skalis Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Krasnej kousek, pie-pan dial je fajnovej!DJ 1601 r. 1970 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Dnes jsem vzal plecháče vyvenčit před zazimováním. Jiskra opět přeskočila :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Nedele jak ma byt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Furt totok tentok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Dnes rychlá bazenová zkouška nové fototechniky pro diving ... za 14 dní vyzkouším v Pacifiku, ale myslím, že to půjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Jo, pujde to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Ted tu budu chvili otravovat s timhle Blby svetlo,ale tak na me dobry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Ted tu budu chvili otravovat s timhle Blby svetlo,ale tak na me dobry... Jen otravuj, Expa jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Na ruce furt. Sundávám jen pro focení . Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Na ruce furt. Sundávám jen pro focení . Sent from my iPhone using TapatalkJestli seš v ČR, tak si to laskavě nastav pořádně, jinak ti sem zakážeme chodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Na ruce furt. Sundávám jen pro focení . Sent from my iPhone using Tapatalkto sa podarilo, skvelé foto a takisto aj GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 (upraveno) Ty korale bych sundal:-)Taky jsem to zkusil a od ty doby mam v prdeli bok pouzdra. Upraveno 28. listopadu 2016 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Batman u doktora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Tak tak, bez koralov,naramkov, kotvičiek Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem ole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Obrovská radost!! Jsem z nich unešen...Nosí se skvěle, sunburst je neskutečnej, glidelock je paráda. Na ruce vypadají o trochu robustněji než GMT II čehož jsem se trochu bál, ale úplně zbytečně... Žabky jsou pecka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 Obrovská radost!! Jsem z nich unešen...Nosí se skvěle, sunburst je neskutečnej, glidelock je paráda. Na ruce vypadají o trochu robustněji než GMT II čehož jsem se trochu bál, ale úplně zbytečně... Žabky jsou pecka!! Gratulace! Žabáci jsou nejlepší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 30. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2016 1601 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se