Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Dyť jsem to psal..... To se tady na Moravě ví už asi týden.. Hned jak skončil před Jabloncem, tak to byla některá z variant... Já jsem jenom zvědavý jak to ti myslitelé Uličný a Nehoda vysvětlí majiteli Baníku, že ty jejich rady stály na posilách X mega a jsou poslední.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Půjčenej Pulkrab skóruje a ve Spartě bída. A tak to bude než se drahý "posily" prodaj. A přitom si troufám tvrdit, ze ty mladý by jezdili po prdeli za Spartu, akorát chápu, že se blbě hraje v jedný sestavě s flákačema, co berou dvacetkrát víc a i podmínky maj lepší.

Odkaz ke komentáři

Půjčenej Pulkrab skóruje a ve Spartě bída. A tak to bude než se drahý "posily" prodaj. A přitom si troufám tvrdit, ze ty mladý by jezdili po prdeli za Spartu, akorát chápu, že se blbě hraje v jedný sestavě s flákačema, co berou dvacetkrát víc a i podmínky maj lepší.

Tohle bylo u nas za Jarolima, pak se ale ty mladi uz do Slavie vratit nechteli, nebo je musela Slavka za velky penize koupit zpet.

Odkaz ke komentáři

1-1, no, nebyl jsem tak daleko :-).

Chudak marosh :-)

Hoši, já tam byl, viděl jsem ten zmar na vlastní oči.

První poločas ještě jakžtakž...Sparta držela míč, nepouštěla domácí do žádných šancí, dala pěkný gól, ale že by nějak dominovala? Vůbec.

V druhém poločase od sedmdesáté minuty Sparta zase vypnula motor a začala se bát o zápas, no a výsledek se dostavil.

Trma vrma, odpoknutý míč letí za obranu, ta špatně postavila lajnu, ofsajd to nebyl, Wágner letí sám na toho Rumuna a udělal si z něho šulina, co se válí po trávě...

Pak už celý stadión vyskočil, jak jeden muž, jen já jsem zůstal sedět zařazený na zadku...Koukám vlevo a chlap vedle mě taky sedí a tak mi to nedá a vysvětluju mu, že radost nemám, že fandím Spartě a on na mě: Já taky...

Což bylo, jak najít jehlu ve stodole plné sena. Dva Sparťani z Karviné se sešli vedle sebe...Ale bylo nám to k hownu. No a šel jsem domů, s bolestí hlavy...

Upraveno uživatelem marosh
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se vcera dival na LM a dnes koukal na MB-Ostrava a musim teda rict, ze po dnesku nejak nemam na fotbal uz ani chut. Nestava se moc casto, aby po odchozenych 90 minutach polovina tymu byla zrala na odd.ARO ( i kdyz hrajou cca 60 minut v 10 lidech ).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...