honza71 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Kdyz jsem videl tu miru zoufalstvi ve druhem polocase, tak jsem sel pred prodlouzenim spat. Rano jsem otviral net s tim, ze si jen prectu vysledek Postup je prima, vydrenej v obou zapasech. Ale vic se k tomu asi nema smysl vyjadrovat 1
Frantik Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Jako postoupili, cil splnenej a vlastne jim to preju Nebo samozrejme ze jo. Stejne jsem na to vcera cumel a zase jsem byl nasranej. Jeden "lucky punch" na zacatku a pak jsme hrali neuveritelne priposrane celej zapas, i Poborsky uzt nevedel, jak to komentovat. Pár brejků a pak stesticko a OK, no. Ale nechci zase zazit dalsi EURO, kdy jsem se musel stydet po prvnim zapase s Portugalcema, kdy jsme hrali nejhorsi a nejpriposranejsi fotbal v dejinach. Ale nechci bejt nerudnej kritik, jsme tam a MS je porad MS P.S. Jo ale ten Šulc, ten mi ted udelal radost. To je neuveritelnej hráč, to je radost na něj koukat. Akorát s tím učesem vypada jako čurák, ale to asi patří k image Upraveno 1. dubna uživatelem Frantik 1
honza71 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Uz v prvnim zapase bylo videt, jak je Sulc frustrovanej, ze mu nikdo dalsi z tymu "nestaci". Nemel tam nikoho, s kym by si to daval. Nikoho ! A holt to neni Maradona, aby si vzal mic a nikoho dalsiho do souhry nepotreboval
pavo_ Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna bohužel škoda, že nemáme víc Šulců to by ten náš fotbal vypadal trochu jinak...všichni by byli rádi kdyby jsme hráli hezkej, kombinační fotbal, ale je třeba se podívat jaké hráče typologicky máme a na jejich schopnosti/úroveň. bolely z toho oči, ale jsme po 20ti letech na MS(pořád je to nejsledovanější sportovní akce a z Evropský části kvaldy je sakra těžký postoupit) a přitáhne to snad k fotbalu spoustu dětí a vychováme víc talentů podívejte se na takovou fotbalovou zemi jako Itálie...3x po sobě chybí na velkém turnaji
Frantik Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna A tak uvidime. Mexiko, JAR a Korea neni zase takova skupina smrti, tak treba tam neco ukopeme a fandíme 2
redd Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Budou muset na vysokohorskej kemp, protože zápasy v Mexiku jsou docela vysoko... jinak toho moc neuběhaj 1
paolous Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Hlavně Poborák místo zvaneni ve studiu nazout kopačky a hybaj na křídlo, byl by i teď o třídu nejlepší! Nedvěd totéž.
p3k Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna když vzpomeneme na Řecko, které se svým anti fotbalem vyhrálo ME, nad tehdy jedním z nejlépe hrajícím týmem (který to kruci byl?)
kuncák7 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Jenže i to Řecko mělo kvalitu- dokázalo si nahrát z první, např. Ale skupina je hratelna- Mexiko ci JAR se bude asi divit, až tam přiběhne někdo od nás a ukopne mu s balonem i nohu a Korejce uskaceme v hlavičkách . A žádné horské soustředění netřeba, vzal bych Trpise jako kondičního trenera- to se budou těšit na mic jako malé děti . Včera bolel zrak, ale stejně se na MS těším jak malej. Upraveno 1. dubna uživatelem kuncák7
Gustaf Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Vono je to stejně fuk... všechno bude v noci nebo brzy ráno.
p3k Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 56 minutami, kuncák7 napsal: Jenže i to Řecko mělo kvalitu- dokázalo si nahrát z první, např. jasný, to byl jenom povzdech a vzpomínka na dobu, kdy jsme to ještě uměli
kuncák7 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 1 hodinou, p3k napsal: jasný, to byl jenom povzdech a vzpomínka na dobu, kdy jsme to ještě uměli Vždyť já tomu rozuměl. Nemysli si, že mě v té době ta porážka od " nekopu" nestvala. Jen si zpětné uvedomis, čeho sis dostatečně nevážil . Snad rozumíš mě. 2
Murphy97 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna před 3 hodinami, Gustaf napsal: Vono je to stejně fuk... všechno bude v noci nebo brzy ráno. prevratime pitnej rezim a jedeeeeem 1
kuncák7 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna před 12 hodinami, Gustaf napsal: Vono je to stejně fuk... všechno bude v noci nebo brzy ráno. Stejně budeš koukat, tak si nestěžuj :-))). Jako prostě vždycky ( a nelži si do kapsy, že ne ).
Gustaf Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Hele asi nebudu....jsem spavý tvor. Asi ten JAR by měl bejt od 18hod našeho času, takže to jo..
odjinud Odesláno 3. dubna Nahlásit Odesláno 3. dubna Uz se resi nominace... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Soliso Odesláno středa v 01:03 Nahlásit Odesláno středa v 01:03 V 14. 6. 2016 v 12:30, j3ykobim napsal: Za ten gól může hlavně Lafy. Co tam předváděl před tím centrem? nejdřív hledá Piqeho ve vápně, když se k němu stáhne, tak přestane koukat na Iniestu(sleduje hráče přibíhajícího k vápnu). Toho si ale Iniesta všímá, posílá centr, Lafy si toho jako jediný nevšiml a vidí balón až ve vduchu, tak hledá rukama Piqeho, že si ho přitáhne, ale už našmátrá jen Piqueho dlaň. Neskutečně fatální chyba od útočníka hrajícího si na stopera. Dokonce to vypadalo, že by si ho přebral Hubník, ale viděl že se Lafy stahoval a Piquemu tak to nemělo smysl. Neskutečně fatální chyba od útočníka hrajícího si na stopera. Možná, kdyby se místo hledání ideálního místa pro Piqueho víc soustředil na situaci, mohl se vyhnout takové katastrofě. Stejně jako v některých rozhodnutích na poli, tak i ve světě online kasin – kde je každé rozhodnutí klíčové, pokud se vám daří, můžete vyhrát velké částky. Zkuste štěstí na https://1win-hungary.com/ – nejlepší nabídka her, které vás udrží v napětí až do posledního momentu! I v online hře je občas potřeba mít trochu víc pozornosti, abyste se vyhnuli zbytečným chybám a užili si vítězství naplno. Souhlasím, že to byla opravdu zásadní chyba. Lafy si v té situaci nevedl vůbec dobře. Místo toho, aby si udržel přehled o všem, co se děje ve vápně, se úplně soustředil na Piquého, což vedlo k tomu, že ztratil kontakt s Iniestou. Ten měl volnost, poslal perfektní centr, a Lafy to mohl vidět až příliš pozdě. Jak říkáš, i kdyby ho chtěl přitáhnout, byl už mimo pozici. A ta jeho snaha "hledat" Piquého rukama, když byl už na úplně jiném místě, je přesně ten moment, kdy se to rozhodlo. V tomhle typu zápasu se takovéto momenty nemohou stávat, pokud chceš mít na hřišti alespoň nějakou stabilitu.
Harwey Odesláno středa v 06:09 Nahlásit Odesláno středa v 06:09 @Soliso to si tak presne pamatas na zapas, co bol pred 10 rokmi, ze citujes tak stary prispevok?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se