Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

mam rovnaké dilema, keď prezujem, musia ist spat na tah, je tak zlý, až je dobrý.

Tak na ty kuzi se mi to teda vubec nezda... po dni s natem, jsem zas zpet u tahu. Na jinych hodinkach mi to nevadilo, ale jak maji suby vystouple dynko tak to neni ono...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem zrovna narozeniny, šel jsem zrovna kolem Wempeho, jen tak jsem nakouknul dovnitř a oni je tam kurva zrovna měli... Vlastně jsem je vůbec nechtěl a museli mě pár sekund přemlouvat :-) ale aspoň mám další definitivní dreamwatche a možná první tady na fóru ? Prý se v obchodě ohřáli cca pět hodin :-) Datejust 41 s modrým cifrem na jubilee tahu.

post-36225-0-39254100-1505592892_thumb.jpg

post-36225-0-62112000-1505592915_thumb.jpg

post-36225-0-13977800-1505592932_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vlastně ty 41ky nepůsobí o moc větší větší než klasické 36ky a jsou na pohled menší než dřívější DJ II díky jemnějším proporcím a jubilee tahu, i když mají stejný průměr.

Jediné co mě překvapilo, je délka tahu. Má 14+10 klasických dílků plus easylink. Ve sponě se dá easylink pohybovat ve třech dírkách posunutím stěžejky, mám ho uprostřed. No a s nerozepnutým easylinkem je mám na 18 cm ruce tak akorát. Venku nějakých 15 stupňů, takže očekávám, že v horku by mi ruka povyrostla tak akorát na rozepnutí easylinku. Čili: V podstatě žádná rezerva pro větší ruku. V kšeftu jsem se ptal, ale dušovali se, že žádný dílek nechybí. Nechci kecat, ale když jsem ženě kupoval DJ 31, tak mi tah (bez Superjubilee spony) přišel volný i na moji ruku. Nezkoušel jste to někdo v obchodě?

Odkaz ke komentáři

Měl jsem zrovna narozeniny, šel jsem zrovna kolem Wempeho, jen tak jsem nakouknul dovnitř a oni je tam kurva zrovna měli... Vlastně jsem je vůbec nechtěl a museli mě pár sekund přemlouvat :-) ale aspoň mám další definitivní dreamwatche a možná první tady na fóru ? Prý se v obchodě ohřáli cca pět hodin :-) Datejust 41 s modrým cifrem na jubilee tahu.

attachicon.gifIMG_2858.JPG

attachicon.gifIMG_2864.JPG

attachicon.gifIMG_2863.JPG

Gratuluju k narozeninám i k dárku. Sluší ti a sedí jako ulité. 

U Wempeho ve Vídni? 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...