Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak tomu říkám renovace! Krásná reportáž, díky. Teď už jen rozleštit pouzdro i Jeronima...

Taky me to napadlo, ale zase jsem si rikal, ze by pak hned prisel ten strach z novych skrabancu a tak bych je mozna nenosil. Takhle je to fuk, noveho sramu si ani nevsimnu, kdyz mi do nich natece - no a? Za 10 Euro poridim novy modul. Osvobozujici pocit. :)

Ja myslim ze bychom se nejak dohodnout mohli :)

Nene, jsou to moji milacci. ;)

Reportáž super, fotky super, jen mě na té kompozici chybí nějaký nástroj v pozici 12. Detail, ale dokáže člověka vykolejit  :)

Promin, to jsem nechtel. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sklíčko je správně na W-34. Mám několik W-39 a nemůžu správné sklíčko sehnat a zase mám několik těchto sklíček a žádné W-34 k nim.... :-(

Klasika. Clověk si tak prolézá fórum, slintá nad fotkama od t2, casiotrona nebo siwiho a dostane chuť na nějaké celokovové digitálky ze staré školy. A protože na ebay to z fóra není daleko, nenechal na sebe výsledek dlouho čekat. :D

Jedny dodrbané Casio W-39, které očividně nikdo jiný nechtěl, chudinky. Asi byl odrazující strohý popis prodávajícího, který se dá shrnout takto: ''Jsou pořádně dojebané, ale ještě fungujou.'' Dostal jsem je za vyvolávací cenu 15 Euro + 2 Eura za poštu. Hned jsem taky ze Španělska objednal NOS sklíčko za 22 Euro. To je trochu jiné, než to původní.

Odkaz ke komentáři

Kromě kresby sklíčka hlavně v tom, že W-34 mají modul 415, prapředka modulů 587/593 (některé W-39 mají modul 587). Modul 415 je poměrně neštěstí, sehnat správně fungující je docela unikum. Má blbou konstrukci, nejčastější vada je, že se segmenty displeje nezobazují správně, buď jsou některé slabší, nebo nejdou vůbec. Snadno se taky u tohoto modulu ulomí plíšek budíku, který je zde místo pružinky, která je ve většině modulů. U některých hodinek se dá 415 nahradit právě moduly 587/590/593, ale do některých pouzder to nejde. Jak je to zde nemám vyzkoušené.

Odkaz ke komentáři

Dekuju za vycerpavajici odpoved! To, co pises (problemy s moduly a jejich nesehnatelnost) je pro me hlavni brzda pri nakupu starych peknych kovovych digitalek. Nejsem sberatel a abych po nejakem case mel doma kovovou skorapku, do ktere se neda sehnat modul, to by me hodne stvalo. V tomhle ohledu jsou ty W-39 genialni. 

Jeste jsem se chtel zeptat, neznas odkaz na nejakou databazi hodinek Casio, kde se prave da ke kazdemu typu zjistit modul, leta, kdy se vyrabely a dalsi podrobnosti?  

Odkaz ke komentáři

Databázi nevim..... Leckterý sběratel má svoje stránky a tam nějaké informace, ale ucelený soubor neni asi nikde. A i ti sběratelé tam mají chyby. Já mam kombinaci dlouholetých zkušeností, Casio katalogů, dobových letáků, servisního CD atd. A ani na tom CD nejsou zdaleka všechny typy a u nejstarších typů navíc chybí i časové údaje, takže podle mě jsou nejdůvěryhodnější katalogy. Ty šly s časem a postupně, takže tomu se dá věřit nejvíc.

Odkaz ke komentáři

Super, nejsou to ty hodinky, co jich omylem udělali jen 10ks s modrým podkladem WATER RESIST, zatímco bez podkladu stojí pár babek, s tím podkladem několik tisíc EUR??

a to máš odkud, tuhle historku?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...