Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vsichni jsme si rovni, ale nekteri jsou si rovnejsi.

Pri vsi ucte k CR7, jako asi nejlepsimu fotbalistovi planety, tohle je proste cervena.

Zluta byl jen dalsi vysmech souperi a alibismus rozhodcich jako prase. Na to nepotrebovali videorozhodciho.

Pripada mi, ze se zavedenim videa je ten fotbal tak nejak jeste vic na hovno.

Sudi se bojej az serou, nagelovany herecky brecej a filmujou jeste vic, nez kdykoliv predtim.

Nak mne to nebavi...

Odesláno

Portugalci, zklamání. Mrzí mě, že jsem neviděl, jak dnes padli Rusáci na zadek.

Odesláno (upraveno)

Nepochopil som, preco sa nepiskala penalta, ked si to ten arg. obranca odrazil od hlavy na ruku v jedenastke. Zeby dalsia bozia ruka?

Sent via IPoAC

Upraveno uživatelem shaggy
Odesláno

Úmyslné zahrání míče rukou O úmyslné hraní rukou se jedná, jestliže hráč se míče dotkne nebo jím zahraje rukou nebo paží, aby získal výhodu. Při posuzování, zda se jedná oúmyslnou hru rukou, musí být vzato vúvahu následující pohyb ruky proti míči (nikoliv míče kruce) vzdálenost mezi hráčem a soupeřem s míčem (neočekávaný kontakt smíčem) poloha ruky neznamená, že nutně se jedná opřestupek zahrání míče předmětem drženým vruce (např. chráničem) je přestupkem zasažení míče hozeným předmětem (např. kopačkou) je přestupkem Brankář vně pokutového území má stejná omezení týkající se hraní míčem jako každý jiný hráč. Uvnitř svého pokutového území se brankář nemůže dopustit přestupku úmyslného hraní míčem, za který se nařizuje přímý volný kop, ale úmyslnou hrou rukou se může dopustit přestupku, za který se nařizuje nepřímý volný kop.

Myslím, že rozhodčí tam úmysl získat výhodu neviděl.

Odesláno

Umysel, neumysel, ovplyvnil tym drahu lopty a teda aj hru. Keby to piskol, tak by Diega asi roztrhlo a ukazal by este viac fuckerov, ako tam dakomu ukazoval potom, co dali na 2-1.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...