Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od začátku, co do Slavie přišel Šilhavý, tvrdím, že to je naprosto průměrný trenér. Ty výsledky, co mají, jsou velmi přeceňované. Ano, vyhrává, ale kolik zápasů bylo o gól a s hodně štěstím...Hra, co hrají, není vůbec nic zázračného a nic moc koukatelného, prostě průměr, spíš podprůměr, ale makají, dřou a snaží se, proto to zatím tak vycházelo. Všeobecně myslím, že hra Slávie je hodně přeceňována, prakticky jen kvůli výsledkům, herně je to docela bída, až na pár výjimek.

Dle mě je jen otázkou času, když začnou výsledky odpovídat hře a kvalitě trenéra...

A upozorňuju, že nefandím nikomu a proti Slávii nic nemám, spíš naopak, ale Šilhavý dle mě, není dobrý trenér. A to u nás není skoro nikdo, neboli není nikdo, kdo by měl vést velkokluby, jako Sparta, Slavia a Plzeň. Pivarník to samé. Osobně si myslím, že minimálně tyhle kluby, by měly mít zahraničního, skutečně kvalitního trenéra, ze kterého hráči budou mít skutečně respekt.

Odesláno (upraveno)

Cizi trener je k nicemu. On by ho driv majitel klubu propustil, nez by stihl ty princezny naucit nejakymu radu :-D.

A na Slavii se imho koukat docela da. Makaj a je videt, ze opravdu chtej. K tomu i useky hry, kdy je videt i nejaka fotbalovost. (pravda, zapas s Plzni jsem nevidel)

Ona i Sparta vcera chtela, ale fotbalove to byla bida. V, Kadlec tradicne za 0 bodou, kopyto Vacha tradicne za 0 bodou a ta jmena "dorostencu", co maj tvorit hru, jsem si jeste ani nezapamatoval :-).

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Dovolím si oponovat. Pokud je někdo dobrý trenér, tak je to pan Šilhavý. Měl jsem možnost ho trochu poznat a vidět vícero tréninků Slavie pod jeho vedením a oproti Uhrinovi je to nebe a dudy. 

Hra na podzim samozřejmě měla výkyvy, protože přebral tým, který byl psychicky na dně. To nejde změnit mávnutím proutku. A i přes velmi kvalitní doplnění týmu v zimním přestupním termínu to stále není poskládané tak, jak by mělo být. Tj. je to stále ve vývoji. Vždyť před necelým rokem Slavia byla ráda, že uhrála páté místo. 

Pohled na hru je samozřejmě subjektivní záležitost, ale pokud by Slavia hrála bídně, tak by se nepsalo, že hraje skvěle. Ano, byl tam krátký výpadek proti Jihlavě, nezvládnutá pasáž proti Teplicím a dneska proti Liberci tragických 15 minut, kterým dost pomohl rozhodčí (nebrečím, jen konstatuji. výhru měla Slavia ve svých rukách), ale proti Plzni, což je úřadující mistr a největší kandidát na titul, byla Slavia naprosto dominantní a nepustila jí do jediné šance.

Mimochodem, ze Šilhavého hráči respekt opravdu mají, to ti můžu potvrdit. Na rozdíl od Pivarníka nebo těch asi osmi trenérů, co mají ve Spartě :) Navíc ten respekt není jen o trenérovi, ale o klubu jako celku, ostatně proto má Sparta kvůli chaotické struktuře v posledních letech výsledky neodpovídající její ekonomické síle. U Plzně zase pomáhaly jiné faktory, to si asi všiml každý, kdo fotbal trochu sleduje. A nemluvil bych o Plzni jako o velkoklubu :) Cizí trenér opravdu není zárukou úspěchu, to jsou vždycky jen takové hospodské představy, že přijde zahraniční trenér, nakoupí se hráči, a ono to hned půjde. Na druhou stranu, právě zrovna ve Slavii se v blízké budoucnosti zahraniční trenér (nebo trenéři) možná objeví, jen to nebude rovnou u áčka.

Odesláno

Osobne si myslim, ze v Opave radila odnoz z Polska co jim "vypomaha", hrozne se na ne tesim za rok zase v lize :-(.

A do 89 minuty jsem se radoval v Karvine, pak smula.

Ve Slavii je pan Silhavy naprosto zaslouzene, vysledky mel i na severu a zde to dokazuje znovu ( dle meho mela Slavie i lepsi trenery, ale zachovala se k nim spatne, ale to nezmenime ). Zahranicniho trenera NEE, pokud nepozna specifika a jazyk, je to ztracene a muze to byt perzona jak noha- pohori tu.

• po 2 týdnech...
Odesláno

A je to tady... Pivarník je venku...

Jojo, 2x za sebou z prdele klika - vysledkove, s Karvinou byla Plzen lepsi, vcera nevim.

No a dnesek - hlasivky nachystany a snad to vyjde.

Odesláno

Sem zvědavej jestli se fakt domluvili s Vrbou...

Jinak dneska budu samozřejmě takticky fandit plichtě no :-D

Jdeš na stadion Martine?

Samo, uz se zahrejvame nedaleko ( u mne je to blby rikat, z domova to mam do te hospi dal nez na stadion ). Plichta by nevadila.

Odesláno

Jak nevadila ? Je to derby, Sparta bude hecla, rozhodci je vemeno, ale i tak Slavia musi vyhrat !!! Hrajou celkem peknej fotbal a jdou si za svym cilem. Ty spartansky nestastnici se doufam herne chytej az v dalsim kole :-D

Odesláno

Jak nevadila ? Je to derby, Sparta bude hecla, rozhodci je vemeno, ale i tak Slavia musi vyhrat !!! Hrajou celkem peknej fotbal a jdou si za svym cilem. Ty spartansky nestastnici se doufam herne chytej az v dalsim kole :-D

Je to proste Sparta, ja se ji bojim i kdyby mela ted 10 bodu. Az bude po zapase, budu mluvit jinak :-). Preju si vyhru, to je jasny. Uz se to tu pekne slejza.

Odesláno

Ale je :) nechce Vas drazdit

Odesláno

To je pravda :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...