Potkan Odesláno 17. července 2016 Nahlásit Odesláno 17. července 2016 DabelM: Hovorili mi ze cakacka u nich je momentalne 1,5 roka je to tolko vsade? Nevie niekto o niecom skorsom?Pokud uz davno nejsi na poradniku, mas smulu. Napr. v Rolex butiku v Curychu mi rekli, ze Daytony nemaji ani jedny, ani nikde bokem na ukazku. Kdyz uz jim nejaky prijdou, jsou do 2 hodin pryc. Takze kluci, co si je byli zkouset v Praze a davali sem fotky, meli stesti, ze je vubec videli nazivo.
LovecK Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 2 DabelM: gratulace! Neco konci a neco zas zacina!
Návštěvník dabelM Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Děkuji všem, byl jsem překvapen, že mě je dodali tak brzo. To odložení budu brát jako zkoušku pevné vůle.
špelda66 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Půjčené černé.. mít tenkrát u Bechyněho modré tak by to vše možná dopadlo jinak. Na ruce jsou Milgy 1000x lepší než na obrázku, vážně super vyvážené, povedené hodinky s charakterem. Líbí se mi moc. K dokonalosti jim chybí datumovka a přebývá zalomená sekundovka na to bych si musel zvyknout. Myslím, že já už jsem našel svoje definitivky..SD.myslíš Honzo...Ty Daytony, viz výše, to by byl nářez
CEGY Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Kdo negratuluje k novym dajtonam je dement
Radek124 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Taky se přihlašuju k dementství - Martinovi rád a upřímně pogratuluju k narozeninám, přírůstku v rodině a nebo povýšení v práci, ale ne ke kolečkám v kastlíku s korunkou, pro které si může většina zde zúčastněných do příslušného kvelbu zajít podobně jako pro nového Passata "fplnýpalbě" Z hlášek o demenci a čekačkách 1,5 roku je aspoň hezky vidět, jak mají dealeři Rolexu některé ze spolupacošů zmáknuté - "kupujou-nebudou"
Porsche_911 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Kdo negratuluje k novym dajtonam je dement Moudro otce Fura.. myslíš Honzo...Ty Daytony, viz výše, to by byl nářez Jo, ze by mi manzelka doma narezala.. to je pravdepodobny bane delam si srandu.. jeste jsem nemel cest si Daytony vyzkouset. Pritom je to tak lakave... Dejtona.. Dejtona.. Dejtonaruku.. radsi se podobne nebezpecne situaci vyhnu
špelda66 Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Moudro otce Fura.. Jo, ze by mi manzelka doma narezala.. to je pravdepodobny bane delam si srandu.. jeste jsem nemel cest si Daytony vyzkouset. Pritom je to tak lakave... Dejtona.. Dejtona.. Dejtonaruku.. radsi se podobne nebezpecne situaci vyhnu chytneme se za ruce a dame to.svatozář nám udělá alibi
M3maniac Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 Gratulace ďáble! já dnes opet můj oblíbenej bicolor, jinak jsem potkal v alpách moc pěknou GT2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Street Glide Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Odesláno 18. července 2016 ...pasly by mi sem spis Suby,ale tyhle pastiky byly zrovna po ruce v kabelce :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Gratulace ďáble! já dnes opet můj oblíbenej bicolor, jinak jsem potkal v alpách moc pěknou GT2 Díky, dost dobrý kousky jsi sladil dohromady
monika1910 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Red is good Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 GMT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Přirostlé k ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Pěkné Mončo, já dopoledene na kopečku a večer na pivečku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
patprom Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 (upraveno) Red is good I like women who has a style :-) Upraveno 19. července 2016 uživatelem patprom
calv Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Fotí se samy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Red is good Dost dobrý sladění detailů Máš to pěkně vychytaný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se