vlcisko Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Trezorofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 K té pánské chlupaté ruce působí trochu zvláštně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Mobilem v koupelně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 IMG_4554.JPG Hezká fotka Jarette Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monika1910 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 TrezorofkySom žena, teda predpoklad by tu bol, že kamene sa mi budú páčiť, ale toto už je aj na mňa moc... sorry, vlcisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Slunicko vylezlo.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronin13 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 mam rovnaké dilema, keď prezujem, musia ist spat na tah, je tak zlý, až je dobrý.Tak na ty kuzi se mi to teda vubec nezda... po dni s natem, jsem zas zpet u tahu. Na jinych hodinkach mi to nevadilo, ale jak maji suby vystouple dynko tak to neni ono... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Já je nosím dost často na natu nebo kůži, plechová spona na tahu mi občas přijde za trest, je dlouhá, vysoká, a nedokažu ji vycentrovat tak, aby mi nepřetáčela hodinky. Upraveno 15. září 2017 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlcisko Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Som žena, teda predpoklad by tu bol, že kamene sa mi budú páčiť, ale toto už je aj na mňa moc... sorry, vlciskoDo slaka, a ja som tu chcel byt za americkeho rappera :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Topolcianky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Měl jsem zrovna narozeniny, šel jsem zrovna kolem Wempeho, jen tak jsem nakouknul dovnitř a oni je tam kurva zrovna měli... Vlastně jsem je vůbec nechtěl a museli mě pár sekund přemlouvat :-) ale aspoň mám další definitivní dreamwatche a možná první tady na fóru ? Prý se v obchodě ohřáli cca pět hodin :-) Datejust 41 s modrým cifrem na jubilee tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Mitak: ta posledni fotka je moc pekne kombo! Ty 372 me prijdou obrovsky oproti tem Rolbam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Hezky! Gratulace!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Vlastně ty 41ky nepůsobí o moc větší větší než klasické 36ky a jsou na pohled menší než dřívější DJ II díky jemnějším proporcím a jubilee tahu, i když mají stejný průměr.Jediné co mě překvapilo, je délka tahu. Má 14+10 klasických dílků plus easylink. Ve sponě se dá easylink pohybovat ve třech dírkách posunutím stěžejky, mám ho uprostřed. No a s nerozepnutým easylinkem je mám na 18 cm ruce tak akorát. Venku nějakých 15 stupňů, takže očekávám, že v horku by mi ruka povyrostla tak akorát na rozepnutí easylinku. Čili: V podstatě žádná rezerva pro větší ruku. V kšeftu jsem se ptal, ale dušovali se, že žádný dílek nechybí. Nechci kecat, ale když jsem ženě kupoval DJ 31, tak mi tah (bez Superjubilee spony) přišel volný i na moji ruku. Nezkoušel jste to někdo v obchodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Měl jsem zrovna narozeniny, šel jsem zrovna kolem Wempeho, jen tak jsem nakouknul dovnitř a oni je tam kurva zrovna měli... Vlastně jsem je vůbec nechtěl a museli mě pár sekund přemlouvat :-) ale aspoň mám další definitivní dreamwatche a možná první tady na fóru ? Prý se v obchodě ohřáli cca pět hodin :-) Datejust 41 s modrým cifrem na jubilee tahu. IMG_2858.JPGIMG_2864.JPGIMG_2863.JPGGratuluju k narozeninám i k dárku. Sluší ti a sedí jako ulité. U Wempeho ve Vídni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Udělalo se hezky, tak na pár chvil na ruce - až je mi líto je prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Gratuluju k narozeninám i k dárku. Sluší ti a sedí jako ulité. U Wempeho ve Vídni?Díky. V Drážďanech, přijel jsem se podívat na Šonku na Lausitzring. Zrovna on i Kopfstein postoupili do Round of 8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 NoDate Odesláno z mého LG-D855 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonas1 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se