kuncák7 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 No a Slavka mi dela v MB radost, snad to vydrzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Hrajete otresne, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Hrajete otresne, to je fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 koukám na statistiky a Slávka jednou vystřelila na bránu...a dala gol. Jinak vše ve prospěch Bolky. To je ten totální fotbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 (upraveno) Tak bylo jasny, ze to bude tezky zapas, proti muzstvu s novym trenerem a harjicimu o zachranu. Ale aby je Boleslav takhle prehravala, no to bych se fakt stydel, bejt sesivka Tak fajn, druha strela, druhej gol. Kuncaku, uz to bude dobry.Ja z opatrnosti vsadil 02. Na cistou dvojku jsem nemel ko.le Upraveno 3. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 no, 0 : 2 to už asi udrží :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Nakonec 0-3 a jsem rad, ze pri proklamovanem totalnim fotbalu stale plati a funguje jedno - Skoda to da :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Jj...to je pravda... On je hladovej po golech a jde si pro to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2018 Ja nevim. Jako vysel mu zapas a diky za nej, ale jinak je to stejne nekoplo. Do kombinace potrebujeme jinaci forwardy. Hlavne ten totalni fotbal se k memu prekvapeni hraje furt na jednoho utocnika. Snad to kluky nakopne a rozjedou se. Druha pule za me ok a palec nahoru za golmana. Jen je otazka, jak to pujde proti lepsim tymum. A huste Jihlava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/968506-skoda-radil-v-boleslavi-pak-popichl-plzen-do-ostravy-se-ji-moc-nechtelo.html#hp-sez bože, to je ale kreten... Bych ho na ten terén zasnezenej vyhnal... Ať si tam jde zlamat hnáty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 (upraveno) https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/968506-skoda-radil-v-boleslavi-pak-popichl-plzen-do-ostravy-se-ji-moc-nechtelo.html#hp-sez bože, to je ale kreten... Bych ho na ten terén zasnezenej vyhnal... Ať si tam jde zlamat hnáty...Ses nejakej popudlivej nebo co Jasne, ze se vam do Ostravy nechtelo a navic Baniku to vyhovuje, pac jsou na tom na jare stejne blbe jako vy.Takze dohoda snadna, uklidnime muzstva, trochu potrenujem souhru a az Plzen vypadne z poharu, tak si to prijede dohrat. V Baniku posil na jaro jak pred startem ligy ve Slavii a Sparte a vono nic,vysledky nikde, prekvapeni A ze si Skoda rejpnul, to je preci jasny, je to soucast toho cirkusu. Nic vic, nic min A jeste k tomu vcerejsimu zapasu. Byla to takova bida od Slavky, ze jsem na to prestal koukat asi dve minuty pred tou pentli Jsem evidentne prisel o to nejlepsi. Slavii ten zapas imho vyhral jeji golman uz v prvnim polocase !!! Upraveno 4. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ja nevim. Jako vysel mu zapas a diky za nej, ale jinak je to stejne nekoplo. Do kombinace potrebujeme jinaci forwardy. Hlavne ten totalni fotbal se k memu prekvapeni hraje furt na jednoho utocnika. Snad to kluky nakopne a rozjedou se. Druha pule za me ok a palec nahoru za golmana. Jen je otazka, jak to pujde proti lepsim tymum. A huste Jihlava!Promin, myslel jsem to s velkou nadsazkou a nedal to do uvozovek. Totalni fotbal vypada rozhodne jinak, ale nas spasitel se uz cca 6 sezon jmenuje Skoda ( at se trener jmenoval Uhrin ml., Trpisovsky,..... )/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ses nejakej popudlivej nebo co Jasne, ze se vam do Ostravy nechtelo a navic Baniku to vyhovuje, pac jsou na tom na jare stejne blbe jako vy.Takze dohoda snadna, uklidnime muzstva, trochu potrenujem souhru a az Plzen vypadne z poharu, tak si to prijede dohrat. V Baniku posil na jaro jak pred startem ligy ve Slavii a Sparte a vono nic,vysledky nikde, prekvapeni A ze si Skoda rejpnul, to je preci jasny, je to soucast toho cirkusu. Nic vic, nic min a. Přesně tímhle proti sobě štve lidi, jak to má Plzeň osefovany. Stačí pročíst diskuzi pod článkem. Že se nestrefuje do bolky, která měla v týdnu odložený poharovy zápas... Za mě je to sprostota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 (upraveno) a. Přesně tímhle proti sobě štve lidi, jak to má Plzeň osefovany. Stačí pročíst diskuzi pod článkem. Že se nestrefuje do bolky, která měla v týdnu odložený poharovy zápas... Za mě je to sprostota.No faktem ale zustava, ze ma pravdu :D Snehova kalamita v Ove nebyla, nebo jo ? Napadlo pul metru snehu pres noc ? (mozna jo, ja nevim, nebyl jsem tam) Mne je to sumak, ja od fotbalu necekam nic vic, nez hezkou podivanou a obcas nejakou tu kacku ze sazeni pro zabavu. Ma to byt zabava, nema mi to brat energii (mysleno rozcilovat se kvuli tomu ;-)) Ke Skodovi asi tolik, ze kdyby ho Slavka nemela, tak je total v prdeli. Je to hecir, bojovnik a dobrej fotbalista. Vsechno ostatni je mi fuk. Reci fotbalistu nestojej z 95% za pozornost. Upraveno 4. března 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Tak bylo tam - 20 v noci a - 15 přes den. I přes výhřev byl na trávníku sníh. Takže asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Tak bylo tam - 20 v noci a - 15 přes den. I přes výhřev byl na trávníku sníh. Takže asi tak.tolik určitě ne , ty hodnoty nesouhlasí .....jo , počkej ty myslíš venku ? tak to asi jo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Tak bylo tam - 20 v noci a - 15 přes den. I přes výhřev byl na trávníku sníh. Takže asi tak.No pres den to bylo bez ty jednicky pred petkou a s rozdilem stupen dva stejny jak v Liberci, kde se zapas odehral, takze jsme zase u toho, Skoda ma pravdu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 No jasně, že má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Ja bych rekl, ze to je tam u vas v zadeli vsude, druha liga hraje jen jeden zapas ( a tam ma region razovity vic zastupcu ). A stale si pokladam otazku, ktera by tu mela misto tech dohadu zaznit, pro koho se hraje? Pro lidi, ne? A tohle pocasi fakt na hrani neni.Odklad mi osobne nesedi ( co kdyby tam Plzen neco rozdala ), ale je to spravne rozhodnuti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se