Murphy97 Odesláno sobota v 20:09 Nahlásit Odesláno sobota v 20:09 za me cool, hned bych ho nosil - byl bych v nem mozna stihlejsi
honza71 Odesláno neděle v 08:43 Nahlásit Odesláno neděle v 08:43 Super dres. Vcera se bohuzel sami uvarili. Vlitli na Maroko, hrali krasne, ale jak sel cas, tak bylo "jasny", jak to dopadne. Maroko zkusene. Snad nebude horet Pariz, az je Francie posle domu.
Frantik Odesláno neděle v 09:14 Nahlásit Odesláno neděle v 09:14 před 30 minutami, honza71 napsal: Super dres. Vcera se bohuzel sami uvarili. Vlitli na Maroko, hrali krasne, ale jak sel cas, tak bylo "jasny", jak to dopadne. Maroko zkusene. Snad nebude horet Pariz, az je Francie posle domu. To stoprocentně bude, at to vyhrajou ti nebo ti. Obojí jsou domácí. Nebo hosté. Nebo obojí
pavo_ Odesláno neděle v 14:05 Nahlásit Odesláno neděle v 14:05 to bysme u nás taky potřebovali...bohužel pod lidmi jako Trunda a Nedvěd se nic takovýho nestane a za druhý na to nejsou prachy 1 1
pavo_ Odesláno neděle v 21:22 Nahlásit Odesláno neděle v 21:22 https://www.idnes.cz/fotbal/mistrovstvi-sveta-ve-fotbale/folarin-balogun-usa-bosna-a-hercegovina-ms-2026-gol-a-cervena-karta-trest.A260705_201107_ms-fotbal_min neskutečný...
Gustaf Odesláno pondělí v 07:23 Nahlásit Odesláno pondělí v 07:23 Bych blil.... husí kůži jen ten zákrok vidím...
Zdenek1307 Odesláno pondělí v 10:25 Nahlásit Odesláno pondělí v 10:25 (upraveno) Jak jsem před 30 lety měl rád Brazilce, co jméno to legenda, tak teď poslední roky je vůbec nemusím, snad jen Alisona. Neymar, to je strašnej blbec. Takzě včerejší prohra z Norskem mi udělala radost, navíc Norsko hrálo jako kdysi Brazílie Upraveno pondělí v 10:25 uživatelem Zdenek1307 1
pavo_ Odesláno pondělí v 11:15 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:15 Jo Norsko včera parádní výkon a celkově je mi ten tým sympatickej. A Haaland to je démon...kolik on vyhraje soubojů, kolik toho ustojí - na něm visí 2 obránci(nebo když dá gól tak na něj skočí 2 spoluhráči a s ním to pomalu ani nehne) a on nemá problém z toho dát gól, nebo nahrávku a je mi strašně sympatický jak málo padá (ve smyslu jít si pro faul). Navíc skvěle atleticky vybavenej a výběr místa taky parádní. Když se podíváte v kolika sportech je teď Norsko ve světový špičce(např. běh na lyžích, biatlon, alpský lyžování, skoky na lyžích, atletika, triatlon, házená, fotbal atd.) tak na to jak je to malá země... Mají tam odlišný přístup k výchově ve sportu - u dětí myslím do 13ti let vůbec nezapočítávají skóre, nemají žádné ligové tabulky v podstatě chtějí aby děti vyzkoušeli a dělali co nejvíce různých sportů a měli ze sportu pozitivní zkušenost 1
honza71 Odesláno pondělí v 16:14 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:14 Kikoti z FIFA Ale na Norsko vs Anglie se moc tesim. Francie vs Maroko by mohl byt taky pekny zapas.
Dzos Odesláno pondělí v 16:18 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:18 Tak Infantino nemá páteř a v tom si asi s DT rozumí. Budu držet palce Belgii. 1
Dzos Odesláno pondělí v 16:53 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:53 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavo_ Odesláno úterý v 18:30 Nahlásit Odesláno úterý v 18:30 to byl zápas jak řemen...vamos Messi je bůh... a je skvělý jak zůstávají přenosem na hřišti i po skončení zápasu, vidět pak ty emoce...
zacik Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Odesláno před 17 hodinami ked Messi nedal penaltu tak si hovorim ze tuto sa asi lamal zapas.....nemohol som sa viac mylit. Zopar kolegov z egypta mi od rana neodpisuje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se