Přejít na obsah

Jaké Rolex máte právě na ruce?

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 24,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsem si pořídil DJ na jubilee a jsem moc spokojený. Náramek je parádní a ta velikost úplně akorátní. 36 mm mě přišlo málo, starší 116334 zase moc velké, ale tyhle 126334 jsou prostě perfektní.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik-ja to tak nejak tusil,ale zeptat jsem se chtel ;)

Mel jsem na ruce BLNR, BLRO, SDDS, oboji maji i bicolor. Dlouha cekacka je na SD, modry SDDS, Daytony apod.

Kazdopadne ty BLNR nejsou zas tak nedostupny, jak se tu povida. I kdyz tyhle SUBy bylo asi stesti trefit den, tak se taky da v relaci tydnu.

Na Hulky jsem se zapomnel zeptat.

Jinak v Carollinu neni dostupny nic, nebo spis pro me nebylo.

Cely je to jen takova hra :)

Upraveno uživatelem Radius
Odkaz ke komentáři

Mel jsem na ruce BLNR, BLRO, SDDS, oboji maji i bicolor. Dlouha cekacka je na SD, modry SDDS, Daytony apod.

Kazdopadne ty BLNR nejsou zas tak nedostupny, jak se tu povida. I kdyz tyhle SUBy bylo asi stesti trefit den, tak se taky da v relaci tydnu.

Na Hulky jsem se zapomnel zeptat.

Jinak v Carollinu neni dostupny nic, nebo spis pro me nebylo.

Cely je to jen takova hra :)

Prosim jak to mam chapat, ze jsi byl u bechyneho a tam jen tak meli blnr, blro a dalsi tebou zminene modely? To se mi ani nechce verit;-) a v relaci tydnu? Blro? Blnr? To snad ne...?!
Odkaz ke komentáři

Ty co vypisuju, ze jsem mel na ruce a byly pro nekoho rezervovane, ale super byla ta moznost je videt v realu. Stejny pripad moje Suby, to bylo ale spise stesti. Jinak se Suby daji v radu tydnu, ne mesicu. BLNR v radu mesicu, ne rok.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...