Přejít na obsah

FOTBAL

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, Murphy97 napsal:

..tak dobre, ze jsou tu i nejake realne pribehy s dobrym koncem.

Kdybyste nekdo nemohli z jakehokoliv duvodu jet, vite komu napsat 🙃

zkusil jsem to jeste pres UEFA, ale to uz bude spise z rise sci-fi

Jo. Zkusil jsem jen jeden zápas (Portugalsko) na jednu mailovou adresu a v pátek mail, že mě vylosovali. Takže z prd.le klika.

Spíš jsem čekal, že to všechno vyberou nějací boti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, Emiliano napsal:

Jo. Zkusil jsem jen jeden zápas (Portugalsko) na jednu mailovou adresu a v pátek mail, že mě vylosovali. Takže z prd.le klika.

Spíš jsem čekal, že to všechno vyberou nějací boti.

tak super, gratuluju a uzij si to!
Kolik je to listku? Dva, nebo ctyri?

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, 14titi napsal:

Registrace na uefa ani neproběhla, protože někdo usoudil, že nejsem člověk ale bot. Hmmm...takže z mojí IP se asi neregistruju. 

ja napoprvy cajk, muzes max 4 listky a do formulare zadavas dost informaci, snad jen s vyjimkou pohlavi

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Frantik napsal:

Ne ze by na tom nejak zalezelo, ale tohle mi prijde pro sesivky jako relativne dobra zprava 🙂 https://byznys.hn.cz/c1-67275970-uhlobaron-tykac-jedna-s-cinany-o-nakupu-fotbalove-slavie

Blbý je, že je o něco chudší než Křéta 😂, už zase dostávám zabrat od Spartanů něco ve smyslu - věčně druzí :-).

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Gustaf napsal:

To ani toho Staňka nebudete potřebovat 

Ale jo, toho potřebovat budeme :-))).

Tohle byl snovej podzim od všech pohárovejch zástupců, tolik výher dlouho nepamatuju.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, ale narazil jsem na tenhle článek a nemůžu ho sem nedat. Byl to pro mě parádní zážitek, fandil jsem betonu Steaui a Duckadam byl vždy jeden z mých idolů. Tak jsem se jen zasnil.

https://medium.seznam.cz/clanek/v-h-hrdina-ze-sevilly-je-lapil-vsechny-jak-steaua-bukurest-kralovala-evrope-35435#dop_ab_variant=1222241&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
před 6 hodinami, guzmic napsal:

Včera mě po dlouhé době potěšil Zlín, škoda ztráty dvou bodů, takové týmy jako Slavie, by jsme doma měli porážet. 😃

Ne..r :-)):cheers:. Zatím dokazujeme, že toho Staňka nutně potřebujeme ( bude v bráně společně s Mandousem, 4 goly ve dvou zápasech je na mě moc ).

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kuncák7 napsal:

Ne..r :-)):cheers:. Zatím dokazujeme, že toho Staňka nutně potřebujeme ( bude v bráně společně s Mandousem, 4 goly ve dvou zápasech je na mě moc ).

Máte bodů dost a náskok na Plzeň dostatečný. 😃

V pondělí jsem kolegovi v práci jsem ukazoval toho našeho nového útočníka Ikugara, (fandí Trnavě) ten se smál, že nechytnul se ani v Trebišově a co chce dělat v první lize. Šup a hned gól. 👌

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...