Přejít na obsah

Pochlubte se svými novými číslíčkovými přírůstky

X-Bob

Doporučené příspěvky

Takže...já mám ode dneška doma Stargejty...fotit je,zatím,nebudu,ještě jim udělám menší "tuning"...a pochlubím se potom...... ;)

Gratuluji, jsou to hezke hodinky. Na tuning jsem zvedavy, ale "nevylepsoval"bych je. Ale ty asi potrebujes zaoblit ty strany, kdyz se ti hranate nelibi. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno....psal jsem už několikrát,že se mi nelíbí hranaté modely 5600,5500(kostky)....čti pořádně :) Vylepšovat je nebudu,jen dostanou nový strap.

Tak mne se zdaji uplne stejne hranate jako 5600 a 5500. BTW co budes delat s tim puvodnim? Jestli je v dobrem stavu, tak bych ho odkoupil. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si říkal jak teď přibrzdím svoji sbírku, ale nějak sem ti pořád nevede. Kromě minule ukázaných Casiotronů mám zase další nový přírustek. Už nějaký čas jsem koukal po ledkách. Svojí nepozorností jsem si před časem koupil NOS Compu chrony, ale jen "kastli" bez modulu. Ten se mi nepovedlo nikde objevit za přijatelnou cenu, takže jsem projekt dočasně pozastavil.

No a pak jsem uviděl velice levný současný ledky z číny. Tak jsem do nich šel. Čekal jsem na ně docela dlouho, ale už jsou doma. Přišly docela dobře zabalený dokonce v papírové etuji. Dá se tomu tak říkat když je z papíru? Snad ano. Hodinky byly kolem malého polštářku a byl k nim docela nesrozumitelný list návodu v angličtině rodilého číňana. Jal jsem se experimentovat s tlačítky a do pár minut jsem nastavil den,měsíc,hodiny a minuty. Víc toho hodinky nenabízejí. Tedy kromě několika animací při rozsvěcení a zhasínání.

Tak a teď  z jiného soudku. Zpracování je docela hrozné, řemínek vypouští zápach podobný smradu složený z pálící se gumy a lepidla. Tělo hodinek má na jednom rohu tvarový přebytek materiálu (označeno na obrázku). Díky mé malé ruce není nošení moc pohodlné. Po týdnu stále nedošla baterie a hodinky jdou celkem správně. Nějaké přesnější měření není možné z toho důvodu že hodinky nemají sekundy.

Ale stejně mě těší, že jsem s nima vzbudil (zejména v práci) celkem slušnej rozruch. No nekupte to za dolar!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem t2
Odkaz ke komentáři

Kedze digitalne digitalky nosim len ked ma nikto nevidi /napr. ked sportujem :)/, tak som si kupil jedny na otlkanie: CASIO G-SHOCK G-313MS-1. Jedine co o nich viem povedat je ze maju fajn 28mm textilny remen, stali par supov a sedia na ruke velmi dobre.

Odkaz ke komentáři

Kedze digitalne digitalky nosim len ked ma nikto nevidi /napr. ked sportujem :)/, tak som si kupil jedny na otlkanie: CASIO G-SHOCK G-313MS-1. Jedine co o nich viem povedat je ze maju fajn 28mm textilny remen, stali par supov a sedia na ruke velmi dobre.

já teda obecně ručičkový G-SHOCKY moc nemusím (přijde mi to tak trochu proti filosofii co největší odolnosti), ale musím uznat, že tyhle mají něco do sebe. fakt pěkný, super barevná kombinace.

Upraveno uživatelem lub
Odkaz ke komentáři

pekne, gratuluju :)

ja mam AW-591...

ještě mě zaujaly tyhle - stejný modul jako ty tvé, průsvitnej kouřovej plast s oranžovou..pěkné.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...