyhnu :) 

Odesláno

Moudro otce Fura..  :lol2:

Jo, ze by mi manzelka doma narezala.. to je pravdepodobny  :angel: bane delam si srandu.. jeste jsem nemel cest si Daytony vyzkouset. Pritom je to tak lakave... Dejtona.. Dejtona.. Dejtonaruku.. radsi se podobne nebezpecne situaci vyhnu :)

chytneme se za ruce a dame to.

svatozář nám udělá alibi

Odesláno

...pasly by mi sem spis Suby,ale tyhle pastiky byly zrovna po ruce v kabelce :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník dabelM
Odesláno

Gratulace ďáble! já dnes opet můj oblíbenej bicolor, jinak jsem potkal v alpách moc pěknou GT2

Díky, dost dobrý kousky jsi sladil dohromady  :clap:

Odesláno

Pěkné Mončo, já dopoledene na kopečku a večer na pivečku :-)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Red is good :)

Dost dobrý sladění detailů  :clap:

Máš to pěkně vychytaný  :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...