Karussell Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 …no a už v tom jedu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Bože Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 GMT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 31 minutami, Frantik napsal: Bože God is a DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 3 hodinami, Frantik napsal: Bože Fany, vole, neber jméno boží nadarmo! @Karussell nejhezčí DJ! Gratulačka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 5 hodinami, Karussell napsal: …no a už v tom jedu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 5 hodinami, Karussell napsal: …no a už v tom jedu taky Do prkýnka . Ty jsou suprový. Do těch bych šel i já. Můj sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 5 hodinami, Karussell napsal: …no a už v tom jedu taky Gratulace! Dle mého nejhezčí kombinace blue dial, fluted bezel a jubilee bracelet. Dobře jsi vybral . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 28 minutami, African napsal: Jsem myslel že tě rolády neberou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Takže gratulace veliká, jsou peckovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 5 minutami, M3maniac napsal: Jsem myslel že tě rolády neberou Asi dospívám no, co bych kecal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 @M3maniac nee Rendo, to si pleteš, mě neberou Díky všem gratulantům, sdílím názor, že je to nejhezčí varianta DJ a to o parník před champagne bicolor. Po pradávné zkoušce DJ II na ruce jsem veškerý non-36mm DJ kategoricky zavrhnul, ale musím uznat, že tohle se jim vážně povedlo. Sice se teprve seznamujeme, ale asi to bude vážný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomasbohmann Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 41 minutami, Karussell napsal: @M3maniac nee Rendo, to si pleteš, mě neberou Díky všem gratulantům, sdílím názor, že je to nejhezčí varianta DJ a to o parník před champagne bicolor. Po pradávné zkoušce DJ II na ruce jsem veškerý non-36mm DJ kategoricky zavrhnul, ale musím uznat, že tohle se jim vážně povedlo. Sice se teprve seznamujeme, ale asi to bude vážný Však to bylo na tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 18 hodinami, Karussell napsal: …no a už v tom jedu taky To je pozehnanej jezisek Tedka uz neni cesty zpatky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 17 hodinami, Karussell napsal: God is a DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Už vím, jak se maj důchodci v DDR. Supergut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posmourny Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 44 minutami, Karussell napsal: Už vím, jak se maj důchodci v DDR. Supergut. No jestli takhle, tak chci bejt důchodce v DDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 1 hodinou, Karussell napsal: Už vím, jak se maj důchodci v DDR. Supergut. fakt povedená kombinace! krása.. jaký je to rozměr prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 @Spongebob 41mm a sedí skvěle… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se