ADIkov Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Zatím bez sněhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Zkoušel jsem DJ na Jubilee a moc pěkný IMG_8562.JPGOndro, jakej jsi z nich měl pocit, pokud jde o čitelnost? Já si je zkoušel taky, je to jeden z mála pro mne nositelnejch modelů, a v umělým světle jsem musel ručkama lovit světlo... btw, hodně mě překvapil cenovej rozdíl Dark rhodium DJ 41 na jubilee s touhle WG fluted lunetou a s hladkou ocelovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 To sou veci. Zena si mumlala cosi o slepejch homosexualech.. No a priste si vycistim pred fotkou sklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Micey: gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Jsou krasny.Dva roky zpatky bych to na ruku nedal, ale dneska klidne. Tvl asi se menim na italskyho duchodce po tech skoro 20ti letech prace s nima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Dik:) Hele, kdo mate Oyster tah s easy linkem.. dela vam to tohle? Mne jo a trochu me to rozciluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) Mne to robi ale velmi jemne, keby som nevidel to video tak ani neviem, nevsimnem si to. Nemas tah prilis na volno? Vtedy sa mi to zda vyraznejsie. Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem lordsoft Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Ty vole to je super pro spiony kteri funguji s morseovkou Treba tohohle jsem si ani nestihnul vsimnout, oby ty rolady celkove vydavaj divny zvuky vsechny - stary chrastej, novy klikaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 (upraveno) Nene, je to fuk at je utazenej nebo volnej. Spajdy vsiml jsem si toho az kdyz jsem si ho o jednu dirku na spone zkratil, predtim nevim.. ono pri noseni si toho nevsimnes, ale jak se s tim ted u televize mazlim.. Upraveno 30. listopadu 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Ondro, jakej jsi z nich měl pocit, pokud jde o čitelnost? Já si je zkoušel taky, je to jeden z mála pro mne nositelnejch modelů, a v umělým světle jsem musel ručkama lovit světlo... btw, hodně mě překvapil cenovej rozdíl Dark rhodium DJ 41 na jubilee s touhle WG fluted lunetou a s hladkou ocelovou.Přišly mi citelný docela dobre. A ten rozdíl mezi cenou hladké a fluted lunety me taky docela překvapil,, za me hladká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Souhlas, mám to taky tak (Fotka ukradena odsud: http://timeandtidewatches.com/hands-classic-redefined-rolex-oyster-perpetual-datejust-41-steel/ ) No a co mi říkaly dámy u Bechyněho, modré v prodejích válcují tyhle šedé... tady je hezká srovnávačka variant fluted/smooth a oyster/jubilee (foto z instagramu, nemůžu to dohledat) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Za mě když DJ tak fluted určitě méně praktické ale určitě hezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 Jj, patří to k DJ víc, o tom žádná, ale hodinky nemáme jako objekt ve vitrince, ty nosíme, takže musí splňovat i nějakou základní kompatibilitu s typem majitele... u někoho fluted, u někoho míň nápadná smooth, no Zaplaťpánbu za možnosti konfigurace, které DJ nabízí. Škoda, že u 41 je zatím omezený výběr cifrů, snad se dožiju světlýho tapestry dialu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 neviem kam to dat. Fotka nie je moja. Ale tato kombinacia by ma nenapadla...zdroj: https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=441010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 neviem kam to dat. Fotka nie je moja. Ale tato kombinacia by ma nenapadla... zdroj: https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=441010To vypadá výborně ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 ved prave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 A razom sú z toho frajerské hodiny super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 To vypadá výborně ! A razom sú z toho frajerské hodiny super No nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2017 No nevím...Souhlas,na fotce to jeste vypada jakz takz, nazivo to ale neni vubec fajn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se