pavo_ Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Byla to teda včera šílená holomajzna, ale postoupilo se takže první krok splněn. Dánové to bude jinej level, ale ti snad budou chtít hrát trochu fotbal...
kuncák7 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Každopádně, když o účast na svátku fotbalu hrajou takovýhle mancafty, tak už dávno není o co stát ( je fakt utrpení sledovat zápas, kdy si nejlepší hráči daných zemi neumí sehrát 3x za sebou bez ukopnuti, o sehrávce z první nemluvě ). A vymlouvat se na tíhu okamžiku fakt nelze. No nic, bude to jak hokejové MS, základní skupiny k nekoukani a na rozehrání a začne to až ve vyřazovací části. S Danama to bude z naší strany totéž, holomajzna na sílu a budou spoléhat na to, že to ukopou. Fandit jim budu, ale......
xbraj19 Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března V našem pojetí se z fotbalu stává nekoukatelný sport. Borci se víc váleli po zemi, než hráli fotbal. Moje děcka (hrající ragby) z toho měly akorát prdel. 1 1
Frantik Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března (upraveno) Souhlas. Ani jsem to nedokoukal a po letech je mi vlastně úplně jedno, jestli postoupí nebo ne. Je mi i jedno, kdo hraje nebo vyhraje LM, apod. Ještě tak mě sem tam baví naše liga a Slavie, ale obecně se mi nějak ten fotbal vzdaluje Upraveno 27. března uživatelem Frantik
pavo_ Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března je pravda, že se tomu našemu národnímu fotbalu fandí velmi těžko s těma nevýkonama co předvádí, navíc s těma figurkama co to vedou...
Gustaf Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března No, já ho tak mám nějak jako @Frantik jsem se přistihl, že jsem měl i takovou škodolibou radost, když mám dali ty dva fíky se na to nedalo vůbec koukat...a na prodloužení už jsem spal. Trochu to vypadalo, že Krejčí tím vyrovnáním 4min před koncem nasral i spoluhráče vůbec neslavili...asi už taky chtěli bejt doma a on to pošle do prodloužení
zacik Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března aj by som sem nieco napisal, ale ako fanusik slovenskeho futbalu vam len mozem zavidiet a najblizsi mesiac chodit kanalmi. Dostat v domacom zapase desatrocia o vsetko (ako to niektori "novinari" prezentovali) 4 kusky od Kosova je hamba na tri zimy. A to sme si par tyzdnov dozadu zvolili do vedenia futbaloveho zvazu cloveka podozriveho z korupcie a nehospodarneho nakladania s verejnymi zdrojmi. Ide vikend, nejdem sa viac nasierat. Fandil som vam na OH v hokeji (koli rusakom) budem drzat palce s danskom a mozno aj potom na MS, ktore si mozem znovu pozriet uuuuuplne bez stresu.
Frantik Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Před hodinou, Gustaf napsal: No, já ho tak mám nějak jako @Frantik jsem se přistihl, že jsem měl i takovou škodolibou radost, když mám dali ty dva fíky se na to nedalo vůbec koukat...a na prodloužení už jsem spal. Trochu to vypadalo, že Krejčí tím vyrovnáním 4min před koncem nasral i spoluhráče vůbec neslavili...asi už taky chtěli bejt doma a on to pošle do prodloužení Přesně tak 1
kuncák7 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Parádní nahodak a zbytek zápasu budem spoléhat na gólmana. Uvidíme, zda to bude stačit.
Murphy97 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 6 minutami, kuncák7 napsal: Parádní nahodak a zbytek zápasu budem spoléhat na gólmana. Uvidíme, zda to bude stačit. Tak dneska tu chut vidim a nahodak? Nemyslim. Proste gol po dobre standardce. Nahodak je dle meho treba odrazeny balon…
Frantik Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března No hlavně aby pořád nebránili těch 1:0, to by se nemuselo vyplatit Nejakej bjejk by to chtělo
pavo_ Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Šulc potvrzuje že má dlouhodobě fazonu jak řemen...krásnej gól 2. polocas bude chtít hrát aktivně, chtít balón...jen bránit je cesta do pekel
Murphy97 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března ..tak ted je potreba priznat, ze jsme prezili druhy polocas Danove maji rozhodne vice ze hry, nam se podari 2-3 doteky a tim to konci. Druha pule drzeni mice 18 vs. 82. Na povazenou.. Tak drzme palce..
pavo_ Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března druhá půle hrůza, z naší strany jen běhání bez balónu a čekání na gól... teď ještě přežít prodloužení a na penalty vyhrajeme
kuncák7 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 1 hodinou, Murphy97 napsal: Tak dneska tu chut vidim a nahodak? Nemyslim. Proste gol po dobre standardce. Nahodak je dle meho treba odrazeny balon… Nahodak ve smyslu toho, že to takhle trefis jednou ze sta, i když to byl Šulc, kterými to ve Francii padá. A chuť sama nestačí, chtělo by to i tu kvalitu, i když, jim stačí bojovnost. Snad pencle, zase
kuncák7 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Naštěstí to není hokej a penalty nejsou dovednostní soutěž. Ale tak snad.
kuncák7 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Neuveritelny- zprdeleklika funguje a MS máme .
pavo_ Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března lepší tým dnes nepostoupil ale na to se historie neptá a Koubek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se