Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem si říkal, že se zakope po návratu jako ostatní legionáříííí.... Ale zatím musím říct, že mě překvapuje (Necídék).... dobrej zatím dobrej....

Odesláno

Hoši, koukáte na to optikou dvou gólů. Kromě nich byl až na jednu pološanci mizernej. Musím se podívat na statistiky úspěšnosti v soubojích, ale zdá se mi, že se mu moc nedaří. K tomu je příšerně pomalej a třeba proti Astaně byl vyloženě nulovej. Proti Maccabi dal góla, ale jinak taky nuda. Mě nepřesvědčil, bude muset zabrat. V klubu ho brali s tím, že je srdcař, ale fakt si nedokážu představit, kolik gólů by musel dát, aby za něj zaplatili opci. To už by byl snad lepší ten černoch z CZ Bělehrad. Spíš přišel kvůli tomu, že bylo na poslední chvíli potřeba sehnat útočníka a on byl k mání za rozumných podmínek a nepotřeboval čas na adaptaci.

Odesláno

Hoši, koukáte na to optikou dvou gólů. Kromě nich byl až na jednu pološanci mizernej. Musím se podívat na statistiky úspěšnosti v soubojích, ale zdá se mi, že se mu moc nedaří. K tomu je příšerně pomalej a třeba proti Astaně byl vyloženě nulovej. Proti Maccabi dal góla, ale jinak taky nuda. Mě nepřesvědčil, bude muset zabrat. V klubu ho brali s tím, že je srdcař, ale fakt si nedokážu představit, kolik gólů by musel dát, aby za něj zaplatili opci. To už by byl snad lepší ten černoch z CZ Bělehrad. Spíš přišel kvůli tomu, že bylo na poslední chvíli potřeba sehnat útočníka a on byl k mání za rozumných podmínek a nepotřeboval čas na adaptaci.

Jseš na něj zbytečně moc kritickej. Když nic, tak se zaplatil.

Hlavně vždyť musíš vědět, proč se hlavně bral- alternace za Škodu a tím se už minimálně zaplatil ( golem s Maccabi natuty ). Díky němu má Buren a spol víc prostoru ( ještě by jim to tam mělo začít trochu padat ). Nečekal jsem, že někdo pustí útočníka v TOP formě pro jeho modrý oči , ale i přesto dal 3 goly ( podívej třeba na bráchu Škody v Brně, tomu ta hostovačka venku vůbec nepomohla ).

Stále to pro nás sleduj dopodrobna, ale Necidovi dej ještě čásek  :cheers: 

Odesláno

No tak toto by možná tak bylo do kategorie co mě naštvalo... Sledujete někdo tu juniorskou ligu? Průběžně sleduju návštěvy a když se přehoupne návštěva přes 100diváků, tak je to úspěch. Herní den pondělí-úterý (toto mají napsané v pravidlech soutěže, přitom hrají i sobotu na neděli). Navíc ti kluci hrají mezi sebou do 23let a dle mého jim to nic moc nedá... MSFL/ČFL by byla jednoznačně lepší volba, ale to pouze kopíruje zase něčí trucpodnik na svazu, že to má smysl a kdesi cosi.. Před 3lety to zrušili a teďka s velkou pompou zavedli natvrdo pro kluby 1ligy a pro kluby 2ligy nezávazně... Trapné, trapné, trapné...

Odesláno

No tak toto by možná tak bylo do kategorie co mě naštvalo... Sledujete někdo tu juniorskou ligu? Průběžně sleduju návštěvy a když se přehoupne návštěva přes 100diváků, tak je to úspěch. Herní den pondělí-úterý (toto mají napsané v pravidlech soutěže, přitom hrají i sobotu na neděli). Navíc ti kluci hrají mezi sebou do 23let a dle mého jim to nic moc nedá... MSFL/ČFL by byla jednoznačně lepší volba, ale to pouze kopíruje zase něčí trucpodnik na svazu, že to má smysl a kdesi cosi.. Před 3lety to zrušili a teďka s velkou pompou zavedli natvrdo pro kluby 1ligy a pro kluby 2ligy nezávazně... Trapné, trapné, trapné...

Je to o nicem, nesleduju vysledky, jen tabulku. Je to ztrata casu. Maj hrat normalni dospele souteze.

Jinak, tahle soutez ti za rozcileni nestoji, bud v klidu :-))

Odesláno

Podívejme se spolu na fakta která vyčteme z tabulky po 9. kolech:

Baník je v tabulce pouze 8 bodů za Spartou
což je podobný rozdíl jako mezi první Plzní a druhou Olomoucí, tam je rozdíl 7 bodů

Baník je aktuálně střelecky 4. nejlepší / nejproduktivnější družstvo v celé lize,
respektive s počtem 13 vstřelených gólů je na tom stejně jako Slavia, lepší jsou už jen Plzeň, Olomouc a Jablonec

Na výhru Baníku v příštím, 10. kole proti věhlasné Bohemce je aktuálně v Tipsportu velmi podobný kurz
jako na výhru Plzně proti, ehm . . .Spartě   (na Baník je 3,68 a na Plzeň 3,25)

Takže, jaká šeď ligové tabulky? Baník? 
A to jsem ještě nenapsal že už jednou za těch 9 kol vyhráli!

:goof: 

Odesláno

Brno trenera nevymeni, protoze trenera nema!! A bohuzel ani hracskou kvalitu ( je mi to lito, ze tahle velka mesta nejsou schopna postavit konkurence schopnej tym z hracu z okoli a v praze se mrcasej 4 mancafty ).

Ostrava je totez v blede modrym, kadr na ligu ma jen v pripade, ze bude hrat Baros, jinak sotva plichta s Bohemkou ( kvuli navstevnosti a zazemi mi to dost vadi ).

Odesláno

S tím Brnem souhlasím, trochu je s podivem, že takové město není schopné konkurovat Praze a Plzni... Osobně bych je viděl někde do 7místa, ale to bylo naposledy za Kotala a to se na 6flek dostali až někdy po 3letech práce... Čas na to, aby si to pod Dostálkem sedlo prostě není, pozice v tabulce je jasná. Osobně proti němu nic nemám, ale jestli tam nedojde někdo, kdo umí pracovat s týmem v záchraně, tak nevím jestli to s nimi nedopadne špatně... 

Baník sice hraje dobře s Barošem, ale není to záruka toho, že nebudou hrát o záchranu, mají Poznara a ten také moc nehrává, navíc góly sice dávají, ale hodně dostávájí, a ono uhrát 2 remízy je pořád horší než jednou prohrát a jednou vyhrát.

Je teprve třetina ligy za námi, takže uvidíme jak to bude vypadat na konci (ona i zimní přestávka ledacos napoví a uvidíme co se bude dít s týmy po 2měsíční pauze).

Odesláno

No a je to tady... Brno mění trenéra - Roman Pivarník (akorát to hlásili na ČT4 sport... :-))))) jsem to tušil... 

Rozprasil Plzeň ( díky němu můžeme děkovat za titul ), tak nevím, zda si pomůžou.

Jinak s Barošem souhlasím, ale s ním hrajou o třídu líp, než bez něj, asi to budou patlat o záchranu, ale s ním v sestavě maj velkou šanci to uhrát ( když si vzpomenu, jak já ho neměl rád a myslel si o něm, že je to rozmazlenej smrad a z něho se stal fakt pan fotbalista a to nejen po fotbalové stránce, ale hlavně lidské, neuvěřitelný, aspoň pro mě ).

Odesláno

Baroše jsem viděl na živo několikrát za Liberec a je to kopáč... Podle mě ale už hraje Baník jako srcovku na dojezd kariéry... 

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...