michael99 Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Včera koupené Casio abx-620, ještě s visačkou:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
michael99 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Pardon, připletl se mi tam ještě jeden PrintScreen....
Toblin Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna G-9000 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Hantronix Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Ach ta realita. Je těžké si představit, jestli je tužka moc velká nebo hodinky moc malé, když chybí srovnání s něčím standardní velikosti. Že? A nebo je to ještě jinak? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Hantronix Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Přesně tak! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
t2 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Žádná raritka, ale za dobrou cenu. Z druhé ruky za 390+ doprava. Digi s číslama jak pro slepé. WR100, batt 10 let. Nic zásadního jim nechybí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
MartyH Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Žádná raritka, ale za dobrou cenu. Z druhé ruky za 390+ doprava. Digi s číslama jak pro slepé. WR100, batt 10 let. Nic zásadního jim nechybí. http://uploads.chronomag.cz/monthly_2026_05/x20260506_151818.jpg.8fcca63a6c655b3849246416b65d143b.jpgZa ty peníze skvělý kauf .
... Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května MUST HAVE!!! Kdo "patnáctistovky" ještě nemá, tak třeba ZDE jsou k mání za 704 Kč + doprava. Já bych je dokonce zvolil za certifikované měřidlo pro prorovnávání velikostí ostatních modelů; k běžnému zápěstí (17-18 cm) pasují dobře, pro každého cenově dostupné, a přečte je i slepý. Jinak mé již absolvovaly několik desítek hodin v sauně i páře bez jediného problému; ani po delší době v sauně nepálí, skvělá čitelnost v přítmí i přes mírné vnější orosení, šikovné stopky pro měření celkového času v sauně. Tlačítka se snadno stisknou - žádné "šťourání v nose" jako u 50xx/56xx, aktivace funkce potvrzená přiměřeně hlasitým pípnutím (nedá se vypnout - asi jediné malé mínus).
t2 Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Neznal jsem, dík. Přehodil jsem to do patřičného vlákna.
lub Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května jednou za čas jsem nevěrný casiu..tady nešlo odolat tomu zelenému displeji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
lub Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května displej v odstínu svěží jarní zeleně je úplně super. dále oceňuji, oproti casiu, velmi silný pípák a pokročilé fce timeru a stopek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
... Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) U všech zelenáčů - to je ta pověstná zeleň svinibrodská? Ó matko přírodo, zda s takovou vizuálně šťavnatou výbavou a promiskuitně vybuzeným pípákem pokročile vyparádění samci najevo dávají svou připravenost se se sexy sarančicemi na pažitu pářit? Každopádně bledězelená závist! Upraveno 13. května uživatelem ... 1
lub Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května to se takhle sejde Američan a Japonec.. a dál už to znáte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
lub Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května géčka thajsko a u amíka raději nepíšou, takže předpokládám tu čínu . mě na timexech baví, jak jsou úplně jinak pojatý, než jak to dělá casio. skoro ve všem trochu horší, ale zase mají pohodlnější řemínek + výše zmíněné.
t2 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Timex měl (má?) základnu na Filipínách. V Číně vyrábí Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se