nAscA Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Diky. Objednano minuly tyden, tak snad brzy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Tak to bylo necekane rychle a necekane drahe. Shipping $55 a dan $165!!!!!!!! No, pekne me ta dan s prominutim nasrala. A tady jsou. Copak to asi je..... Prihoriva.... Ano je to ono! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 tak to je palba...... Ať Ti aspoň dělají radost!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 23. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2009 Pocity mam smisene, radost obrovskou z hodinek. (limitovane Frogmany - 1000ks - Frogman LRG - GW206K-7), ale to co jsem k tomu musel priplatit extra... Neco vice o nich na tomto letaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 (upraveno) http://cgi.ebay.com/CASIO-VINTAGE-MULTI-RE...A1%7C240%3A1318 Srdce mi to rve, ale nemůžu mít všechny. Ale ne že bych je nechtěl. A už jsem to nevydržel a podlehl. V reálu jsou hezčí než na fotce. Doma i v práci nechápou a začínají se na mě dívat divně. Ale co nekouřím, nejsem alkoholik tak co. Proč bych si občas neudělal drobnou radost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. května 2009 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 (upraveno) tak to je palba...... Ať Ti aspoň dělají radost!!!!!!! vobec niesom na quartz DIGI ale toto je pecka edit:ak dan bola 165vdolkov kolko stoja hodinky? fuuu Upraveno 2. května 2009 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 2. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2009 (upraveno) vobec niesom na quartz DIGI ale toto je pecka edit:ak dan bola 165vdolkov kolko stoja hodinky? fuuu $600, ale prodavajici uvedl $500. Upraveno 2. května 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 A už jsem to nevydržel a podlehl. V reálu jsou hezčí než na fotce. Doma i v práci nechápou a začínají se na mě dívat divně. Ale co nekouřím, nejsem alkoholik tak co. Proč bych si občas neudělal drobnou radost. gratulace veliká.....říkal jsem si,jestli do nich vletíš........a nezklamal jsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2009 A už jsem to nevydržel a podlehl. V reálu jsou hezčí než na fotce. Doma i v práci nechápou a začínají se na mě dívat divně. Ale co nekouřím, nejsem alkoholik tak co. Proč bych si občas neudělal drobnou radost. Vypadaji brutalne Co to vsechno umi? Na co tam je to "This Week", "Next Week" , "Today"? (Nemyslim preklad z anglictiny ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2009 Ty malý budíčky patří k funkci schedule. Ukazují na kolikátou hodinu je jsednána událost. Jde o multi alarm s poznámkou. Na těch malejch dysplejkách je datum, ale v režimu budíků to ukazuje v případě aktivace kolik do alarmu zbývá času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2009 Ty malý budíčky patří k funkci schedule. Ukazují na kolikátou hodinu je jsednána událost. Jde o multi alarm s poznámkou. Na těch malejch dysplejkách je datum, ale v režimu budíků to ukazuje v případě aktivace kolik do alarmu zbývá času. No toto...co ti japoncici vsechno nevymysli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Jooo, dobry napad. Pekna sbirka. Ale cekal jsem nejaky digitalni budik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 hm, úctyhodná zvonkohra :-). tak jsem si to teď v 19h zkusil u svých, ale mám to nějak slabší a nesehraný.. měl bych to naladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 (upraveno) Toto mě bude dlouho mrzet, čekal jsem souboj ve stovkach a ono nějak ne:( Přitom i bez té zajímavé technologie přenosu dat jsou to prima digitálky, navíc továrně na tahu! Timex DATA-LINK model 150 za dvě Kačky:crybaby: http://aukro.cz/item625578247_hodinky_time..._model_150.html Upraveno 10. května 2009 uživatelem rentier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 ojé......budu muset častěji na aukro....déle jsem tam nebyl......tohle je kup jak blázen...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Jj za ty prachy, no nekup to. Sice postovne 30x vice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 osobně si myslím,že pán urychleně založil nick a přebil tu korunovou nabídku,aby je nemusel prodat za kačku...... Zkusil jsem mu napsat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 Za tyhle Frogmany Tě musím i já pochválit. Jaké je přesné označení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rentier Odesláno 10. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2009 osobně si myslím,že pán urychleně založil nick a přebil tu korunovou nabídku,aby je nemusel prodat za kačku...... Zkusil jsem mu napsat..... Tak dej vědět, takové hodinky patří do dobrých rukou.. A s tím nickem, těžko říci, možná ho měl připravený, takhle rychle, bez plné aktivace podmíněné poštou zaslaným ověřením, přihodit nemohl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se