zibarek Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Dnes nové W-96. Na ruce absolutně pohodlné - aktuálně v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Dnes nové GW-9010. 1. géčka, které nefungují. A.EL je v čoudu. Senzor nesenzoruje. Přes kombinaci Adjusti+Mode+Reset se objeví TLT a po sepnutí senzoru natočení by se mělo objevit 8888. A u mě nic. Kuwa. Vůbec se mi to nechce posílat přes celý svět někam do rákosníkova. Setkal se s tím už někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2016 Už se mi to stalo - myslím, že poprvé to byly gwm-5610. Tam to nebyl problém světelného senzoru, ale sonzoru natočení ruky - seplo se to tak jednou z deseti pokusů. Tenkrát jsem je ale měl z českého e-shopu, tak jsem je vrátil do 14-ti dnů bez udání důvodu a reklamaci jsem neřešil. To samé se mi už stalo kdysi uG-7800. Proto už mám nějak radši aktivaci světla pouze po zmáčknutí tlačítka, jako je to u obyč. géček...zdá se mi, že tenhle senzor je tak trochu slabší článek ve spolehlivosti géček (nebo obecně Casií)...i když se mi to z cca desítek kusů stalo jen dvakrát, prostě už k tomu mám menší důvěru a když si takové hodinky koupím, je to první věc, kterou hned zkouším...pravděpodobně to má tendenci nějak zatuhnout, pokud jsou hodinky dlouho v klidu někde v krabici nebo za výlohou...tak mi to přijde. Jinak ale zrovna gw-9010 bych si nechal líbit, už jsem je měl, ale uvažuju o nich znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Díky za info. Asi je pošlu zpět...hodinky sexy, ostatně jako každé mudmany v tomhle pouzdře. Život jde dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Tak skywatches nemá za co by je vyměnili, takže vrátit a peníze zpět...poštovné dle ČP asi 400,-. Tak to teda ne. Podle WUS je to častá závada géček. Tak to jsem měl do teď neskutečné štěstí, protože tuhle funkci dycky kontroluju-mám ji rád. Takže vyhrnout rukávy, šrubovák do ruky a šup otevřít géčka. Napřed jedna mikropájka, pak silnější mikropájka a nakonec jsem skončil v ruce s potvorou, co klasické drátky přepaluje, tak je na ní speciální, který se snad nikdy netaví. Jinýma slovama 400st. C mikropájek bylo málo na odpájení senzoru natočení. Senzor má tak 0,3X0,3mm, váhu ničeho a je to z plastu. Chtěl bych vidět, jak to vyrábějí, protože tohle je paráda. Je složen s velmi přesně přiléhajících půlek. 2 kontakty při pohybu vodivě spojí kulička. Vše zlacené. Kulička se hýbala, ale kontakt nikde. Tak jsem senzoru dopřál lihovou lázeň. Složil hodinky a nic. Šel poobědvat a znovu rozdělal, odpájel a šup se senzorem do ultrazvuku, protože když jsem multimetrem zatlačil, jak kontakt kulička uměla udělat. Po dvojté lázni(líh a čistič brzd) se senzor umoudřil. Takže už mám plně funkčního krtka Mám radost, vítězství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 tak to jsi frajer, že jsi měl chuť se s tím s.r.á.t. Letěly by na dvůr a basta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 TVL, na to nemám..to je teda něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Úúúu, seš bourák!! Palec nahoru! Oba palce!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 Kluci, díky za reakce. Byl jsem tak plný dojmů, že jsem psal blbosti. Senzor má 3x3mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 tak to seš dobrej, na to bych si tedy netroufl. a konečně vím, jak ten senzor vlastně vypadá a funguje, docela vtipnej princip. takže díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2016 (upraveno) Palec nahoru, tomu říkám výkon a šikovnost Upraveno 7. srpna 2016 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2016 Připojuju se, tohle žádá potlesk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 (upraveno) I když inverzní displeje moc nemusím tak jsem to riskl a uvidím časem jestli si padneme do oka. Tímto děkuji uživateli Mrazíkovy za obchod. Upraveno 19. srpna 2016 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Nádherný kus hodinek, já jsem bohužel tu inverzi nezkousl. Ale tobě radost kazit nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Inverzní displej těmto hodinkám neskutečně sluší, ale i mně se z něj blbě odečítá čas. Škoda. Jinak super hodinky, ať slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Neodolal jsem a koupil jsem je.Tyto mi snad vydrží na dlouho.Zatím jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Gappak: ty GX56 jsou super, vydrzi hodne velkou zatez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Nádherný přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Neodolal jsem a koupil jsem je.Tyto mi snad vydrží na dlouho.Zatím jsou super A helemese! Na ty se určitě velice dobře kouká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Se Sickboyem na pivu. Styděl se přidat svoje nový levný wannabe gshocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se