Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 11 hodinami, Martin JJJ napsal:

Myslíš jako sparťanské neštěstí.... (to spíš vypadá na pokažený žaludek po pardubickém perníku, teď jsem se na to dodíval a ta Sparta projela 1poločas jak dorostenci.... 💁‍♂️

Jo, přesně to 🤣🤣

Odesláno

Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře  😆

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 4 hodinami, African napsal:

Místní člen mě tam s klukem včera vytáhl... obrovský zážitek, byl jsem poprvé. No a ten výsledek docela překvapilo, kurz prý 17 na Perníkáře  😆

…to skoro vypadá na sektor hostů; to věřím, že byl silný zážitek😂

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, African napsal:

Viděls 6 gólů, tak si nestěžuj 🤣🤣🤣. To říct každej nemůže. Furt je to druhej nejlepší stadion, tým a možná i choreo. Druhej 🤣👍

A, však neboj, ono mi zase po LM sklapne.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odesláno
1 hour ago, Jone said:

…to skoro vypadá na sektor hostů; to věřím, že byl silný zážitek😂

Kdepak, ty byli vedle zavřený vedle v akváriu nebo jak bych to nazval  🤣

Odesláno

Kluci nemáte někdo dres Honzy Kollera? Rád bych ho mladému pod stromek. Nemusí to být hraný originál. Rád bych funkční triko (nikoliv bavlnu) za rozumný peníz. ( Třeba červené triko).Když tak SZ ,diky

Odesláno
před 16 hodinami, bohus76 napsal:

Kluci nemáte někdo dres Honzy Kollera? Rád bych ho mladému pod stromek. Nemusí to být hraný originál. Rád bych funkční triko (nikoliv bavlnu) za rozumný peníz. ( Třeba červené triko).Když tak SZ ,diky

…na Vinted se dva reprezentační a jeden Dortmund válí; dětský - ale nevím, jak je Tvůj kluk velkej…

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak už zase máme repre trenéra a jeho asistenty. To se opravdu nemůžeme, když už to tedy chtějí, oprostit od minulosti a překopat ten realizak komplet? 

• po měsíci...
Odesláno

první haluzák a druhej vlastenec 😀 ale šance na dobrej výsledek tam je, uvidíme jestli s nima v 2. půli budou stíhat běhat...

Odesláno

Bohužel, nemaj je pouštět o poločasu do šaten 🤣. Ale v rámci možností dobrý. A viděl jsem zase klub svého srdce ze zahraničí naživo. 

• Like 1
Odesláno
před 5 minutami, Gustaf napsal:

Sahali jsme po 3 bodech.... škoda, ale i bod zlatej 🙂💪

…vyrovnávací gól v 90. minutě je k nas.rání🙄 zas ale Viktorka bez ztráty kytičky - remíza nejhorší výsledek 👍✌️

Btw - za včerejší druhý poločas si sešívky zaslouží 👏 to bylo moc pěkný, radost koukat🙂 Klobouček… Ale holt zakončování Barcelony je prostě z jinýho vesmíru; taková fotbalová pohádka (Robertovo ramínko se samozřejmě nepočítá😉😂)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...