Gilius Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Takže...já mám ode dneška doma Stargejty...fotit je,zatím,nebudu,ještě jim udělám menší "tuning"...a pochlubím se potom...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IronMaiden Odesláno 19. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2009 Tak jsou tady moje poslední Géčka (na nějakej čas ) . Takže držím 9G! Co to je prosim vás za model, jde vůbec koupit v čechách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Co to je prosim vás za model, jde vůbec koupit v čechách? jsou to DW 8800 "Codename" a pochybuju,že jdou u nás koupit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Takže...já mám ode dneška doma Stargejty...fotit je,zatím,nebudu,ještě jim udělám menší "tuning"...a pochlubím se potom...... Gratuluji, jsou to hezke hodinky. Na tuning jsem zvedavy, ale "nevylepsoval"bych je. Ale ty asi potrebujes zaoblit ty strany, kdyz se ti hranate nelibi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Mno....psal jsem už několikrát,že se mi nelíbí hranaté modely 5600,5500(kostky)....čti pořádně Vylepšovat je nebudu,jen dostanou nový strap. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Co to je prosim vás za model, jde vůbec koupit v čechách? Tyhle jsou z ebaye. U nás byly svýho času taky, ale už je to dost dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Levit Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Toto čekalo na poště na mě:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2009 Mno....psal jsem už několikrát,že se mi nelíbí hranaté modely 5600,5500(kostky)....čti pořádně Vylepšovat je nebudu,jen dostanou nový strap. Tak mne se zdaji uplne stejne hranate jako 5600 a 5500. BTW co budes delat s tim puvodnim? Jestli je v dobrem stavu, tak bych ho odkoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2009 právě,že není...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 (upraveno) Tak jsem si říkal jak teď přibrzdím svoji sbírku, ale nějak sem ti pořád nevede. Kromě minule ukázaných Casiotronů mám zase další nový přírustek. Už nějaký čas jsem koukal po ledkách. Svojí nepozorností jsem si před časem koupil NOS Compu chrony, ale jen "kastli" bez modulu. Ten se mi nepovedlo nikde objevit za přijatelnou cenu, takže jsem projekt dočasně pozastavil. No a pak jsem uviděl velice levný současný ledky z číny. Tak jsem do nich šel. Čekal jsem na ně docela dlouho, ale už jsou doma. Přišly docela dobře zabalený dokonce v papírové etuji. Dá se tomu tak říkat když je z papíru? Snad ano. Hodinky byly kolem malého polštářku a byl k nim docela nesrozumitelný list návodu v angličtině rodilého číňana. Jal jsem se experimentovat s tlačítky a do pár minut jsem nastavil den,měsíc,hodiny a minuty. Víc toho hodinky nenabízejí. Tedy kromě několika animací při rozsvěcení a zhasínání. Tak a teď z jiného soudku. Zpracování je docela hrozné, řemínek vypouští zápach podobný smradu složený z pálící se gumy a lepidla. Tělo hodinek má na jednom rohu tvarový přebytek materiálu (označeno na obrázku). Díky mé malé ruce není nošení moc pohodlné. Po týdnu stále nedošla baterie a hodinky jdou celkem správně. Nějaké přesnější měření není možné z toho důvodu že hodinky nemají sekundy. Ale stejně mě těší, že jsem s nima vzbudil (zejména v práci) celkem slušnej rozruch. No nekupte to za dolar! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. listopadu 2009 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Nemaj ten displej nejak hozenej k pravy strane ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 24. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2009 Nemaj ten displej nejak hozenej k pravy strane ? Musí se tam ještě vlevo vejít dvojka místo jedničky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Musí se tam ještě vlevo vejít dvojka místo jedničky ne? To jsou ale novoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 25. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2009 Jo je to tak. Holt "hajtek" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 Kedze digitalne digitalky nosim len ked ma nikto nevidi /napr. ked sportujem :)/, tak som si kupil jedny na otlkanie: CASIO G-SHOCK G-313MS-1. Jedine co o nich viem povedat je ze maju fajn 28mm textilny remen, stali par supov a sedia na ruke velmi dobre. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 (upraveno) Kedze digitalne digitalky nosim len ked ma nikto nevidi /napr. ked sportujem :)/, tak som si kupil jedny na otlkanie: CASIO G-SHOCK G-313MS-1. Jedine co o nich viem povedat je ze maju fajn 28mm textilny remen, stali par supov a sedia na ruke velmi dobre.já teda obecně ručičkový G-SHOCKY moc nemusím (přijde mi to tak trochu proti filosofii co největší odolnosti), ale musím uznat, že tyhle mají něco do sebe. fakt pěkný, super barevná kombinace. Upraveno 26. listopadu 2009 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2009 ja som tam prave tie rucicky potreboval, aby som si to vedel vnutorne ospravedlnit proste kazdy mame svoj vkus. inak mas pravdu, tie farby su nazivo zaujimave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 pekne, gratuluju ja mam AW-591... ještě mě zaujaly tyhle - stejný modul jako ty tvé, průsvitnej kouřovej plast s oranžovou..pěkné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 pekne... jen me stve, ze v rade AW nemaji nejake solarni dobijeni... ten solar by urcite bodol, ale chcel som naozaj lacne digi dual display, tak som to ani nezistoval.. keby tam bol, tak sa to dozviem az teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 27. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2009 solár by se hodil, to jo. co říkáte na tuhle cenu, a vůbec na tento obchod? zajímavý nabídky...: http://www.jomashop.com/casio-gshock-aw591tm-1adr.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se