kuncák7 Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 před 11 hodinami, Martin JJJ napsal: Myslíš jako sparťanské neštěstí.... (to spíš vypadá na pokažený žaludek po pardubickém perníku, teď jsem se na to dodíval a ta Sparta projela 1poločas jak dorostenci.... Jo, přesně to
African Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jone Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 před 4 hodinami, African napsal: Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. …to skoro vypadá na sektor hostů; to věřím, že byl silný zážitek
kuncák7 Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 (upraveno) před 5 hodinami, African napsal: Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Viděls 6 gólů, tak si nestěžuj . To říct každej nemůže. Furt je to druhej nejlepší stadion, tým a možná i choreo. Druhej A, však neboj, ono mi zase po LM sklapne. Upraveno 1. prosince 2025 uživatelem kuncák7
African Odesláno 1. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2025 1 hour ago, Jone said: …to skoro vypadá na sektor hostů; to věřím, že byl silný zážitek Kdepak, ty byli vedle zavřený vedle v akváriu nebo jak bych to nazval
bohus76 Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 Kluci nemáte někdo dres Honzy Kollera? Rád bych ho mladému pod stromek. Nemusí to být hraný originál. Rád bych funkční triko (nikoliv bavlnu) za rozumný peníz. ( Třeba červené triko).Když tak SZ ,diky
Jone Odesláno 4. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2025 před 16 hodinami, bohus76 napsal: Kluci nemáte někdo dres Honzy Kollera? Rád bych ho mladému pod stromek. Nemusí to být hraný originál. Rád bych funkční triko (nikoliv bavlnu) za rozumný peníz. ( Třeba červené triko).Když tak SZ ,diky …na Vinted se dva reprezentační a jeden Dortmund válí; dětský - ale nevím, jak je Tvůj kluk velkej…
kuncák7 Odesláno 19. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2025 Tak už zase máme repre trenéra a jeho asistenty. To se opravdu nemůžeme, když už to tedy chtějí, oprostit od minulosti a překopat ten realizak komplet?
pavo_ Odesláno středa v 20:04 Nahlásit Odesláno středa v 20:04 tak co budou to tam kluci vopálený šolíchat i v tý zimě?
kuncák7 Odesláno středa v 20:12 Nahlásit Odesláno středa v 20:12 Doufám že zmrznou. Při rozcvičení z nich úplně salala ta "chuť" hrát.
Frantik Odesláno středa v 20:23 Nahlásit Odesláno středa v 20:23 Zatím mrznou a dívat se, jak Slavia vede 1:0 je zážitek k nezaplacení
Frantik Odesláno středa v 20:50 Nahlásit Odesláno středa v 20:50 Jako čekal jsem hodně, ale 2:2 po půli je prdel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavo_ Odesláno středa v 20:52 Nahlásit Odesláno středa v 20:52 první haluzák a druhej vlastenec ale šance na dobrej výsledek tam je, uvidíme jestli s nima v 2. půli budou stíhat běhat...
kuncák7 Odesláno čtvrtek v 02:33 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 02:33 Bohužel, nemaj je pouštět o poločasu do šaten . Ale v rámci možností dobrý. A viděl jsem zase klub svého srdce ze zahraničí naživo. 1
Gustaf Odesláno čtvrtek v 20:09 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:09 Sahali jsme po 3 bodech.... škoda, ale i bod zlatej
Jone Odesláno čtvrtek v 20:32 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:32 před 5 minutami, Gustaf napsal: Sahali jsme po 3 bodech.... škoda, ale i bod zlatej …vyrovnávací gól v 90. minutě je k nas.rání zas ale Viktorka bez ztráty kytičky - remíza nejhorší výsledek Btw - za včerejší druhý poločas si sešívky zaslouží to bylo moc pěkný, radost koukat Klobouček… Ale holt zakončování Barcelony je prostě z jinýho vesmíru; taková fotbalová pohádka (Robertovo ramínko se samozřejmě nepočítá)
Frantik Odesláno čtvrtek v 20:34 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:34 před 24 minutami, Gustaf napsal: Sahali jsme po 3 bodech.... škoda, ale i bod zlatej Jako s Portem klobouk dolů samozrejme ..... 1
kuncák7 Odesláno pátek v 10:18 Nahlásit Odesláno pátek v 10:18 Ta Plíseň fakt nepřestává prekvapovat- v dobrém slova smyslu. Smekam
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se