mini46 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Skôr nechápem že si juhu niekto hodinky do trezore? Neni to škoda neustále sa obmedzovať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Zkouška novýho železa a Expy na gumě se ani nehly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 (upraveno) Na extrém jsou snad stavěny .Kua,já tu gumu budu muset snad někde splašit Upraveno 27. února 2019 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 první sex?A hned úspěšnej dle učebnic rodinné výchovy nebo občanské nauky nebo co to vůbec je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Zkouška novýho železa a Expy na gumě se ani nehly IMG_1198.jpgAle fuj! 1911 v nízkotučný ráži... Brrrr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Ale fuj! 1911 v nízkotučný ráži... Brrrr... No pětašťoury mám dvě ... ale luger je na závody super, jen to tak prská a navíc je mám zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 (upraveno) Kde jsou ry Rolex knihy v akci? Upraveno 27. února 2019 uživatelem Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 No pětašťoury mám dvě ... ale luger je na závody super, jen to tak prská a navíc je mám zadarmo Tyhle výmluvu akceptuju a trochu závidim to nízkotučný žrádlo zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Kde jsou ry Rolex knihy v akci?Mondanibooks.comCode: Vintagerolexforum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Tyhle výmluvu akceptuju a trochu závidim to nízkotučný žrádlo zadarmo... Jen času ne střílení nemám dost ... ten se koupit nedá nikde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Mondanibooks.comCode: VintagerolexforumDekuji, mrknu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Vím, kdo tady není, že ? No a na ty stávají hodinky co mám, na všechny, jsem si nechal udělat gravír ... tím jsem je celkem diskvalifikoval z nějakých prodejních excesů Na tenhle názor jsem narazil už poněkolikáté. Mně by teda gravírování na dýnku nijak zvlášť nevadilo, tím spíš to tvoje. Kdyby tam bylo "od snažilky pro manžu", tak by to bylo horší, ale pořád - na dýnko většinou nekoukáš a v nejhorším ho můžeš vyměnit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2019 Jeden dnešní šot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Ještě naposled k těm Subům a okousanýmu rukávu u košile. Nedělá tohle i fluted luneta u DJ?...jo, hledám nějakej "racionální" důvod, proč si pořídit DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Nedělá, ta není tak ostrá a hlavně je to pod jiným úhlem Mě teda košili nežerou ani Suby, ani SD, ani DJ, takže ono je to asi spíš stylem nošení, mezerou rukávu a materiálem košile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
auster Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Asi máš recht, okus se vyskytl jen u českých košil Le Premier a John & Paul, zatímco stejně starý a používaný echt německý Olymp stále drží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Taky nosim buď jen Olympky nebo taylored Delor. Zkoušel jsem už lecos a ta "kvalita" konkurence mě dycky vrátí k Olympu a k zákazkovýmu krejčovství. Lacinější košile vypadaly po půl roce na vyhození a ty lepší po 3 letech furt jak kdybych je před tejdnem vybalil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Jedny dříve narozené. Košile Eterna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Modrá je nej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Velká spona - dobrá spona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se