gaPPak Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Tak čitelnost displaye je celkem stejná jako u modulu 1545. Jen možná v extrémních úhlech přechází o trochu dřív do zobrazení všech segmentů. To ale v reálu nepotkáte tak často. A protože tyhle géčka prožijí svůj pohodlný život úloženky ve vitrýně, tak přemýšlím o nákupu DW 5750 na nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 To si ale nezasluzia, aby lezali vo vytrine. Nato niesu proste urcene. To niesu rolady ani Pateky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 nojo, ale poškrábej si to ocelový očko, to přece nejde. a vubec - limitky se nenosej, ty se spořej já měl kdysi limitky k pětadvacetinám géček..nakonec jsem k nim musel dokoupit černý plasty, abych je mohl nosit a ten průsvitnej ušetřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2018 Mne sa ten zlty display na tych vyrocnych modeloch neskutocne paci. Skoda ze tohtorocne ich maju klasicky biely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Tak jsem v klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 11. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2018 DW 5750E 1RMyslim, že sú to veľmi podarené Géčka. Svojím spracovaním a jednoduchým vzhľadom ma naozaj prekvapili, i keď to okrúhle prúzdro sa mi na obrázkoch moc nepáčilo, naživo to však vypadá úplne skvele. Riadne retro. Display je celkom čitateľný aj z uhla, a hlavne illuminator je zasa konečne taký, ako som zvyknutý napr.z DW 6600.Pri stopkách ukazuje aj hlavný čas, čo hodnotím ako výhodu, napr pri DW 5610 táto f-cia nieje. Myslím že práve DW 5750E je pekný kúsok do zbierky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Tak jsem v klubu.Gratulace, moc pěkné. Taky bych je bral, kdyby nebyly tak obří na mé hubené ruce :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 bocko, ty mě dráždíš. Zrovna, když jsem si racionálně zdůvodnil, že další géčka nepotřebuju. Líbí se mi zatraceně a navíc mi teď přišly diety ze služebky... Hele, myslíš, že bys zvládl vyrobit podobnou sérii fotek? Turbilón v pozadí tam být nemusí, spíš mi jde o úhel sklonu displeje vůči pozorovateli. Tohle mě na mých 5610 neskutečně štve, musím si nepřirozeně vykroutit ruku, abych viděl jenom to, co vidět mám. Předem děkuji za kladné vyřízení žádosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 5etter> ... asi se ptam zbytecne, nu presto -kontrast nastavit jinak nepomuze? ...ja to takhle extremne nevnimam.(jsou horsi, ale i lepsi) a at se drzim nadpisu tak nove <si od tech anadigi nemuzu pomoct> Citizen 8970... vi k nim nekdo vic info. ? (ser.manual mam, ten najit sel...)a kouknete co podstupujou ve Venezuele pri odeslani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 A jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Akai: 5610 nemají žádné nastavení kontrastu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 jj uz sem v obraze, jsem se musel presvedcit... -byl jsem nejak zasekly v nastaveni seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 bocko, ty mě dráždíš. Zrovna, když jsem si racionálně zdůvodnil, že další géčka nepotřebuju. Líbí se mi zatraceně a navíc mi teď přišly diety ze služebky... Hele, myslíš, že bys zvládl vyrobit podobnou sérii fotek? Turbilón v pozadí tam být nemusí, spíš mi jde o úhel sklonu displeje vůči pozorovateli. Tohle mě na mých 5610 neskutečně štve, musím si nepřirozeně vykroutit ruku, abych viděl jenom to, co vidět mám. Předem děkuji za kladné vyřízení žádosti 5etter potrebuješ ďalšie G, to je uplne jasne. Tak som to skusil porovnat, a výsledok je zrejme jasný.5610 nieje naozaj čitateľný z akéhokoľvek uhla. Naopak 5750 úplne bez problémov. Posuď sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 bocko, ty mě dráždíš. Zrovna, když jsem si racionálně zdůvodnil, že další géčka nepotřebuju. Líbí se mi zatraceně a navíc mi teď přišly diety ze služebky... Šmarjá, máš místo hodinek raději koupit něco panímámě, třeba žehličku nebo tlakový hrnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 (upraveno) Děkuji za srovnání. Obávám se tedy, že je budu muset někde objednat... Za mě: GW-M5610+ hezčí, ikonický vzhled+ rádio (etalon přesného času)+ solár (díky tomu netřeba otevírat a riskovat stržení závitu v plastovém pouzdře)- v režimu funkcí nevidíš aktuální čas- timer lze nastavit s minimálním krokem 1min a nelze automaticky opakovat- z úhlu nečitelný displej DW-5750+ taky hezký, ale ne tak ikonický vzhled+ dotaženější funkce (viz mínusy u hranáčů)+ zdá se, že kvalitnější displej+ jsou na baterku, takže uživatel je nemusí úchylně nastavovat ke slunci- tím pádem se ale musí sundávat dýnko a měnit baterka - riziko poškození- další digitálky do baráku, které opravdu, ale opravdu vůbec nepotřebuju travex: Žehličku má a nepoužívá. Takže je to jedno, jestli druhá žehlička nebo druhý géčka. Upraveno 12. září 2018 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Chjo? Taky o nich uvažuju a při tom je nepotřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 (upraveno) Hoši, keby stály majland, tak to ma opodstatnenie, ale v krame ich mate za par slupek alebo par piv v krcme vynechate a su doma.Takze mi vychadza viac + ako - a z toho jasne vyplyva ze ich potrebujes! Upraveno 12. září 2018 uživatelem bocko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Nech sa paci https://www.timestore.cz/Znacka/Casio-256/Casio-G-Shock/Casio-G-Shock-67648 https://www.helveti.cz/casio-dw-5750e-1 https://www.hodinky.sk/casio-dw-5750e-1 a pekná edícia G-LIDE : https://www.hodinky.sk/casio-gwx-5700cs-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2018 Na tom Helveti jsem na ně právě koukal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se