petr_cha Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Ze je African botec jsem tusil, ale ze je takovej borec, ze pri pristani muze vyhodit z trenyrek pojistny brzdy kyl... to teda klobouk dolu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Odlesky, to je oč tu běží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 12. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2022 Jedna nocna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Na stavbě … v dnešní době větší adrenalin, než v Himalájích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 10 hodinami, ADIkov napsal: Jedna nocna Modrej chromalight je stejne nejlepsi. Ja ty zeleny lumiky moc nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 V parnej saune. Suby beriem všade… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADIkov Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 38 minutami, matejcaha napsal: Modrej chromalight je stejne nejlepsi. Ja ty zeleny lumiky moc nemusim. Jeje bez debaty. Z druhej strany plechove pepsiny su top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 V 12. 7. 2022 v 10:07, Tomak napsal: Paráda, ta modrá je skvělá. Na první pohled jsem myslel, že to jsou fullgoldy Slušelo by jim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 DJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 21 hodinami, Karussell napsal: Tak tomu rikam foto ve štylu! Super Yes, díky Když jsem se nemohl dostat z jedny lodi na druhou, tak jsem podal ruku a nějaký ruský debil mě chytil prstama za hodinky a vytáhl...uf, úplně ve mě hrklo a čekal jsem křupnutí, ale dali to.... prostě hodinky do nepohody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 39 minutami, African napsal: Yes, díky Když jsem se nemohl dostat z jedny lodi na druhou, tak jsem podal ruku a nějaký ruský debil mě chytil prstama za hodinky a vytáhl...uf, úplně ve mě hrklo a čekal jsem křupnutí, ale dali to.... prostě hodinky do nepohody Afri, už mi to nedá, děsně to tahá za oči... hodinky jsou ženského rodu a proto u slovesa konči s tvrdým y, prosím https://www.umimecesky.cz/cviceni-shoda-prisudku-s-podmetem Jinak vše dobré, prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Před hodinou, Andrew napsal: Afri, už mi to nedá, děsně to tahá za oči... hodinky jsou ženského rodu a proto u slovesa konči s tvrdým y, prosím https://www.umimecesky.cz/cviceni-shoda-prisudku-s-podmetem Jinak vše dobré, prosím Neumime češky, slyšíš to v Čechách dnes a denně, zvykneš si Dělám si prdel, dneska hodinky byly s tvrdým y na delfínech, yes.... nádherný tvor a lachtan samozřejmě největší borec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Přerostlý datejusty… roky jsem skydwellery přehlížel… absolutně nechápu pročSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 37 minutami, Denjl napsal: Přerostlý datejusty… roky jsem skydwellery přehlížel… absolutně nechápu proč Sent from my iPhone using Tapatalk Co ukazuje ten bílý trojúhelník zarámovanej červenou barvou na dvanácté pozici ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 2 minutami, dabelM napsal: Co ukazuje ten bílý trojúhelník zarámovanej červenou barvou na dvanácté pozici ? U trojúhelníku se odečítá druhý čas z kolečka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 To bude asi GMT, 17 hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 @špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 před 3 hodinami, Denjl napsal: Přerostlý datejusty… roky jsem skydwellery přehlížel… absolutně nechápu proč Modry Sky Dweller je pecka! Ja uz bych ho mel davno, kdyby sel nejak normalne sehnat. U AD mi nabidli jenom bicolor, ale ten mi k tomu zrovna moc nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 13. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2022 Gmt… červená kosmická úplně u lunety pak značí jaký je měsíc…Technicky musím říct pecka - nejsložitější stroj rlx prýSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se