Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Ujal jsem se těch Casií ALT-6100 z Sbazaru, vizuálně až na trochu dodrbanou "lunetu" (s čím jsem ale počítal z fotek) celkem slušné, nicméně po doručení jsem byl nemile překvapen tím, že je oproti popisu nefunkční tlakové čidlo, takže neukazují výšku a tlak :( Zkusil jsem opatrně sundat kryt čidla a membrána senzoru je mechanicky poškozená, tak si myslím, že se do čidla dostala voda. Nakonec jsem si je ale do sbírky nechal...

post-32641-0-51439600-1518116049_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pánové, když se sere, tak se sere. Vyčlením si odpoledne, že něco teda pofotím a když už se pomalu chystám, tak zjistím, že mě místo toho čeká urgentní výměna pojistného ventilu kotle, který se po 5 letech rozhodl, že už dál fungovat prostě nebude. Fajn.. Nechám to na večer. Po večeři chytnu zrcadlovku, navolím makro a rozsvítí se hláška: Card is not inserted. Wtf? Otočím se na skoroženu a ta mi s úsměvem oznamuje, že kartu půjčila kamarádce. Zabít málo.. Tak aspoň něco telefonem.. Tak omluvte kvalitu, víc jsem s tím nevykouzlil..

Jedná se o model tedy o Ventura Alpha II - W41 S. Dojmy, funkce atd. bych když tak mohl popsat v nějaké "recenzi", pokud by byl zájem. Je toho tolik, že sem se to myslím nehodí..

post-60229-0-39951700-1518118967_thumb.jpg

post-60229-0-54053000-1518119001_thumb.jpg

post-60229-0-57296100-1518119062_thumb.jpg

post-60229-0-60783200-1518119128_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nová akvizice sbírky, G-Shocky G-2900. Po těch polofunkčních ALT-6100 jsem si spravil náladu, použité, ale podle inzerátu nenošené, a jsou opravdu jako nové. Jediné, co mi (zatím) trochu nesedí (byť to na fotce tak nevypadá), je jejich velikost, jsou opravdu dost malé, ale je to spíš tím, že jsem prostě opticky zvyklý na větší hodinky (notabene géčka).

post-32641-0-60132500-1518364908_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nová akvizice sbírky, G-Shocky G-2900. Po těch polofunkčních ALT-6100 jsem si spravil náladu, použité, ale podle inzerátu nenošené, a jsou opravdu jako nové. Jediné, co mi (zatím) trochu nesedí (byť to na fotce tak nevypadá), je jejich velikost, jsou opravdu dost malé, ale je to spíš tím, že jsem prostě opticky zvyklý na větší hodinky (notabene géčka).

attachicon.gifDSCN3640.JPG

Na ruce myslím akorát.. Nestalo by za to optat se na případnou opravu ALT-6100??

Odkaz ke komentáři

5etter: ony v poměru k mé ruce velký nejsou, spíš, jak jsem psal, "opticky" mi v porovnání s ostatními mými géčky (Mudman, DW-9052) připadají strašně malý a je to hrozný nezvyk. A fotka ty proporce opravdu dost zkresluje, když si blejsknu wristshot s F-91W, tak taky vypadají obrovsky.

Olin.uj: obávám se, že i kdyby ten tlakový senzor opravit šel, bylo by to asi vzhledem k ceně hodinek zcela neúměrné.

Odkaz ke komentáři

Dovolte, abych se pochlubil číslíčkovým přírůstkem, který jsem dnes odpoledne vybalil. Jedná se o VFD hodiny Elektronika 4. Náramkových hodinek mám plno, je třeba rozšířit záběr :)

Informace o tomto modelu jsou třeba tady.

Příběh je takový, že už z dob nejútlejšího dětství si pamatuju na zelené světýlko na skříni v ložnici rodičů. Dostali je jako svatební dar v roce 1983 a svítily tam spolehlivě ještě donedávna. Nakonec začaly nějak blbě zobrazovat a byly vyhozeny, což si kladu za vinu, protože jsem byl u toho a nezabránil tomu. Co už. Proto jsem je musel hned vzít, když jsem je v neděli objevil v inzerci. Jsou jen o měsíc mladší než já, takže mi jejich magické zelené světlo ozařující ložnici bude připomínat, že už taky nejsem nejmladší. Jestli mě s nimi ovšem drahá nevyhodí - zatím jsem se doma nepochlubil :)

post-33141-0-00017700-1518627694_thumb.png

Upraveno uživatelem 5etter
Odkaz ke komentáři

Dovolte, abych se pochlubil číslíčkovým přírůstkem, který jsem dnes odpoledne vybalil. Jedná se o VFD hodiny Elektronika 4. Náramkových hodinek mám plno, je třeba rozšířit záběr :)

Informace o tomto modelu jsou třeba tady.

Příběh je takový, že už z dob nejútlejšího dětství si pamatuju na zelené světýlko na skříni v ložnici rodičů. Dostali je jako svatební dar v roce 1983 a svítily tam spolehlivě ještě donedávna. Nakonec začaly nějak blbě zobrazovat a byly vyhozeny, což si kladu za vinu, protože jsem byl u toho a nezabránil tomu. Co už. Proto jsem je musel hned vzít, když jsem je v neděli objevil v inzerci. Jsou jen o měsíc mladší než já, takže mi jejich magické zelené světlo ozařující ložnici bude připomínat, že už taky nejsem nejmladší. Jestli mě s nimi ovšem drahá nevyhodí - zatím jsem se doma nepochlubil :)

IMG_20180214_162213-02.png

Peknej pribeh :) No kdyz tak skonci zase u rodicu, ne? :)

Odkaz ke komentáři

Dovolte, abych se pochlubil číslíčkovým přírůstkem...

Nestárnoucí klasika! Přesně tenhle model měli v ložnici rodiče mojí první holky :D

Fouknu je i sem, můj nový, 6 let očekávaný přírůstek v podobě GX56 s pozitivem...

Tak jsi se dočkal. Gratuluju.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...