kuncák7 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Tak to je celkem normánlní, že přijdou hráči... Např. MAN.City je známý tím, že jak tam došel Guardiola, tak odešli mladí z akademie, protože věděli, že šanci v Atýmu nikdy nedostanou. Vedení mu koupilo hráče za X mil. EUR a s těma to hraje. Nicméně u Zlína to bylo tak, že dostali ještě injekci 70mil. Jsem přesvědčený, že kdyby tyto peníze nedostali, tak do klubu došli nanejvýš 2-3 hráči. Otázka toho jestli by to měl ZL hrát s těmi co si EL vykopali má spíše morální podtext, na toto ve fotbale nikdo nehraje (max. když se postoupí v rámci ČR, tak to tak kluby řeší). Pokud já vím, tak Páníka chtěli na jaro vyhodit, že to nedává. Pak se mu podařila EL přes domácí pohár, a jako odměnu chtěl vyhodit asistenty (což částečně udělal). Teď udělali bod a kolik jich ještě bude ukáže čas. U EL nebo LM jde výhradně o peníze, které jsou na naše poměry velice zajímavé, a proto koncepce nasazování mladých nebo stávajících hráčů jde stranou. Jak píšu - u týmů jako MU, Barcelona, Real to chápu ( v našem měřítku Sparta, ted i Slávie a Plzen , to chápu též ), ale u týmu jako je Zlín to prostě nechápu. Snad se nikdo ze Zlína neurazí, ale je to provinční klub, kterej má kolem sebe konkurenci a ten by to na odchovancích stavět měl. Vím, že sport je už jen o penězích, ale v hokeji jim to jde ( a to mě nikdo nemůže podezírat, že bych byl fanda hokejového Zlína, ještě teď, když si vzpomenu na duo Leška, Balaštík, tak je mi blivno :-)). Obměna ano, ale 13 hráčů na takhle malej klub je moc.Každopádně do toho úplně nevidím, jsem jen velkej fanda sportu a "trenér" jako dalších milion chlapů v ČR, takže vedu tyhle chytré řeči ze zábavy :-).
guzmic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 ... a to mě nikdo nemůže podezírat, že bych byl fanda hokejového Zlína, ještě teď, když si vzpomenu na duo Leška, Balaštík, tak je mi blivno :-)) To tě to nepřešlo ani po 14 letech? :-D
kuncák7 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 ... a to mě nikdo nemůže podezírat, že bych byl fanda hokejového Zlína, ještě teď, když si vzpomenu na duo Leška, Balaštík, tak je mi blivno :-))To tě to nepřešlo ani po 14 letech? :-DBohuzel ne :-), ale uz je to lepsi, uz vyslovim jejich jmena bez koprivky po celem tele :-))
guzmic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 To mě fakt mrzí. :-) Bylo to pěkný finále, všechny domácí zápasy jsem prožil na stadionu.
Chumpus Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Odesláno 15. září 2017 Hele, kde jsou Plzeňáci? Od včera jsem je tu neviděl
honza71 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Remiza. Sparta se hecne a Slavka je zatim takova neslana nemastna. 1:1
tano Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Remiza. Sparta se hecne a Slavka je zatim takova neslana nemastna. 1:1To neberem, ja to vidim 0:2 pro nas
kuncák7 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 To neberem, ja to vidim 0:2 pro nas Jo, kdyz nam zas neuznaj dalsi gol :-((
honza71 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Stokrat lepsi podivana, nez to vase derby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Martin JJJ Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 No tak to tam přeci jenom sešívkám spadlo... (pozn. autora = nestraním nikomu
Martin JJJ Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 po zápase si poslechneme srdceryvný komentář od Štramáka, že systém byl nastaven jasně na výhru... jenom hráči to nesplnili...
tommas4 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 A je to, zasloužené. Sparta se ukázalo že se stav s časem nijak nelepší,výhra nad Karvinou před týdnem byla spíše povinnost než nějaké vzkříšení, dnešní zápas to ukázal. Nechtěl bych být ve špagetkově kůži teďka.
Frantik Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Odesláno 17. září 2017 Byli jste lepší, Feri...Zase.No jo :-) Skoda ze neuznali ten první gól. Bejt to 3:0, tak by Talian šel do prdele.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se