ava Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Já nejsem gentleman, proto se ptám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Lamiczka - krasny jsou! Díky moc! Když jsem dnes s nima přišel domů, tak žena naznala, že to jsou nejhezčí hodinky co mám. Prý jsou lepší jak polárky (mám dost po náhodě skoro stejný kombo jako ty). Taky mám z pořízení vtipnej příběh, ale nerad bych některým kolegům zvedal tlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Me pribehy zajimaji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Tenhle nechtěj vědět, budeš akorát nasranej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Včera na Bohemia Jazz Festivalu a dnes taky celý den NoDate Upraveno 18. července 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jen ať to poví, nasrání není nikdy dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Zatím jen v krátkosti - řekněme, že takový hodinky jde potkat i na blešáku v krabici s bordelem Jak bude víc času, tak je ještě nafotím a rozepíšu to, někteří už tu story slyšeli Upraveno 18. července 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Zatím jen v krátkosti - řekněme, že takový hodinky jde potkat i na blešáku v krabici s bordelem Jak bude víc času, tak je ještě nafotím a rozepíšu to, někteří už tu story slyšeli Tak to si rád poslechnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 To zni jako jezkej chronopribeh kazdopadne gratulace tedy, rekl bych ze cena byla velmi mila a hodinky jsou krasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Kdyz se ke me dostaly, tak vypadaly takto a nesly....tah je puvodni jen na fotce jsou uz bez.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Pribeh je to skvelej, uz se tesim, az se Lamiczka rozepise. Podobny story tady za 9.5 roku, co tu jsem, pamatuju 3, Lamiczkova je ctvrta. Jsou to krasny hodinky, uzivej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Kdyz se ke me dostaly, tak vypadaly takto a nesly....tah je puvodni jen na fotce jsou uz bez.... Chlape vždyť nevypadaj zle v tý krabičce, jsem myslel že ukážeš nějakej pološrot :-) jinak gratulaje, jubilee je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Ale žes je koupil za pětikilo, tak to je pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) Ale žes je koupil za pětikilo, tak to je pecka Dobrej tip, ale ne úplně přesnej. Uznávám, že cena byla naprosto irelevantní, ale v první chvíli jsem nějak nechtěl věřit tomu, co můžu mít v ruce a přesvědčil jsem se až doma, když jsem shodil tah a mrknul na čísla atd. Ono to z fotky vypadá (ta krabička je už moje, takhle jsem je nenašel), ale hodinky měly v super stavu jen ty nejdůležitější věci s ohledem na díly a případnej servis - pouzdro a cifr + teda ten tah. Servis u Bechyně mi nacenili na 26k.... Upraveno 18. července 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jsou pravý , nebo fake?Pravý od Matella... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 (upraveno) kult co me porad bavi, sme spolu uz pres rok Upraveno 18. července 2017 uživatelem Sarka Farka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Jedna dnesna. VRJ: sice som hlasoval vedla modrych ale GMT bicolor su tiez pecka gratulujem! Moni: tie Daytony su stvorene na ruku....nosit, nosit, nosit a jedine s foliami Daytony pôjdu na ruku až cca o tri mesiace (darček k narodeninám)... či s fóliami, tak to sa ešte uvidí... Inak tie tvoje Suby tiež vôbec nie sú zlé, ba povedala by som, že sú priam perfektné... takže nevymýšľať a hlavne nevymieňať/nepredávať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Ladíme... Ladíte perfektně, hezký vkus v obou případech. Gratuluju! Je fajn, když můžeš ženě dopřát hodinky jaké se jí líbí a ještě k tomu Rolex :-) Taky jsem chtěl svou ženu nějakými obdařit, ale jí tohle nějak nechytlo. Říká, že by je stejně nenosila. A já si říkám "zlatá to žena" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Tak jsem si otevřel flašku a sepsal to už dnes. Fotky jsou jen z mobilu, ale aspoň to dokumentuje ten příběh http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/74465-neuvěřitelné-příběhy-s-dobrým-koncem/?p=1961473 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se