Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsou to chuji.

Priznam se, ze ac te asi osobne neznam, tak tebe lituju ( na tohle koukat chce odvahu ). Jen uprimne foufam, ze se do poharu dostanete, protoze koeficient vylepsovat umite, i kdyz vam to nejde.

Odesláno

Tyden zase utekl, no, co napsat novyho?

Jsem zvědav, kolikrát to sem zkopíruješ :-)), než to vzdáš :-).

Odesláno

Kluci, jen do mě...

Já jsem nasraný, jak tygr.

Příští sobotu hrají Ti lempli, tady v rodném městě a chtěl jsem jít.

Teď nějak nevím...

Ten kluk italský měl být už dávno doma.

Odesláno (upraveno)

Chtěl sem napsat, že třetí kolo nákupů už snad nebude, že už je snad vidět (znovu), že tohle neni cesta, ale vono je možný všechno.

Edit, dneska jsem chtěl jít, ale díkybohu, že jsem radši šel na svůj florbal.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Kluci, jen do mě...

Já jsem nasraný, jak tygr.

Příští sobotu hrají Ti lempli, tady v rodném městě a chtěl jsem jít.

Teď nějak nevím...

Ten kluk italský měl být už dávno doma.

Asi budes moct v klidu jit. Zitra Sparta bude situaci resit a nevim, co by se muselo stat, aby trener zustal.

Odesláno

........ Zitra Sparta bude situaci resit a nevim, co by se muselo stat, aby trener zustal.

To je preci jasne, co se stane. Hraci dostanou pokuty a jede se dal. Svihakuv projekt je nesmrtelnej :D

Odesláno

Už to řeší na Twitteru, Štramák půjde do kopru a myslím si, že to dotáhne Scasny... Takže z bláta do louže :D

No a koho jinyho ted sehnat? Scasny je po ruce a zas je urcite vyburcuje, sakra. Mohlo to pockat jeste 5-6 kol :-).

Odesláno

Sezóna je v řiti i tak. A minus na účtu bude velkej. Posaděj drahy hráče, spadne jim cena. Nechaj je hrát, hrajou tužku. Zrovna včera jsem u dcery v jedný učebnici viděl jako jednoho z minulých žáků Pulkraba a tak jsem si zas zanadával, co že je v tý Spartě špatně, že s takhle úspěšnou akademií musej nakupovat třicetiletý exoty...

Odesláno

Tak před dvěmi měsíci jsme četl rozhovor se Ščasným, že je už jen bafuňář.

Nevím, jestli je to správné řešení.

Furt je to dokola, samý pokus a omyl, omyl, omyl, omyl...

Už několik let.

Odesláno

no nebylo by to od věci... Třeba by se hecnul a plichta by byla zlatá :D

Pro vas jo :-)), no, mozna i pro nas.

Odesláno

Ja nechapu, ze si Kretinský troufne odvolat trenera, ktereho doslova miluje 90% republiky. Ja si nepamatuju z historie, ze by nektery trener mel tak velkou podporu verejnosti  :lol2:

Odesláno

presne, Franto.

Vcera jsem dokonce zvazoval, ze vytvorim verejnou petici za zachovani Stramaka ve Sparte.

Jako Sparta je jeden z mala neporazenejch teamu prvni ligy na jare!!! O tom si Plzen se Slavkou muzou nechat zdat... :)

Chumpus: Asi Necidovi nadrzuju, protoze jsem kdysi zainvestoval do jeho dresu. Ale fakt mi prijde, ze si s balonem rozumi o neco vic nez Skodak.

Jinak mas pravdu s tim vycistenim diky CEFC. Osobne bych se jim divil, kdyby SKS drzeli nadale. Otazka je, kterej smejd nas zase koupi a zase vytuneluje. Klub s takovou tradici a ty posledni roky fakt pro ostudu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...