Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na druhou stranu, kolikrát máš šanci vidět Španělsko a Anglii naživo? Místo přáteláků s Andorou, Jordánskem a podobnýma se radši kouknu na tohle. A sestup do Bečka? S tím se tak nějak počítá, i když tam určitě naši nechaj všechno, jako na MS (smajlíka nedoplňuju záměrně).

Odesláno (upraveno)
před 50 minutami, kuncák7 napsal:

Na druhou stranu, kolikrát máš šanci vidět Španělsko a Anglii naživo? Místo přáteláků s Andorou, Jordánskem a podobnýma se radši kouknu na tohle. A sestup do Bečka? S tím se tak nějak počítá, i když tam určitě naši nechaj všechno, jako na MS (smajlíka nedoplňuju záměrně).

Nic....

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
před 50 minutami, kuncák7 napsal:

Jo vidět tyhle mančafty muže být super jen se obávám, že k tomu přistoupíme stejným způsobem jako v posledních zápasech (zejména pokud Koubek zůstane) tj Prešovský beton což pak ten zážitek může dost degradovat

Odesláno
před 10 minutami, pavo_ napsal:

Jo vidět tyhle mančafty muže být super jen se obávám, že k tomu přistoupíme stejným způsobem jako v posledních zápasech (zejména pokud Koubek zůstane) tj Prešovský beton což pak ten zážitek může dost degradovat

Ahoj a v tom se lišíme, já se nad prešovským betonem neohrnuju - pamatuju, kdy frajer z Prešova ještě ve starém Edenu zakopl během dvou minut 3 balony přes dřevěnou tribunu, ten měl nákop jak blázen a nemazal se s tím ( a doma mám z podobného mače na Bohemce balon - prostě přilítl na tramvajovou refíž a já byl v té době nejrychlejší :-)).

Ne vážně, i na to se dá koukat, koukal jsem na Kapverdy a když se drží systém dá se to. Prostě platí, že na tukes nemaj, tak ať hrajou na co mají, ale musej se snažit. A přiznám se, že náhradu za Koubka prostě nevidím ( i kšiltovka ve Slávii naráží na svůj strop). Cizina? 

Odesláno

Jo a koukal jsem a reálne nám hrozí, že budeme nejhorší evropskej účastník celýho MS ( pokud to teda turek nedotáhne ).

Odesláno

Já se dnes bavím novinářským hyenismem. Je nové téma, tak si jdeme do nich kopnout, navíc teď můžeme, protože jsme na té emoční vlně a všichni to vezmou.

Odesláno

Ja myslim, ze nastavit zrcadlo je obcas fajn. Hráli hovno, byla to ostuda, byli priposrany, opory hrály ještě větší hovno, trenér neměl žádnou taktiku......atd. Měli jen kecy a výmluvy, ani se k tomu neumí postavit. Takže než mazat med kolem huby, ve stylu "dali jsme do toho srdíčko a řekli jsme si s klukama v šatně, apod" je dobrej nějakej uprimnej feedback 🙂 A to i směrem ke svazu, lize a bafunarum.

• Dát hlas 3
Odesláno
před 3 hodinami, kuncák7 napsal:

Ahoj a v tom se lišíme, já se nad prešovským betonem neohrnuju - pamatuju, kdy frajer z Prešova ještě ve starém Edenu zakopl během dvou minut 3 balony přes dřevěnou tribunu, ten měl nákop jak blázen a nemazal se s tím ( a doma mám z podobného mače na Bohemce balon - prostě přilítl na tramvajovou refíž a já byl v té době nejrychlejší :-)).

Ne vážně, i na to se dá koukat, koukal jsem na Kapverdy a když se drží systém dá se to. Prostě platí, že na tukes nemaj, tak ať hrajou na co mají, ale musej se snažit. A přiznám se, že náhradu za Koubka prostě nevidím ( i kšiltovka ve Slávii naráží na svůj strop). Cizina? 

jasně, že se na to dá koukat a třeba na Atletiko Madrid, který má pod Simeonem precizní obranu, se taky podívám, ale s těma gólama je ten fotbal trochu zábavnější 🙂

A jen k tomu, že na ťukec nemají tak je potřeba ptát se proč...proč takový hráče nemáme? Částečně na to dává odpověď Folprecht tady v tom postu jak přišel jako mladej kluk do Sparty

A koho jiného za Koubka? Na to taky nemám odpověď, ale je otázka jestli by to někdo rozumnej vůbec dělat chtěl...celé naše svazové vedení je dlouhodobě velmi nesympatická partička. A např. Nedvěd ten jakožto v Itálii odsouzený (a v současné době v podmínce) za finanční machinace, by podle mne vůbec neměl zastávat pozici GM reprezentace 

Odesláno
před 5 hodinami, kuncák7 napsal:

Jo a koukal jsem a reálne nám hrozí, že budeme nejhorší evropskej účastník celýho MS ( pokud to teda turek nedotáhne ).

TaK aspoň nějaký ocenění budeme mít 😉👍😂

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...