kuncák7 Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 V 29. 5. 2023 v 10:33, guzmic napsal: Vyškov, Zlín vyřadil v poháru, mají tam slušné hráče, ale věřím že to dají. Tak záchranu máte, ale Vrbu a Grygeru bych poslal o dům dál. Dneska se na to nedalo koukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 před 46 minutami, kuncák7 napsal: Tak záchranu máte, ale Vrbu a Grygeru bych poslal o dům dál. Dneska se na to nedalo koukat. Já byl na Zlín-Vyškov ve čtvrtek osobně a taky to byla hrozná holomajzna. Naštěstí stál lístek jen 10 kaček, ale i to bylo za tu podívanou moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Hoši, hrálo se o holý život...Nějaké brazilské parádičky z Maracaná jste asi nemohli čekat, ne? Údajně dostal Vrbič za záchranu bonus dva míče, takže zaparkoval dva autobusy a bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Maroshu, ale ono se na to opravdu nedalo vůbec koukat, to nebylo skoro ani divizní utkání. A co mě překvapilo nejvíc, bylo to z obou stran ( ona tam chyběla i snaha, o fotbalovosti se nedalo mluvit vůbec, ale to můžu psát o polovině a víc ligovejch zápasech ). Čekal jsem fakt víc, o dost víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Já to sledoval. To, že to bylo nekoukatelné vůbec nerozporuju. Jen připomínám, že Zlín hrál tušku celou sezonu, hecli se v nástavbě, ale fotbalovost tam fakt nebyla. Oni to Zlíňáci berou, jako velké vítězství, že se zachránili a jak se jim to vlastně povedlo je až na druhém místě. A že tam nebylo moc fotbalového umu? No, stačí si přečíst rozhovor s Vrbou. Ten se bije v prsa, jak to umí jen on... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Jasný, já to právě taky sledoval ( protože jsem si myslel, že aspoň ten Vyškov s těma afričanama něco ukáže ). A ta druhá baráž byla ještě nekoukatelnější - Příbram na to neměla a Pardubkám to bohatě stačilo. Hlavně mě asi nejvíc překvapilo to, že Příbram i Vyškov hráli tak, že vlastně postoupit nechtěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Jo, druhá liga u nás nemá žádnou kvalitu. Stačí se podívat, kdo z ní postoupil. Tým, který spoluvlastní město, bez silného sponzora. Ten tady v okolí prostě není. Nekrituzuji, jen konstatuju. Fotbal se tu snažit dělat poctivě, najdou pár šikovných Afričanů a žijou z jejich prodejů. Ale to je na ligu málo, finance budou chybět. Rok si ligu zahrají a půjdou zpět. O Příbrami se není třeba moc rozepisovat. Mafián ztratil vliv, kámoš je namočený až po uši a je konečně mimo fotbal. Tam chybí prachy ještě více, stačilo poslouchat rozhovor s jejich nejlepším hráčem...První, co řekl, že jejich tráva je katastrofa a dlužných výplatách se zmínil opatrně taky. Takže ten rozdíl mezí první a druhou ligou je obrovský. A ten hrací systém je nastavený úplně špatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Tak co dneska? Komu přát? Angličanům či Italům? Já mám jasno, i když u obou hrajou slavisti. Anglie!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Já jen doufám, že to bude lepší, jak ty poslední barážové zápasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Já inter... už kvůli Dzekovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Dnes ale Inter nehraje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 38 minutami, Berbatow napsal: Dnes ale Inter nehraje. Já sem debil... mám v hlavě finále lm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 Fotbal na úrovni Zlína nebo Příbram možná , valeni jak svine, komentátoři asi neco huli, fandové rozrazi hráči hlavu……..ty vole čeho to je finále? Jdu spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 16 minutami, Frantik napsal: Fotbal na úrovni Zlína nebo Příbram možná , valeni jak svine, komentátoři asi neco huli, fandové rozrazi hráči hlavu……..ty vole čeho to je finále? Jdu spát Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Tak Bohemka byla asi jasná od začátku, ale Plzeň by aspoň gól dát mohla, pokud teda uvažují o pohárové soutěži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Koukat na obojí bylo utrpeni- Bohemka se dala čekat, ale ta Plzeň? Výběr trenéra bylo šlápnutí vedle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Ani mi nemluv....jdu si vyvrtat bulvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 Dobre Plznicka, pekne vzadu na nulu. Venku staci jeden brejk a jdou dal... Bohemku mam rad, tam me to hodne mrzi, ale plichtu si nezaslouzili. Skoda, ze Matousek nedal prvniho gola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 30. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2023 V 27. 7. 2023 v 22:04, Gustaf napsal: Ani mi nemluv....jdu si vyvrtat bulvy Dneska dobrej bod. Zlín ani komentář nepotřebuje, když mohli urvat bod, tak to posrali. Příští zápas Slávie, takže 3 zápasy a krásná 0b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 (upraveno) Ty kráso....no masakr. Hrajeme hovno, dáme gól, Staněk chytne penaltu a v závěru zaparkujeme autobus a necháme si dát gól. Pro jistotu Jemelka skoro ani nevyskocil. Ten je zralej prevelet do okresu...bych blil Upraveno 31. července 2023 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se