IzTaPa Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Nemám s tím problém... Jinak já už teď u stroje na výrobu rakoviny, ať nejsem OT. To uz fakt musis svidrat hlady, kdyz mi takovou pichowinu odsouhlasis tyhle pouze na tahu...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Jsem nejedl od 11:30... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 (upraveno) před 1 hodinou, LovecK napsal: Jsem nejedl od 11:30... No vidis, a nezdechls jeste Ve vsi srande samozrejme mysleno Upraveno 29. května 2020 uživatelem nastycrew52 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 (upraveno) Kde to bereš? Samej krásnej kus... Upraveno 29. května 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 On to prostě točí do kornoutků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 (upraveno) Chvalabohu ze obchody su uz otvorene, aspon mam kde travit volny cas samozrejme pred skusobnou kabinkou. Upraveno 30. května 2020 uživatelem ADIkov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Mas peknou kabelku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 před 16 minutami, LovecK napsal: Mas peknou kabelku! Jo, to som zabudol, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Potápky se budou hodit ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Zpátky z pětiletého servisu...Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 sice nic pro mě, ale má to koule, to teda jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 před 7 hodinami, Denjl napsal: Zpátky z pětiletého servisu... Sent from my iPhone using Tapatalk Kde proběhl servis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Hlavně co tak sleduju tak si celkem jede ty fullgoldy ve velkym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 před 44 minutami, tkol napsal: Hlavně co tak sleduju tak si celkem jede ty fullgoldy ve velkym... Moje slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Bechyně...Celkem mě potěšilo, že při sepisovaní zakázky zaznělo jestli je chci leštit- nechtěl jsem (hodinky nosím furt a je to na nich vidět - na každý ťukanec mám památku)... 5let s nikam uteklo jak voda... si pamatuju, že jak jsem je kupoval tam okolo toho nebylo zdaleka takový šílenství... Kde proběhl servis ?Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2020 Taky jsem to tak mám u NoDate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMCorsair Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Mně u AD říkali první servis po 10 letech, pak další po 5 letech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 2. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2020 Dneska chvíli za mašinou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se