Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zkoušel jsem DJ na Jubilee a moc pěkný

attachicon.gifIMG_8562.JPG

Ondro, jakej jsi z nich měl pocit, pokud jde o čitelnost? Já si je zkoušel taky, je to jeden z mála pro mne nositelnejch modelů, a v umělým světle jsem musel ručkama lovit světlo... btw, hodně mě překvapil cenovej rozdíl Dark rhodium DJ 41 na jubilee s touhle WG fluted lunetou a s hladkou ocelovou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ondro, jakej jsi z nich měl pocit, pokud jde o čitelnost? Já si je zkoušel taky, je to jeden z mála pro mne nositelnejch modelů, a v umělým světle jsem musel ručkama lovit světlo... btw, hodně mě překvapil cenovej rozdíl Dark rhodium DJ 41 na jubilee s touhle WG fluted lunetou a s hladkou ocelovou.

Přišly mi citelný docela dobre. A ten rozdíl mezi cenou hladké a fluted lunety me taky docela překvapil,, za me hladká

Odkaz ke komentáři

Souhlas, mám to taky tak :)

post-30813-0-44292100-1512103959_thumb.jpg

(Fotka ukradena odsud: http://timeandtidewatches.com/hands-classic-redefined-rolex-oyster-perpetual-datejust-41-steel/ )

No a co mi říkaly dámy u Bechyněho, modré v prodejích válcují tyhle šedé... tady je hezká srovnávačka variant fluted/smooth a oyster/jubilee (foto z instagramu, nemůžu to dohledat)

post-30813-0-25154400-1512103985.jpg

Odkaz ke komentáři

Jj, patří to k DJ víc, o tom žádná, ale hodinky nemáme jako objekt ve vitrince, ty nosíme, takže musí splňovat i nějakou základní kompatibilitu s typem majitele... u někoho fluted, u někoho míň nápadná smooth, no :) Zaplaťpánbu za možnosti konfigurace, které DJ nabízí. Škoda, že u 41 je zatím omezený výběr cifrů, snad se dožiju světlýho tapestry dialu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...