Přejít na obsah

FOTBAL

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo to je mozny.

Budu velkodusnej a popreju jim hodne uspechu v dalsich zapasech - hlavne v zapase s Plzni :-))

Odesláno

Gratulka sesivanym

Odesláno

A je to, zasloužené. Sparta se ukázalo že se stav s časem nijak nelepší,

výhra nad Karvinou před týdnem byla spíše povinnost než nějaké vzkříšení, dnešní zápas to ukázal.

Nechtěl bych být ve špagetkově kůži teďka.

Souhlasím... Rosa dal minulý týden gól a dělali z toho málem ohňostroj... Přitom to byla pro celek Sparty povinnost... Dneska se ukázalo, že prostě Sparta těžké utkání ještě nedává (Liberec, Brno, a to nemluvě o pohárech...
Odesláno

Myslím, že nás Sparta opravdu nepotrapi... Ale díky, že jim tak věříš :D

Koukni na tabulku a musis pochopit, ze se spolcime i s dablem proti vam :-)).

Odesláno

Zase na fotbale a zase na nervy. Ten negolman Kovar me v me Slavii fakt s..e. Koupit nekoho jen diky tomu, ze umi parit mi prijde zbytecnej luxus.

Odesláno

Zase na fotbale a zase na nervy. Ten negolman Kovar me v me Slavii fakt s..e. Koupit nekoho jen diky tomu, ze umi parit mi prijde zbytecnej luxus.

No tak uf, uz je lip, ale v polocase mi ani ten parek nechutnal.

Uz je klid.

Odesláno

No jo no. Ale Slavka přejela 3nec odpovídajícím rozdílem... Za to na tu Spartu v TV byla bolest se dívat, utrpěli vitězství o jeden ušmudlaný gól...

Odesláno

Včera jsem shlédl utkání ZLN-SLA a po 1poločase byla Slávka zralá na ručník... Trochu mě pak překvapil komentář Šilhavého, že podali lepší výkon v 1půli... Remízou ve Zlíně vybojovali bod! Večer pak ještě Plzeň, tak ta tu Bolku sfoukla docela slušně...

Odesláno

Ono je tu vubec nejak ticho po pesine, uz ani Slavisti sem nelezou :D :D :D

Ale lezou, ale drzej smutek. Fakt nam to moc nejde a kdyz se k tomu prida i hokej, tak je to pohreb.

Odesláno

Sparticka 3:0!! A jsme dva body za sesivanejma :king:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...