Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Seběhlo se to tak rychle a brand new Batman je u mě. Můj první R, společně s AP Royal Oak tvoří ideální duo k osobní spokojenosti. :-)

post-6079-0-24800700-1524926746_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem JamesLurk
  • Odpovědi 24,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Seběhlo se to tak rychle a brand new Batman je u mě. Můj první R, společně s AP Royal Oak tvoří ideální duo k osobní spokojenosti. :-)

Nesssser!! Brutko kamarade! Ide ti to :)

Odesláno (upraveno)

Nadhera a s temi AP se dokonale doplnuji.

Upraveno uživatelem JohnDoe
Odesláno

Děkuji, jsem na ně moc zvědavej. Ještě jsem ani nesundal fólie z pouzdra, nejsou vůbec vidět. Baví mě jak jdu s velikostí hodinek stále níže. První byly tenkrát nějaké 45 mm, pak to šlo přes několik 43 44 mm hodinek k 41 mm RO a tohle je 40ka. A to mi ještě není ani 30 panebože.

Odesláno

Přemýšlel jsem, jestli to sem mám dávat, bo mi přijde že se seru všude (neni to záměr, přísahám :D), ale jelikož z nich mám fakt radost a upřímně jsem si nikdy nemyslel, že nějaký Rolby budu vlastnit, tak sem přidávám mojí poslední nálepku na nemoc:

post-63851-0-20240700-1525002079_thumb.jpg

Odesláno

Přemýšlel jsem, jestli to sem mám dávat, bo mi přijde že se seru všude (neni to záměr, přísahám :D), ale jelikož z nich mám fakt radost a upřímně jsem si nikdy nemyslel, že nějaký Rolby budu vlastnit, tak sem přidávám mojí poslední nálepku na nemoc:

attachicon.gifIMG_0435.jpg

Uz sme sa o tom bavili, ale musim este raz pogratulovat, su fest peckovne!

Odesláno

Tak pamatuju, že když začaly TV na dálkové ovládání, tak bylo (v mém okolí) naprosto běžné, že ovladač zůstal zabalený v igelitu (aby se nepoškodil / neosahal).

Ale zpět k hodinkám (a fóliím) - když na zdejší fota koukám, tak ty folie z 99% nikdy nepostřehnu (asi blbě vidím, no a hlavně koukám jen v Tapatalku = menší rozlišení).

To bylo před 30lety:) ne vážně opravdu mate v aute igelit na sedackach? Ono když se pak auto fotí z dálky tak to taky neni vidět:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...