tkol Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 před 6 hodinami, JoyStick napsal: já vim co to je za hodinky, ptám se na to zlato v lunetě To je jasnej lak na nehty...
tikzot Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 Nejvíc modrá co sem kdy na R viděl, bez keců Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 přeju ti to a sereš mě zároveň asi jako když se ti tchýně zabije v novym ferrari
JoyStick Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 před 56 minutami, tkol napsal: To je jasnej lak na nehty... tak cifr, korunka a pushery sou zhruba pade, tak asi na prach nezbylo
Návštěvník Radius Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 před 39 minutami, tikzot napsal: Nejvíc modrá co sem kdy na R viděl, bez keců Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nelíbí se mi a nepřemýšlím o nich, vlastně jsem o těch hodinkách pravidelně nikdy nepřemýšlel, protože se mi nikdy nelíbily. Tím, že sem dáváš ty fotky mě akorát utvrzuješ, že je fakt nechci. Mám ted klid a jasno a proto ti chci poděkovat.
tikzot Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 Přesně;-)! Já je taky nikdy nechtěl, nikdy se mi nelíbili, fakt..
tomtur Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 tak cifr, korunka a pushery sou zhruba pade, tak asi na prach nezbylo Liehova fixka…
JoyStick Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 (upraveno) před 22 minutami, tomtur napsal: Liehova fixka… nezklamals jinak teda kdybys to chtěl udělat pořádně, tak řekni, i na todle mám lidi Upraveno 20. května 2021 uživatelem JoyStick
Denjl Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 To podepíšu... nikdy se mě nelíbily... na jaře je vždycky výtáhnu z banky a je to proste wau... sice o 1mm menší než ty, ale jinak stejný názor - jsou supr a užívej! Přesně;-)! Já je taky nikdy nechtěl, nikdy se mi nelíbili, fakt.. Sent from my iPhone using Tapatalk
jenik77 Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 před 8 minutami, Denjl napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To podepíšu... nikdy se mě nelíbily... na jaře je vždycky výtáhnu z banky a je to proste wau... sice o 1mm menší než ty, ale jinak stejný názor - jsou supr a užívej! tak mne se tedy zase vzdy libily a libi se mi furt, ale nazivo jsem, nastesti, zjistil, ze pro me nejsou a jsem v klidu.
tikzot Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Odesláno 20. května 2021 před 32 minutami, Denjl napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To podepíšu... nikdy se mě nelíbily... na jaře je vždycky výtáhnu z banky a je to proste wau... sice o 1mm menší než ty, ale jinak stejný názor - jsou supr a užívej! Sent from my iPhone using Tapatalk Děkuju moc, jsou fakt kouzelný. A jinak já mám také 4 centimetrový, ty nový 4.1 se mi upřímně moc nelíbí, proto jsem sháněl ty starší.
tkol Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Odesláno 21. května 2021 před 8 hodinami, tikzot napsal: Děkuju moc, jsou fakt kouzelný. A jinak já mám také 4 centimetrový, ty nový 4.1 se mi upřímně moc nelíbí, proto jsem sháněl ty starší. Souhlas, 40 se zlatym napisem jsou lepsi! Gratulace...
tikzot Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Odesláno 21. května 2021 před 2 hodinami, tkol napsal: Souhlas, 40 se zlatym napisem jsou lepsi! Gratulace... Díky Tome, pravdu máš
Denjl Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Odesláno 22. května 2021 Sobotní vintage den... týden přemýšlím kam je dat na servis... jdou relativně přesně +3s, ale bůh vi kolik let staly... takže nějaký servis by asi zasloužily Sent from my iPhone using Tapatalk
Exiztence Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Odesláno 22. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Povidláček Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Odesláno 22. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radek124 Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Odesláno 22. května 2021 (upraveno) @Denjl A to se ptá někdo kdo má jeden z podniků i v Jihlavě na náměstí? Já dnes pro změnu sváteční ráži 39,9mm... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. května 2021 uživatelem Radek124
Radik Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Odesláno 22. května 2021 Tyjo, @Povidláček a rolby! Asi kvůli tomu nicku mi to nejde dohromady
tikzot Odesláno 22. května 2021 Nahlásit Odesláno 22. května 2021 (upraveno) Blůessy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. května 2021 uživatelem tikzot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se