Martin JJJ Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 No jako celkem sympatický projev zchladila zkušenosti Zenithu... Ten Matoušek (moc jsem ho v minulosti nesledoval) vypadá, že by mohl být v budoucnu dost dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Matoušek super... Škoda, že jsem o něj s cinanem nemohli finančne soupeřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jo, bylo to hratelny, skoda no.Druhej muj oblibenec je nas brankar. Slusne receno, Pavlenka to proste neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 No, zenith pak zrychlil a bylo po tlaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Gusto- o Matouska se mohlo bojovat, penize z LM mate. Asi ho Vrba az zas tak nechtel. A jo, ke konci Zenit pridal, ale pru..r od zacatku, jako v utery, to opravdu nebyl:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 To ne, hráli jste dobře. Hlavně ty střely z dálky. To je u nás scifi. Bojovat jsme o něj mohli, ale nemáme bezednej čínskej měšec. Nabídli jsme 30mio, plukovník nás přibyl 40mio. Kdyby sme dorovnali, tak on opět zvýši. Navíc dát 40mio za hráče, co měl za sebou pár zápasu v první lize je mazec. To si nemůžeme dovolit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jako myslíš Koláře? Je mladý, těžké utkání bude teprve zvládat, ale tak nějak tiše souhlasím s tím, že na EL nebo LM to ještě není... Matoušek dobrý jako, třeba se ještě vyplatí a bude z něho raketa. Snad Jablonec překvapí, ale když vidím tu diváckou kulisu, tak nechápu kde ti lidi jsou.. nebo by to bylo klubem? Nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 23 strel a nedat gol achjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Herdek to byl fofr Jablonec teče 0:1... a domácí řechtačky řechtají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 No a ten druhý gól, tak to byla paráda... Jako co si myslí, že hrají s nějakýma nazdárkama? v 15minutě téct 0:2.... to budou mít těžký peltonec.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 To ne, hráli jste dobře. Hlavně ty střely z dálky. To je u nás scifi. Bojovat jsme o něj mohli, ale nemáme bezednej čínskej měšec. Nabídli jsme 30mio, plukovník nás přibyl 40mio. Kdyby sme dorovnali, tak on opět zvýši. Navíc dát 40mio za hráče, co měl za sebou pár zápasu v první lize je mazec. To si nemůžeme dovolitV poho :-), je mi to jasny. Ja spis cekal, ze casem zhasne a on se chyta uz i u nas.Ano, myslim Kolare, nerikam, ze goly mohl chytit, ale zatim zadnej nadstandart, neco jako Lastuvka predtim. Tam mame proste slabinu ( u Kovare nechapu, co tam furt dela, asi umi slavit ).A Jablonec pekne tece a navstevu ma taky spickovou :-), coz proste nechapu- ja bych se jel kouknout i z Liberce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jako ta návštěva je fakt trapná... Na tickestreamu píšou, že tam mají volných 821míst... tak to jsem jako divák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 A už to šmudlí Peltonec na 1:2... Hovorka s rozumem, placírkou těžký míč... slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Vypadá to, že to v pohárech tentokrát výjde jen Spartičce...Ale že jsme přejeli tu Polnou, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Vypadá to, že to v pohárech tentokrát výjde jen Spartičce...Ale že jsme přejeli tu Polnou, co?jj tam nebylo co vytknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Vypadá to, že to v pohárech tentokrát výjde jen Spartičce...Ale že jsme přejeli tu Polnou, co?:-) a pred super navstevou :-).Ty woe, jak to muzes brat tak s nadhledem? Ja jsem nastvanej i u upachteny vyhry ( nekriticky chci videt Slavku ve finale LM no ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Tak Jablonec dobry- zatim 2-2, ten Travnik je fakt u vseho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Jablonec se mi líbil, ke konci měli kliku, kdyby se hrálo o 10 min dýl, tak podle mě jim to dam DKV šoupne. Ale byl to pěkný zápas, fandím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Covece Martas, ten Banik podle me nejde za Trpisem, ale za hracema. A dnesni vykon paradni (ano, vysledek boli). Vem si ,ze slo o leadera Rusky ligy, po deviti kolech maj naskok na CSKA 6 bodu. A Slavka je proste prehravala a k totalnimu fotbalu moc nechybi. Kluci makaj jak prase, to za Silhavky teda nebylo ani nahodou! Ja jsem nadsenej, Kodan dame!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2018 Covece Martas, ten Banik podle me nejde za Trpisem, ale za hracema. A dnesni vykon paradni (ano, vysledek boli). Vem si ,ze slo o leadera Rusky ligy, po deviti kolech maj naskok na CSKA 6 bodu. A Slavka je proste prehravala a k totalnimu fotbalu moc nechybi. Kluci makaj jak prase, to za Silhavky teda nebylo ani nahodou! Ja jsem nadsenej, Kodan dame!!!Já věřím taky, že je dáme, ale kritickej sem. Jak píšu, chci je vidět ve finále LM :-), tak se nediv. Kodaň dát musíme, už jen pro ten rozhovor Luftnera, když odešel :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se