marosh Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 Luftjarda je zatím jen takový pekingský palácový psík...
guzmic Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 Chlapi, Plzeň a Liberec dnes už jen jeden zápas, nebo to je klasicky na dva?
Gustaf Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 před 36 minutami, guzmic napsal: Chlapi, Plzeň a Liberec dnes už jen jeden zápas, nebo to je klasicky na dva? Jen jeden zápas
marosh Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 Tvl ta Plzeň hraje s těmi Sionisty, jak mrdání přes silonky... Ještě, že Sparta má pohár jistý.
kuncák7 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 před 3 minutami, marosh napsal: Tvl ta Plzeň hraje s těmi Sionisty, jak mrdání přes silonky... Ještě, že Sparta má pohár jistý. On i ten Liberec je nemastný neslany (chtěl bych pár gólů).
marosh Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 před 1 minutou, kuncák7 napsal: On i ten Liberec je nemastný neslany (chtěl bych pár gólů). Ono se to sere už od včerejška. Tak snad to zlomí. Oba mančaftn.
kuncák7 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 před 1 minutou, marosh napsal: Ono se to sere už od včerejška. Tak snad to zlomí. Oba mančaftn. Včerejšek mi nepripominej. Nejdřív inkfart z pencle, pak skáču radosti z chyceni a najednou je to 2-1. Opakovavku jsem propasl.
guzmic Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 Tak Liberec výborně.... ještě ta Plzeň.
kuncák7 Odesláno 1. října 2020 Nahlásit Odesláno 1. října 2020 Někdy přemýšlím, proč ty český mančaftn v pohárech sleduju? Jsem masochista? Ta Plzeň byla k breku.
Gustaf Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 před 9 hodinami, kuncák7 napsal: Někdy přemýšlím, proč ty český mančaftn v pohárech sleduju? Jsem masochista? Ta Plzeň byla k breku. Ne to bylo k zbliti.... doufám, že si Gula sbalí svoje data a potáhne pryč. Čekal jsem od něj ofenzivní fotbal, ale každý zápas je to jen zmar
guzmic Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 @Gustaf Ještě, že vzal Straka ten Třinec, jinak by se v Plzni brzo zvýšila spotřeba kokeše a tataráku.
Gustaf Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 @guzmic Tjn, každopádně jsem zvědavěj, jak to dopadne....tohle Gula neustoji si myslím
kuncák7 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 před 25 minutami, guzmic napsal: @Gustaf Ještě, že vzal Straka ten Třinec, jinak by se v Plzni brzo zvýšila spotřeba kokeše a tataráku. Tohle přece nemůžeš myslet ani žertem ? Tohodle odborníka bych nepřál ani Spartě
luidis Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 Tak Třinec je stejně poslední, tam není co kazit...
guzmic Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 před 34 minutami, luidis napsal: Tak Třinec je stejně poslední, tam není co kazit... Straka jde zachraňovat, jen ještě možná neví jaký tým.
guzmic Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 před 58 minutami, kuncák7 napsal: Tohle přece nemůžeš myslet ani žertem ? Tohodle odborníka bych nepřál ani Spartě @kuncák7 tohle je legenda....
guzmic Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Odesláno 2. října 2020 @Gustaf Pepa Chovanec je volnej.... nebo Zdenda Šťastný. Ale ne, teď vážně... myslím, si že Gulu pustí a půjde tam nějaká česká trenérská klasika, co se furt točí v lize kolem dokola.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se