Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
http://cgi.ebay.com/CASIO-VINTAGE-MULTI-RE...A1%7C240%3A1318

Srdce mi to rve, ale nemůžu mít všechny. Ale ne že bych je nechtěl.

A už jsem to nevydržel a podlehl. V reálu jsou hezčí než na fotce. Doma i v práci nechápou a začínají se na mě dívat divně. Ale co nekouřím, nejsem alkoholik tak co. Proč bych si občas neudělal drobnou radost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A už jsem to nevydržel a podlehl. V reálu jsou hezčí než na fotce. Doma i v práci nechápou a začínají se na mě dívat divně. Ale co nekouřím, nejsem alkoholik tak co. Proč bych si občas neudělal drobnou radost.

gratulace veliká.....říkal jsem si,jestli do nich vletíš........a nezklamal jsi ... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Vypadaji brutalne :speak_cool:

Co to vsechno umi? Na co tam je to "This Week", "Next Week" , "Today"? (Nemyslim preklad z anglictiny :whistling: )

Odkaz ke komentáři

Ty malý budíčky patří k funkci schedule. Ukazují na kolikátou hodinu je jsednána událost. Jde o multi alarm s poznámkou. Na těch malejch dysplejkách je datum, ale v režimu budíků to ukazuje v případě aktivace kolik do alarmu zbývá času.

Odkaz ke komentáři

Ty malý budíčky patří k funkci schedule. Ukazují na kolikátou hodinu je jsednána událost. Jde o multi alarm s poznámkou. Na těch malejch dysplejkách je datum, ale v režimu budíků to ukazuje v případě aktivace kolik do alarmu zbývá času.

No toto...co ti japoncici vsechno nevymysli ;)

Odkaz ke komentáři

Toto mě bude dlouho mrzet, čekal jsem souboj ve stovkach a ono nějak ne:( Přitom i bez té zajímavé technologie přenosu dat jsou to prima digitálky, navíc továrně na tahu! Timex DATA-LINK model 150 za dvě Kačky:crybaby:

http://aukro.cz/item625578247_hodinky_time..._model_150.html

Upraveno uživatelem rentier
Odkaz ke komentáři

osobně si myslím,že pán urychleně založil nick a přebil tu korunovou nabídku,aby je nemusel prodat za kačku......

Zkusil jsem mu napsat..... :)

Tak dej vědět, takové hodinky patří do dobrých rukou.. A s tím nickem, těžko říci, možná ho měl připravený, takhle rychle, bez plné aktivace podmíněné poštou zaslaným ověřením, přihodit nemohl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...