Tommy_PP Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Snake: ta modra farba je uzasna! MaxT: Super tiez! Uz sa neviem dockat kedy dorazia moje s rovnakym cifernikom, ale na tahu a so zlatou lunetou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Pánové, jaká je čekačka na ty MaxT čokolády? Teď asi nekonečno, ale v normálu? Nekonečno-x? Což je pořád nekonečno Ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 IMG_0168.jpgNevopic se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Pánové, jaká je čekačka na ty MaxT čokolády? Teď asi nekonečno, ale v normálu? Nekonečno-x? Což je pořád nekonečno Ok To nejsou cokolady.A cekacka nic tragickyho, i kdyz tenhle model sel v posledni dobe nahoru. Pocitej tak 6-12mes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 To nejsou cokolady.A cekacka nic tragickyho, i kdyz tenhle model sel v posledni dobe nahoru. Pocitej tak 6-12mes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 2. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Díky. Máš pravdu, já si toho cifru nevšiml. Beru zpět.To nezní zase tak hrozně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 První den s Milgy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Jj krize nekrize...musime se nějak bavit...aspon porovnat ciferniky nebo tak něco...ktery je hezčí záleží na chuti každého soudruha... Super kombinace. Gratulace.Premyslim o ni uz delsi dobu. Jak jenom vypadaji ty sky na ruce v porovnani s ym?Mel jsem na ruce bily sky a prisly mi strasne velky, ale snad modry opticky padnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Kyklopa jsem driv nemusel, ale postupne mu prichazim na chut. Snake: gratulace. Pekna barvicka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Modrá i kyklop je super, pěkné to máte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Super kombinace. Gratulace.Premyslim o ni uz delsi dobu. Jak jenom vypadaji ty sky na ruce v porovnani s ym?Mel jsem na ruce bily sky a prisly mi strasne velky, ale snad modry opticky padnou40/42mm no...sky jsou větší jak yachty a vyšší...ale je potřeba si říct, že yachty jsou super pohodlný hodinky-tomu se snad vyrovnaj jen starý plechový polarky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Paráda, nemáš ty Sky Dwellery nějaký volný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tichus Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Stejně za chvíli půjdou pryč, tak to ani nezkracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 40/42mm no...sky jsou větší jak yachty a vyšší...ale je potřeba si říct, že yachty jsou super pohodlný hodinky-tomu se snad vyrovnaj jen starý plechový polarky...Moc pěkný to máš, užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Před měsícem je u měli CZ AD normálně skladem, stejně jako spoustu dalších věci ) A já odešel s Pánové, jaká je čekačka na ty MaxT čokolády? Teď asi nekonečno, ale v normálu? Nekonečno-x? Což je pořád nekonečno Ok Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Skladem možná ano, ale jak pro koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 myslím, že tyhle už mu zůstanou, co Honzo? Stejně za chvíli půjdou pryč, tak to ani nezkracuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 no je fakt, že minimálně na limit na kartě by spoustu lidí vyřadil včetně mě Skladem možná ano, ale jak pro koho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 myslím, že tyhle už mu zůstanou, co Honzo? Kdo by to koupil twl...ocelovky za takový prachy...to by musel být blázen Pár nabídek už jsem odrazil a asi u mě chvilku zůstanou-sice se ke mně prej nehodí, ale já si občas vezmu lososovou barvu na tričko nebo košili - ať jsem in.. Ještě pro kolegu s yachtama-sice tohle srovnání není moc vypovídající vzhledem k pozici hodinek na ruce, ale aspoň pro představu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Paráda, nemáš ty Sky Dwellery nějaký volný?Nn-sedi supr a to jsem měl ještě v záloze easylink...Jo a díky za pochvalu-ty milgy máš taky suprovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se