Frostie Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Ale kdybys to měl i s tím ZAZem 968, to by bylo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To pro nás není žádná neznámá, dcerka to umí opravovat i s rohlíkem v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To pro nás není žádná neznámá, dcerka to umí opravovat i s rohlíkem v ruce. zaz.jpgJestli je to opravdu tak.. jak je na obrázku... tak ty Elektroniky jsi opravdu..nutně potřeboval :-) a gratuluji k obojímu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 To pro nás není žádná neznámá, dcerka to umí opravovat i s rohlíkem v ruce. zaz.jpgVýborně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Ty máš fakt Záporožce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Z veteránů mám doma akorát pežota r.v. 2001. Tenhle záporožec stojí v muzeu vozů s motorem vzadu, které se nalézá v areálu pivovaru Konrád ve Vratislavicích nad Nisou. Spíš než muzeum mi to přišlo jako klubovna libereckých veteránistů a místo, kde můžou parkovat svoje exponáty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Jee a já už myslel, že tu mám kolegu nejenom v hodinkách.. Stejně by ti ten Záporožec k těm Elektronikam 1 slušel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 A k tomu ještě nějakej Antonov ať je to komplet ,ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Jo, to muzeum se chystám navštívit už leta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 (upraveno) Třetí letošní zlatky jsou doma. Krásný Tissot-ky v téměř nenošeném stavu. Modul stejný jako v Mondaine s "mřížkou". Zobrazuje pouze hodiny a minuty. Na zmáčknutí datum a na další zmáčknutí jednotky minut a vteřiny. Světlo obstarává klasická žárovička. Nádhera, jsem spokojenej. Byly drahý jak pes, ale mají i etuji a dokonce lísteček s logem a značkou. Pěknou sponu, jediný co by mohlo být hezčí je trn spony.Jinak by ten dnešní sraz nakonec stihly. Letošní zlatá trojice: Upraveno 1. března 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Jedny lepší, než druhé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Nádherný zlaťáky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Nááádherný, super. Tissot žádný nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Vybíral jsem mezi Tissotkama a Radama.Tak snad jsem se rozhodl dobře. Kterým byste dali přednost vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 Vybíral jsem mezi Tissotkama a Radama.rado a1.jpgTak snad jsem se rozhodl dobře. Kterým byste dali přednost vy?Raso, Tissot už máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2018 ... jediný co by mohlo být hezčí je trn spony.x20180301_112321.jpgKrasne zlatacky! K tomu trnu ve spone, podle me je jen nasazeny spatne, otoceny o 180°. Tzn. stezejku ve spone ven, otocit trn a sup zpet. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Jo jo, taky mi přijde, že je ten trn vzhůru nohama. Uzávěr - spára bývá dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 To bylo první co mě napadlo a už jsem trn otočil, ale i tak. Nějak se mi to pořád nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Tak další dvoje géčka: MTG 9100 a DW 6800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hospodský Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Já gratuluji, digi dle mého gusta. Je tu vůbec téma "moderní" digitálky? Nemyslím géčka. Pokud ne, navrhoval bych založení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se