kuncák7 Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Jojo ... Expy jsou nejlepší na nošení, škrábance jim sluší víc, než kterýmkoli jiným rolexkám. No a nový GMT byl bonus Promin, ale musim- :-))))), jses jasnej pacient :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Promin, ale musim- :-))))), jses jasnej pacient :-).Kdo neměl stejný typ hodinek alespoň dvakrát, nepatří tady na fórum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Jedna z rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Trochu som sa ich po kuncakovych fotkách bál, ale su supiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 (upraveno) moje tooly si tento tyden uzivaly ;-) Upraveno 16. srpna 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Polárky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terazky som Chronomagorom Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Takový fotky - to je úplný porňo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Stefane, mas to s vystrahou :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 ako sa nosi nový model v porovnani so starším? Ta Orange GMT rucka je výborná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 ako sa nosi nový model v porovnani so starším? Ta Orange GMT rucka je výborná. Je to pro me i velikostne lepsi, lumi neporovnatelna, ale. Ty polarky mit musim a i 40 je pro me nositelna ( takze si vyber :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 RLX relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 ako sa nosi nový model v porovnani so starším? Ta Orange GMT rucka je výborná. Podle mě záleží na obvodu ruky.Pro mě je prostě nový EXPII velký.Navíc když si zvykneš na proporce indexů starých Expů, tak ti ty nové přijdou moc velké (nejen pouzdro, ale i ručky, indexy, ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 ako sa nosi nový model v porovnani so starším? Ta Orange GMT rucka je výborná. Já mám ruku jak párátko, 16,5cm ... a EXPII se nosí výborně a to je střídám s DeepSea a ty jsou taky v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Na 16,5 deepsea, to klobouk dolu. Ale úplně blbě to nevypadá, to musim uznat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2018 Na 16,5 deepsea, to klobouk dolu. Ale úplně blbě to nevypadá, to musim uznat Voni tady všichni nosí daleko větší hodinky a nikomu to nepříjde. A například takový Garminy, to jsou hotový plechovky vod tuňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Ďakujem za spätnú vazbu. Nové expy som mal na ruke a zdali sa mi veľmi fajn, len neviem ako je to s nimi po prvotnom očarení. To práve na týchto starých funguje skvele vďaka rozmerom a váhe. Rozmýšľam, ze kam sa pohnúť do budúcna, nech niesom sklamaný. Napr. pri nových suboch mi po týždni vadilo dynko a zbytočne masívna spona (obe by sa dalo riešiť novými GMT). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 Já mám ruku jak párátko, 16,5cm ... a EXPII se nosí výborně a to je střídám s DeepSea a ty jsou taky v pohodě Je to na vkusu každého soudruha.Když jedu někam daleko, beru si je. (polárky)Jsem rád že jsou nenápadné a pohodlné, díky čemuž na ně nemusím furt dávat pozor, abych je neodřel a nelákají lupiče.Na mě jsou zkrátka ty nové EXP II moc velké (mám obvod ruky cca 17,5 až 18cm).Beru hodinky jako komplex vlastností a u R. a IWC mi narozdíl třeba od LumTec nebo Seika větší průměry nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 (upraveno) Stevo, ako tak citam tvoje reakcie (masivna spona, velkost, dynko, atd.) vidim len jedine riesenie PP Nautilus Ref. 5711 Upraveno 18. srpna 2018 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 V lese bez data Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se