tkol Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 A to ty černé EXP II vypadají ješte opticky v pohodě oproti bílým polárkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Rolády dost starý na to, aby si koupily vlastní Rolády. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Stary sice je, ale moc nevyrostly... Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak jsem si pořídil DJ na jubilee a jsem moc spokojený. Náramek je parádní a ta velikost úplně akorátní. 36 mm mě přišlo málo, starší 116334 zase moc velké, ale tyhle 126334 jsou prostě perfektní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Dobrá volba. Zkoušel jsem je a jsou to ty pravé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Tak uz jsem mezi vami Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jak dlouho si teda cekal?-jestli jsou novy z kramu teda...dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 U Bechyneho jsem cekal 1 den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Tak tos mel kliku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 U Bechyneho jsem cekal 1 denDik-ja to tak nejak tusil,ale zeptat jsem se chtel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 (upraveno) Dik-ja to tak nejak tusil,ale zeptat jsem se chtel Mel jsem na ruce BLNR, BLRO, SDDS, oboji maji i bicolor. Dlouha cekacka je na SD, modry SDDS, Daytony apod. Kazdopadne ty BLNR nejsou zas tak nedostupny, jak se tu povida. I kdyz tyhle SUBy bylo asi stesti trefit den, tak se taky da v relaci tydnu. Na Hulky jsem se zapomnel zeptat. Jinak v Carollinu neni dostupny nic, nebo spis pro me nebylo. Cely je to jen takova hra Upraveno 4. ledna 2019 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Mel jsem na ruce BLNR, BLRO, SDDS, oboji maji i bicolor. Dlouha cekacka je na SD, modry SDDS, Daytony apod. Kazdopadne ty BLNR nejsou zas tak nedostupny, jak se tu povida. I kdyz tyhle SUBy bylo asi stesti trefit den, tak se taky da v relaci tydnu.Na Hulky jsem se zapomnel zeptat.Jinak v Carollinu neni dostupny nic, nebo spis pro me nebylo.Cely je to jen takova hra Prosim jak to mam chapat, ze jsi byl u bechyneho a tam jen tak meli blnr, blro a dalsi tebou zminene modely? To se mi ani nechce verit;-) a v relaci tydnu? Blro? Blnr? To snad ne...?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Ty co vypisuju, ze jsem mel na ruce a byly pro nekoho rezervovane, ale super byla ta moznost je videt v realu. Stejny pripad moje Suby, to bylo ale spise stesti. Jinak se Suby daji v radu tydnu, ne mesicu. BLNR v radu mesicu, ne rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Jasne, chapu. Jinak suby netrvaj dlouho to je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloshu Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Skvělá volba a štěstí. Gratuluju! Tak uz jsem mezi vami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Tak mezi svatky tvrdili, ze i na suby s datem se ceka mesice. Nodate bez cekani, ale na prodejne je nemeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ole Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Velmi zvlastne s tymi waitlistami. Ale nechce sa mi verit že by boli BLNR dostupne za par mesiacov. Tak isto sa už objavuju info že maju byt spolu s Hulk-ami discotinued. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se