marty87 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Tak Tonda Kinský podepsal novou lepší smlouvu. Kdo by to byl čekal, kousnul se, ukázal charakter a sílu a já mu tleskám
paolous Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Zatím Francie naprosto odskocena, jestli tu někdo porazí... Pochybuju Před 8 lety vyhráli, před 4 skoro a letos Olise Mbappe v top formě, takhle dominovali snad jen Němci v devadesatkach.
Harwey Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Ok, otocili to. Obavam sa, ze na dalsie kolo to bude malo, ako hrali.
honza71 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července před 25 minutami, Harwey napsal: Ok, otocili to. Obavam sa, ze na dalsie kolo to bude malo, ako hrali. Ani nevim, koho maji v pavouku. 1. polocas hrali jedno velky ho.no. Soupere mi bylo trochu lito, ale jako nezaujatej jsem si ten zapas uzil. HK mel imho dostat zlutou za tu nafilmovanou "penaltu" v prvni puli.
Murphy97 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Belgie - Senegal At uz to dopadne tak nebo tak, je uzasne divat se na fotbal, ktery se hraje az do konce, do posledni minuty, bez zdrzovani, zandouru, simulovani, .. Proste, tohle je fotbal i pres ty hluche chvilky, ktere tam byly a ktere tam vzdycky nejake budou.. A i kdyz prohrajes, proste jsi tam nechal vsechno. Tohle se u nas nezmeni v radu jednotek let , to bude trvat dlouho..
kuncák7 Odesláno 2. července Nahlásit Odesláno 2. července Belgie je tak trochu můj tajnej favorit. Tak to nezakriknout.
Emiliano Odesláno pátek v 11:53 Nahlásit Odesláno pátek v 11:53 V 12. 6. 2026 v 8:54, kuncák7 napsal: Na to pravé čekám a schválně zmiňuju hokejové MS- zápasy o sehraní a oddělí se těch 16 týmu, co tam nemají co dělat. Pak teprve začne MS, ať si každej říká co chce (jasně, pár zápasů bude stát za to, ale to vždycky). Tak po cca 4/5 turnaje musím říct, že jak jsem se na turnaj těšil, tak zatím musím říct, že jsem z MS nadšenej. Že těch týmů, co tam nemělo co dělat, bylo fakt minimum (bohužel jeden z nejslabších a nejnudnějších týmů byli naši). A že ty africký a jihoamerický týmy mě neuvěřitelně baví. Stadiony nádherný, atmosféra v Mexiku, když hrají domácí je elektrizující. A většina zápasů, co jsem viděl, tak super. Některý skvělý. I v základních skupinách. A ani rozhodčí to zatím moc neprasí (možná jen neuznanej gól Němců proti Paraguai). A hvězdy jsou fakt hvězdy - Messi, Mbappé, Kane, Haaland, Dembélé,... Za mě super. Snad to vydrží do konce.
bandicoot Odesláno pátek v 11:59 Nahlásit Odesláno pátek v 11:59 Rozšíření na stávající počet se povedlo. Konfrontace fotbalů ze všech koutů světa je zábavná a výsledky jsou překvapivý. Škoda, źe t africký týmy k tomu talentu a síle nemaj ještě trochu strategie. 1
kuncák7 Odesláno pátek v 15:28 Nahlásit Odesláno pátek v 15:28 (upraveno) Osobně si stojím za svým, rozšíření byla blbost a dost zápasů ve skupinách mi dala za pravdu. Příště bude pořádat MS třeba 10 státu najednou, to bude pecka. Ke konfrontaci stylu docházelo i v případě 24 či 32 týmu a bylo to podložený i kvalitou a ne kvantitou a ms netrvalo měsíc a déle, má to být střet těch nejlepších a ne přehlídka každýho, kdo umí trochu kopnout do míče. Gól Němců neplatil správně, poslechni si laskavě koment a nepodlehej tomu jekotu, Anglie je zatím nejprotezovanejsi a hvězdy se ukážou v pořádných zápasech a doufám že nevyhasnou. Naštěstí fakt můžu mít odlisnej názor. Upraveno pátek v 15:29 uživatelem kuncák7
Emiliano Odesláno pátek v 19:25 Nahlásit Odesláno pátek v 19:25 Samozřejmě, že můžeš mít jinej názor. Stejně jako já můžu mít svůj. Nikdo na Tebe neútočil. Jen jsem tu sdílel svoje nadšení z šampionátu a dal to pod Tvůj příspěvek, protože jsem si o tom psali před MS. Vůbec nechápu, proč tak reaguješ? Navíc nevím, který koment si mám laskavě poslechnout a jaký jekot myslíš? Mysliš vysvětlení Colliny? To jsem četl. Já si ale myslím, že do toho VAR vstupovat neměl. A to proto, že rozhodčí faul na hřišti nezapískal a v tom případě do toho má VAR vstoupit jen v případě, že je to naprosto jasný. Což tady není, protože se neshodnou ani experti. Každopádně jsem psal "možná jen neuznanej gól Němců proti Paraguai". Ale o tom jsem se vůbec bavit nechtěl, hoď se do klidu. Laskavě...
kuncák7 Odesláno pátek v 19:56 Nahlásit Odesláno pátek v 19:56 V klidu jsem, tak se laskavě uklidni ty. To, že neznáš novej výklad pravidel a pak tu píšeš o neuznaným golu Němců a nalepis to pod můj koment je dostatecne, abych reagoval. Collina měl naprostou pravdu, experti typu - Straka, Karoch a spol jsou spíš k smíchu, to, že jsi hrál fotbal za krále klacka, kdy zlomená noha nebyla občas ani červená, či trénování jednoho zápasu v repre, spíš z hecu, tě nedělá expertem. 1
Harwey Odesláno pátek v 20:02 Nahlásit Odesláno pátek v 20:02 Obaja sa ukludnite, kukajte radsej futbal.
kuncák7 Odesláno pátek v 20:07 Nahlásit Odesláno pátek v 20:07 před 3 minutami, Harwey napsal: Obaja sa ukludnite, kukajte radsej futbal. Však taky jsme. Došlo ke klasickýmu psanýmu šumu, kde věta vyzněla úplně jinak, než byla myslena, z obou stran. Egypt do toho
pavo_ Odesláno sobota v 07:21 Nahlásit Odesláno sobota v 07:21 Messíček opět zandal, ale Kapverdy velmi sympatický výkony po celý turnaj...klobouček
taurus24 Odesláno sobota v 09:25 Nahlásit Odesláno sobota v 09:25 Messiho zpracování kuličky před prvním gólem, to bylo něco neskutečného!
odjinud Odesláno sobota v 19:07 Nahlásit Odesláno sobota v 19:07 Tvl, Kanaďani v tech dresech si malovali pokoje na hotelu, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se