filo-boxer Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 Kuřpauza. A bez fólií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 8. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2018 (upraveno) Kuřpauza. A bez fólií. Tak jednou jsou to skoroexpy, tak se nosí hodinky. Upraveno 8. května 2018 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Včerejší Suby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Na slnku su naj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 To hej, este se trochu vopal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 furt me berou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 DJ v tunelu, fajně svítí .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 furt me berouFajná košile, ladí ti k cifru...Pro Saturny mám slabost. Odkud je? (SZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Pár fotek co se tu nedávno objevilo mě donutilo je vyndat z trezoru a ponosit... a zjistil jsem že vůbec nevim proč jsem je do toho trezoru zavřel, jsou super!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Košile je z T.M.Lewin. Mám ji totiž taky :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Na horweenu od zekona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Super dobrý. Akorát koukám, že ti to ta ostrá hrana pouzdra, kam zapadá tah, taky už kouše.. já takhle oddělal novej řemen přesně za minutu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Super dobrý. Akorát koukám, že ti to ta ostrá hrana pouzdra, kam zapadá tah, taky už kouše.. já takhle oddělal novej řemen přesně za minutu:)Bohuzel, mam stejnou zkusenost a v krabici spoustu na zakazku vyrobenych remenu, u kterych nezkousnu oderky. Jedine co ma smysl namisto tahu u Rolex, jsou kaucukove remeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Je to tak. Sviňka jedna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Kluci, ohnuté stěžejky a je po problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Jakože si je mám ohnout sám, nebo je to nějaká spešl koupitelná věc? Se to trochu bojim sám ohybat, nerad bych udělal tempo v Labi a pápá Rolex:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Jakože si je mám ohnout sám, nebo je to nějaká spešl koupitelná věc? Se to trochu bojim sám ohybat, nerad bych udělal tempo v Labi a pápá Rolex:)Dvě kávové lžíčky, mezi ně stěžejku vložit a zatlačit, nemusíš samozřejmě použít origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Takhle to bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Milgy v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2018 Betonujeme s 115200. Bez fólií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se