Martin JJJ Odesláno 19. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2019 Ševčík mega dobře... Hned to vypadalo jinak než 4:1 a udělalo to celkově dobrý dojem z výsledku. Myslím si, že kdyby Slavia dala ještě 1branku, tak by to bylo zajímavé, na druhou stranu ta Čelzý nejsou žádní nazdárci a ukázaly se dlouholeté zkušenosti z pohárové Evropy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Tpco , to dneska bylo něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Tpco , to dneska bylo něcoBylo, ale stejně nejvíc pobaví ta Sparta. Kádr slušnej, ve středu nám to bude dokazovat v Edenu, ale s Karvinou takhle padne (a nevěřím, že by to Frantovi zase pustila). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 No to určitě ne, slusnej vejprask od Franze. Ten se taky culil jak měsíček na hnoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Ja sem se tak neculil, pac sem koukal na ty kurzy a smrdí to až sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Ja sem se tak neculil, pac sem koukal na ty kurzy a smrdí to až sem :-)Se přiznám, že tentokrát se mi tomu nechce věřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Kurzy byly super... Ale já bych to nevsadil. Ale viděla jsem jeden tiket od fortuny. 1 Zlín, 2 Karviná, 1 Ostrava a za 100kc 17500kc doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Tak derby se mi neokouká, ač jde jen o pohár.Snad to dnes zvládneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Na tu Sparticku se neda koukat sakra...to me sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Mě se na to naopak kouká dobře :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Sparta je tragická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Zatím 3-0.Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 A kdyby to bylo sest, tak by nikdo ani pipnout nemohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Tyvle a tahle Sparta nám dala 4...ze by byl Dočkal tak nepostradatelnej? Nebo je Plzeň úplně v prdeli... No Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Jediný, co mě trápí je, co se stane s tím talentem Hložkem v tomhle sranda mančaftu bez koncepce. Borec má v šestnácti letech na zádech dvě sešívky, balon na lajně a stejně se dokáže uvolnit a přihrát nebo jde sám do běhu. Zbytek nekomentuju, viděl jsem to celý a blbě je mi ještě teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Nic se s ním nestane, v cca 18 ho prodáte do ciziny a tam se buď ukáže, nebo západne (a sup Turecko a pod.). Takovejch už tu bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 (upraveno) Scasny už udělal paa paaaaa Upraveno 25. dubna 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Jako Slávista musím přiznat, že Hložek je opravdu výjimečný talent. A nosí Seiko Astron Odvolání Ščasnýho mě mrzí, já ho měl rád, byl to takový garant, že Sparta se nikam neposune )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Tak už to má Zdeněk za sebou..... Ale kdo místo něho??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Tipuju nekoho z Itálie :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se