Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Super dres. Vcera se bohuzel sami uvarili. Vlitli na Maroko, hrali krasne, ale jak sel cas, tak bylo "jasny", jak to dopadne. Maroko zkusene. 
Snad nebude horet Pariz, az je Francie posle domu.

Odesláno
před 30 minutami, honza71 napsal:

Super dres. Vcera se bohuzel sami uvarili. Vlitli na Maroko, hrali krasne, ale jak sel cas, tak bylo "jasny", jak to dopadne. Maroko zkusene. 
Snad nebude horet Pariz, az je Francie posle domu.

To stoprocentně bude, at to vyhrajou ti nebo ti. Obojí jsou domácí. Nebo hosté. Nebo obojí 🙂 

Odesláno

to bysme u nás taky potřebovali...bohužel pod lidmi jako Trunda a Nedvěd se nic takovýho nestane a za druhý na to nejsou prachy

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Jak jsem před 30 lety měl rád Brazilce, co jméno to legenda, tak teď poslední roky je vůbec nemusím, snad jen Alisona. Neymar, to je strašnej blbec. Takzě včerejší prohra z Norskem mi udělala radost, navíc Norsko hrálo jako kdysi Brazílie 😀

Upraveno uživatelem Zdenek1307
  • Dát hlas 1
Odesláno

Jo Norsko včera parádní výkon a celkově je mi ten tým sympatickej. A Haaland to je démon...kolik on vyhraje soubojů, kolik toho ustojí - na něm visí 2 obránci(nebo když dá gól tak na něj skočí 2 spoluhráči a s ním to pomalu ani nehne😀) a on nemá problém z toho dát gól, nebo nahrávku a je mi strašně sympatický jak málo padá (ve smyslu jít si pro faul). Navíc skvěle atleticky vybavenej a výběr místa taky parádní.

Když se podíváte v kolika sportech je teď Norsko ve světový špičce(např. běh na lyžích, biatlon, alpský lyžování, skoky na lyžích, atletika, triatlon, házená, fotbal atd.)  tak na to jak je to malá země... Mají tam odlišný přístup k výchově ve sportu - u dětí myslím do 13ti let vůbec nezapočítávají skóre, nemají žádné ligové tabulky v podstatě chtějí aby děti vyzkoušeli a dělali co nejvíce různých sportů a měli ze sportu pozitivní zkušenost

• Like 1
Odesláno

to byl zápas jak řemen...vamos 🇦🇷

Messi je bůh... a je skvělý jak zůstávají přenosem na hřišti i po skončení zápasu, vidět pak ty emoce...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...