kuncák7 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Tak trener Vrba zpet, tak snad nebude obhajovat titul z letoska :-). Jsem na nej zvedavej.
j3ykobim Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 https://ctrlv.cz/QpZbhttps://ctrlv.cz/Ph70
honza71 Odesláno 6. května 2017 Nahlásit Odesláno 6. května 2017 (upraveno) Chce se mi psat do dvou vlaken zaroven, ale asi to nejvic patri sem, pac je to jen sport.Nastvalo me, ze Bohemka prohrala a je tak stale ohrozena sestupem.A potesilo me, ze Slavka vyhrala, pac ten titul preji vic ji, nez Plzni. Upraveno 6. května 2017 uživatelem honza71
kuncák7 Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Odesláno 7. května 2017 Jojo, Bohemce preju jasnou zachranu. Doufam ze jim to vyjde.
honza71 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Dik, urcite jo. Bohemka se zachrani, tomu verim na sto procent. Proto dokazu mit radost z toho, ze jde Slavka za titulem, protoze verim, ze ne na ukor "naseho" sestupu ;-)
vraby Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 vepřofky na FAČRu,snad se najde nějaký kandidát místo těhle dvou.
honza71 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Ale p.d se najde. Leda dalsi krypl podobnej temhle.Fotbal je podobna zumpa jako politika. Slusnyho borce ve vrcholnych strukturach nenajdes. Vzpomen si na snahu Haska pred par lety :-(
kuncák7 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Presne, najde se podobnej hajzl nebo jelito typu Tvrdika.A pak si to v klidu odhlasujou - Cechy i Morava.
Mirek Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Třeba Dalík by byl ideální, je teď volnej, bez angažmá...nikdo by se pak aspoň nemusel divit, předem rozdaný karty...
kuncák7 Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Třeba Dalík by byl ideální, je teď volnej, bez angažmá...nikdo by se pak aspoň nemusel divit, předem rozdaný karty...Jo, Hornik je tez volnej. Snad jim nikdo volat nebude....
Chumpus Odesláno 8. května 2017 Nahlásit Odesláno 8. května 2017 Bych si tipnul spíš Košťála Případně se nabízí výměna brankáře za brankáře (Chvalovský)
kuncák7 Odesláno 9. května 2017 Nahlásit Odesláno 9. května 2017 Prepinam LM s hokejem a vypada to, ze Juve miri v klidu do finale, nenapadne, ale zaslouzene.
honza71 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Moc jsem to Juventusu pral. Ted jeste vymyslet neco na Real. Bude to sakra tezky, ale ne nemozny.
kuncák7 Odesláno 10. května 2017 Nahlásit Odesláno 10. května 2017 Moc jsem to Juventusu pral. Ted jeste vymyslet neco na Real. Bude to sakra tezky, ale ne nemozny.Bude a komentatori vcera favorizujou Juve ( o cemz ja trochu pochybuju ). Finale, asi s Realem bude snad oslava fotbalu.
kuncák7 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Tak kluci z plzne prominou, ale potesila mne fotbalova Plzen a jeji dalsi ztrata ( jeste v 90 minute to bylo jeste veselejsi ), ale i tak je to dobry. Zitra na dalku budu Slavii fandit z Krusnejch hor, co to pujde.
honza71 Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 No porad si to Slavie musi uhrat sama a potvrdit, ze na to maj. By me nasra.i chlapci, kdyby to nedotahli k titulu, kdyz uz nas v minulem kole obrali o body !
Igicz Odesláno 12. května 2017 Nahlásit Odesláno 12. května 2017 Karvina!!! A Rada je kus cypa. Podle pozapasoveho rozhovoru se asi dival na jiny fotbal. Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 To nám ten Zlín pěkně začal....Nejak ted fandim Opave. Tu pohadku by mohl dotahnout do konce.
mAra_ Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Já su kluk ze Zlína, já nemůžu jinak :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se