Gustaf Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Tyvle, to byla tragédie.....hnus hnus hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Pecka zapas, obrat vynikající :-))) Jedeme :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Neser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Tak tu máme novej systém MS- 48 týmu, postup 32. Kdybych ten fotbal neměl rád, tak bych se na to už nedíval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Sparta i Slavie "zatím" výborně, Zlín mě nejspíš nasere zase až zítra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Ale v hokeji zatím dnes dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 51 minutami, hopkirk napsal: Ale v hokeji zatím dnes dobrý Ti mě nasrali loni, na deset let dopředu, tak se snaží si to urovnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Finále vidím VSE - Zlín. To bude mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 1 hodinou, guzmic napsal: Sparta i Slavie "zatím" výborně, Zlín mě nejspíš nasere zase až zítra. Jedu z Liberce a nejradši bych někomu rozbil h..u už jenom za křivej pohled. Aneb jak pr....t náskok v pár zapasech. To snad ani není možný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 18.3. přesně 20:01 uživatelé @kuncák7 jeblo díky FC. Liberec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 5 minutami, kuncák7 napsal: Jedu z Liberce a nejradši bych někomu rozbil h..u už jenom za křivej pohled. Aneb jak pr....t náskok v pár zapasech. To snad ani není možný. Já jsem na sebe nasraný taky, před jarem jsem si říkal: ze srandy dám tiket Sparta mistr + Zlín výhra 1 hokejová jen ze srandy za 10eur (vysral jsem se na to) a ono to vypadá celkem reálně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 3 hodinami, guzmic napsal: Sparta i Slavie "zatím" výborně, Zlín mě nejspíš nasere zase až zítra. Pravdu díž. Sparta skvěle a Slávie mi taky dělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 Chelsea mi zase podělala tiket . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 18. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2023 před 37 minutami, Berbatow napsal: Chelsea mi zase podělala tiket . taky jsem cekal vic, ale alespon jsem si to prozil Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Tvl. to snad není možné, ten Filo je snad totální magor 6min červená a dva zápasy zpět to měl taky za 5 min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 13 minutami, guzmic napsal: Tvl. to snad není možné, ten Filo je snad totální magor 6min červená a dva zápasy zpět to měl taky za 5 min. Slusnej pacient, no.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Celý týden se těším na fotbal a takhle to zase poserou, ten Zlín mě fakt sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 Dobře hraje to Slovácko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 42 minutami, bohus76 napsal: Dobře hraje to Slovácko Tjn.... Milánek překvapuje stále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se