luka Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Dobry strojocasy, doufam, ze je na dynku Míša :-)http://80.ruz.net/mishka.htmMyšky njet.Jsou to (nejspíš) poskládaný Rakety, ale celkem je rád nosím. Líbí se mi ty indexy.
Murphy97 Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Vsichni jsme si rovni, ale nekteri jsou si rovnejsi. Pri vsi ucte k CR7, jako asi nejlepsimu fotbalistovi planety, tohle je proste cervena.Zluta byl jen dalsi vysmech souperi a alibismus rozhodcich jako prase. Na to nepotrebovali videorozhodciho.Pripada mi, ze se zavedenim videa je ten fotbal tak nejak jeste vic na hovno.Sudi se bojej az serou, nagelovany herecky brecej a filmujou jeste vic, nez kdykoliv predtim.Nak mne to nebavi...
Gustaf Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Skoro překvapení od Íránu... Tam kdyby to trefil v tom nastavení
Arthur N. Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Portugalci, zklamání. Mrzí mě, že jsem neviděl, jak dnes padli Rusáci na zadek.
kuncák7 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Konecne se poradne trefil Messi, snad jim to vyjde.
Arthur N. Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Taky by mě mrzelo kdyby Argentinci vypadli.
Harwey Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Keby takto hrali aj prve dva zapasy, tak to maju davno v suchu.
Harwey Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 No ty vole...A Diego ... Ten ma slahnute poriadne
shaggy Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 (upraveno) Nepochopil som, preco sa nepiskala penalta, ked si to ten arg. obranca odrazil od hlavy na ruku v jedenastke. Zeby dalsia bozia ruka? Sent via IPoAC Upraveno 26. června 2018 uživatelem shaggy
Bert Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Úmyslné zahrání míče rukou O úmyslné hraní rukou se jedná, jestliže hráč se míče dotkne nebo jím zahraje rukou nebo paží, aby získal výhodu. Při posuzování, zda se jedná oúmyslnou hru rukou, musí být vzato vúvahu následující pohyb ruky proti míči (nikoliv míče kruce) vzdálenost mezi hráčem a soupeřem s míčem (neočekávaný kontakt smíčem) poloha ruky neznamená, že nutně se jedná opřestupek zahrání míče předmětem drženým vruce (např. chráničem) je přestupkem zasažení míče hozeným předmětem (např. kopačkou) je přestupkem Brankář vně pokutového území má stejná omezení týkající se hraní míčem jako každý jiný hráč. Uvnitř svého pokutového území se brankář nemůže dopustit přestupku úmyslného hraní míčem, za který se nařizuje přímý volný kop, ale úmyslnou hrou rukou se může dopustit přestupku, za který se nařizuje nepřímý volný kop. Myslím, že rozhodčí tam úmysl získat výhodu neviděl.
Gustaf Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Chorvati dobreeee... Jedou na výhru MS
vraby Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Berte takových penalt už se tam písklo,ale dvě proti Argentině to by musel bejt odvaha od rozhodčího.
shaggy Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 Umysel, neumysel, ovplyvnil tym drahu lopty a teda aj hru. Keby to piskol, tak by Diega asi roztrhlo a ukazal by este viac fuckerov, ako tam dakomu ukazoval potom, co dali na 2-1.
kuncák7 Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Odesláno 26. června 2018 No, ale pro Argentinu jen tak tak. Zatim moc nepresvedcujou a ted na Francii.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se