tikzot Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 mno otazkou je, kolik už jich je na foru...myslim že to nebude naky velky numero...ale sou proste mooc dobry, zavidim...:-)
Roland Sands Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Vhodné na kolo i na pivo ;-)Na kole jsem nebyl asi 14dní ale na škopek jdu za chvíli
Locky Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 (upraveno) @tikzot: Přijde mi, že je spíš po nich menší hlad, než po Pepsi, které jsou lunetou barevně věrnější původním modelům GMT-Master. Upraveno 5. září 2019 uživatelem Locky
Sarka Farka Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Sice úterní fotka, ale přijde mi, že jsem jediný z fóra co je nosí a házím sem jejich fotky IMG_20190903_183757.jpgsou paradni, vem je nekdy na pivko
tkol Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 @tikzot: Přijde mi, že je spíš po nich menší hlad, než po Pepsi, které jsou lunetou barevně věrnější původním modelům GMT-Master.No odstínem rozhodně věrné původním Pepsi nejsou ani trochu, ale aspoň tím jubilee a barevnou kombinací odkazují na původní Pepsi narozdíl od nových BLNR, tak možná proto...
JoyStick Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 To sou zas špekulace. Po batmanech neštěk pes, dokaď je neukončili, po pepsi je sháňka 40 let v kuse. Nic záludnýho v tom fakt nejni
xbraj19 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 To sou zas špekulace. Po batmanech neštěk pes, dokaď je neukončili, po pepsi je sháňka 40 let v kuse. Nic záludnýho v tom fakt nejni A to jsi někde četl, nebo jsi to tady za ta léta vypozoroval?
tkol Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Odesláno 5. září 2019 Myslim ze je to fuk, oba modely jsou mezi ?most wanted?...
IzTaPa Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Konecne doma. Ten servis se ponekud prodrazil...
tkol Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Já? Co Tě nemá Mě nepřekvapíš! Sice starší ale přece...
tkol Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Odesláno 6. září 2019 Ale měl bys! Jsem zvědavej s jakou raketou zas přijdeš. Už podezřele dlouho je relativní klid...
tedwine Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Odesláno 7. září 2019 Uz jsou doma! Parada!!! Ja taky tak.. pracovne...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se