Berbatow Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Ten AC mě ale nasral. Ty vemena padnou doma s těma tragedama z Londyna. Teda ne že by něco AC hráli.
kuncák7 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Ten AC mě ale nasral. Ty vemena padnou doma s těma tragedama z Londyna. Teda ne že by něco AC hráli.Oni nejak dlouhodobe hrajou ne uplne tuzku, ale nic poradnyho. Je to nemastny neslany.No a Viktorka? Sakra pral jsem jim to, ale tohle byl souper nad jejich moznosti, snad to bude doma lepsi.
Gustaf Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tam to zlomil ten gól do šatny. Kdyby to udrželi, tak by to vypadalo jinak. Oni taky nic extra nehráli. Až za stavu 2:0 tam měli šance. Jasně, technicky jsou na tom výborně, ale Plzeň teď bohužel nějak nemá formu. Snad se chytne na Liberci a pak se uvidí
kuncák7 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tam to zlomil ten gól do šatny. Kdyby to udrželi, tak by to vypadalo jinak. Oni taky nic extra nehráli. Až za stavu 2:0 tam měli šance. Jasně, technicky jsou na tom výborně, ale Plzeň teď bohužel nějak nemá formu. Snad se chytne na Liberci a pak se uvidíV poharu at se chytne, jinak snad ani ne, at je jeste vzruso :-)))
Gustaf Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 No právě na to potřebujeme porazit Liberec... Na hráčích leží nějaká psychická deka...
kuncák7 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 No právě na to potřebujeme porazit Liberec... Na hráčích leží nějaká psychická deka...Je to skoda, ac jsem slavista a nektere vase hrace "nemusim", tak je mi Vrba sympatickej a to jak to tam delate tez ( ty reci typu Berbr a rozhodci hazim za hlavu stejne jako reci o nas - cinani a politika ). Zajima me fotbal a vysledky.
Gustaf Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Akorát je Vrba hrozně čitelnej... Střídání až po 65min,porad stejná sestava. To je myslím škoda. Přesně tohle jsou zápasy, kdy by měly nastupovat i mladosi. Třeba Hájek, Čermák atp... Petržela byl zralej na střídání už v půlce.. Ale bohužel. No astana jim dala 3 góly, proč bychom nemohli i my
honza71 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 No prave proto, ze je Vrba citelnej 2:0 je pro Portugalce dobrej vysledek, ale ne az tak dobrej, aby odvetu podcenili, takze si to imho zkusene pohlidaji. A v lize staci jeden dobrej zapas a zase vas to nakopne. Ja si nepreju napinavou ligu az do konce kvuli tomu, ze Plzen bude hrat hov.o. At se ostatni chytnou za nos a zacnou neco poradnyho hrat. Slavie a Sparta musej makat na tom, aby se na jejich fotbal dalo divat a ne cekat, ze si pul plzenskyho tymu zlame hnaty
Frantik Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Zase ty Plzeňácí nebyli vcera tak marný. Mohli dat aspon jednoho, ale ta produktivita mizerná. Sporting dobrej, ale ne super dobrej. Asi je to jasny, ale treba se Plzen zblazni v odvete, no :-)
Gustaf Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Franto, já si to taky myslím. Krmelec by normálně ty šance na podzim vyřešil jinak a toho gola by dal. Teď ale premejsli jak to umístit někam k tyči a netrefil to. Dříve se prostě jen snažil trefit bránu
kuncák7 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Ja bych jim pral postup- kvuli koeficientu a treba uvidim dalsiho kvalitniho soupere.No a my uvidime po vikendu, snad to bude zas veselejsi.
Gustaf Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 tak já si to přeju taky...ale nevěřím, že Sporting tu nedá gola...Ale je fakt, že když dáme rychlej gol v první půlce, tak se může stát cokoliv
honza71 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tvl ta Jihlava jede jak Viktorka na podzim
kuncák7 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Tvl ta Jihlava jede jak Viktorka na podzim Podarilo se jim doplnit - ten Schumacher je prej velice dobrej hrac a ten Ikaunieks ma podporu od ostatnich. A to jsem si myslel, ze Jihlava bude prvni sestupujici.
uff Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Jojo, Jihlava fakt parada! Jsem si tak rikal, kolik muze brat prumernej ligovej golman jako v Jihlave nebo Dukle? Ve Slavii mam aspon predstavu, ale kolik muze brat nekdo, kdo sem tam nekam spadne a titul ani pohary nevychyta...
honza71 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Jihlava jede na druhé místo :-DTo jsem puvodne chtel napsat,ale prislo mi to az moc ujety
Martin JJJ Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Odesláno 9. března 2018 Po dnešní výhře na Dukle bude stačit Jihlavě v posledních 10 kolech ukopat nějak 5b a budou z toho venku. Spodek se začíná pěkně zamotávat, jsem zvědavý zítra na Baník a Karvinou... To bude panečku pěkná polízanice.....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se