Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to bylo necekane rychle a necekane drahe. Shipping $55 a dan $165!!!!!!!! No, pekne me ta dan s prominutim nasrala.

A tady jsou.

Copak to asi je.....

img2297t.jpg

Prihoriva....

img2301d.jpg

Ano je to ono!

img2309lek.jpg

Odesláno

Pocity mam smisene, radost obrovskou z hodinek. (limitovane Frogmany - 1000ks - Frogman LRG - GW206K-7), ale to co jsem k tomu musel priplatit extra... :gun_bandana:

Neco vice o nich na tomto letaku

3106_bab08076718064cbb85ab9200e5283.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)
  t2 napsal:
http://cgi.ebay.com/CASIO-VINTAGE-MULTI-RE...A1%7C240%3A1318

Srdce mi to rve, ale nemůžu mít všechny. Ale ne že bych je nechtěl.

A už jsem to nevydržel a podlehl. V reálu jsou hezčí než na fotce. Doma i v práci nechápou a začínají se na mě dívat divně. Ale co nekouřím, nejsem alkoholik tak co. Proč bych si občas neudělal drobnou radost.

post-673-1241245630.jpg

Upraveno uživatelem t2
Odesláno (upraveno)
  Gilius napsal:
tak to je palba...... :raygun:

Ať Ti aspoň dělají radost!!!!!!!

vobec niesom na quartz DIGI ale toto je pecka :speak_cool:

edit:ak dan bola 165vdolkov kolko stoja hodinky? fuuu

Upraveno uživatelem cortes1990
Odesláno (upraveno)
  cortes1990 napsal:
vobec niesom na quartz DIGI ale toto je pecka :speak_cool:

edit:ak dan bola 165vdolkov kolko stoja hodinky? fuuu

$600, ale prodavajici uvedl $500.

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
  t2 napsal:
 A už jsem to nevydržel a podlehl. V reálu jsou hezčí než na fotce. Doma i v práci nechápou a začínají se na mě dívat divně. Ale co nekouřím, nejsem alkoholik tak co. Proč bych si občas neudělal drobnou radost.

gratulace veliká.....říkal jsem si,jestli do nich vletíš........a nezklamal jsi ... :thumbsup_anim:

Odesláno
  t2 napsal:

Vypadaji brutalne :speak_cool:

Co to vsechno umi? Na co tam je to "This Week", "Next Week" , "Today"? (Nemyslim preklad z anglictiny :whistling: )

Odesláno

Ty malý budíčky patří k funkci schedule. Ukazují na kolikátou hodinu je jsednána událost. Jde o multi alarm s poznámkou. Na těch malejch dysplejkách je datum, ale v režimu budíků to ukazuje v případě aktivace kolik do alarmu zbývá času.

Odesláno
  t2 napsal:
Ty malý budíčky patří k funkci schedule. Ukazují na kolikátou hodinu je jsednána událost. Jde o multi alarm s poznámkou. Na těch malejch dysplejkách je datum, ale v režimu budíků to ukazuje v případě aktivace kolik do alarmu zbývá času.

No toto...co ti japoncici vsechno nevymysli ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

Za tyhle Frogmany Tě musím i já pochválit. Jaké je přesné označení ?

Odesláno
  Gilius napsal:
osobně si myslím,že pán urychleně založil nick a přebil tu korunovou nabídku,aby je nemusel prodat za kačku......

Zkusil jsem mu napsat..... :)

Tak dej vědět, takové hodinky patří do dobrých rukou.. A s tím nickem, těžko říci, možná ho měl připravený, takhle rychle, bez plné aktivace podmíněné poštou zaslaným ověřením, přihodit nemohl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...