Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Chce se mi psat do dvou vlaken zaroven, ale asi to nejvic patri sem, pac je to jen sport.

Nastvalo me, ze Bohemka prohrala a je tak stale ohrozena sestupem.

A potesilo me, ze Slavka vyhrala, pac ten titul preji vic ji, nez Plzni.

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Dik, urcite jo. Bohemka se zachrani, tomu verim na sto procent. Proto dokazu mit radost z toho, ze jde Slavka za titulem, protoze verim, ze ne na ukor "naseho" sestupu ;-)

Odesláno

Ale p.d se najde. Leda dalsi krypl podobnej temhle.

Fotbal je podobna zumpa jako politika. Slusnyho borce ve vrcholnych strukturach nenajdes. Vzpomen si na snahu Haska pred par lety :-(

Odesláno

Presne, najde se podobnej hajzl nebo jelito typu Tvrdika.

A pak si to v klidu odhlasujou - Cechy i Morava.

Odesláno

Třeba Dalík by byl ideální, je teď volnej, bez angažmá...nikdo by se pak aspoň nemusel divit, předem rozdaný karty...

Odesláno

Třeba Dalík by byl ideální, je teď volnej, bez angažmá...nikdo by se pak aspoň nemusel divit, předem rozdaný karty...

Jo, Hornik je tez volnej. Snad jim nikdo volat nebude....

Odesláno

Moc jsem to Juventusu pral. Ted jeste vymyslet neco na Real. Bude to sakra tezky, ale ne nemozny.

Bude a komentatori vcera favorizujou Juve ( o cemz ja trochu pochybuju ). Finale, asi s Realem bude snad oslava fotbalu.

Odesláno

Tak kluci z plzne prominou, ale potesila mne fotbalova Plzen a jeji dalsi ztrata ( jeste v 90 minute to bylo jeste veselejsi ), ale i tak je to dobry. Zitra na dalku budu Slavii fandit z Krusnejch hor, co to pujde.

Odesláno

No porad si to Slavie musi uhrat sama a potvrdit, ze na to maj.

By me nasra.i chlapci, kdyby to nedotahli k titulu, kdyz uz nas v minulem kole obrali o body !

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...