Kristian.nov Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Parádní kalendáře! A v oceli viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Moc pěknej přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 před 2 hodinami, Kristian.nov napsal: Parádní kalendáře! A v oceli viď? Jasně Musím se toho držet. Jen ocel, jen Casio (víceméně). Jinak bych toho musel kupovat hrozně moc před 2 hodinami, siwi napsal: Moc pěknej přírůstek. Díky! Už má i nějaké nasledovníky doma a nějaké na cestě. Časem přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Krasný. V té době musel znít pozdrav dvou, kdy jeden z nich měl tyhle UCéčka: "Ukaž kalendář". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Kalendáře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 před 6 hodinami, Shakur napsal: Díky! Už má i nějaké nasledovníky doma a nějaké na cestě. Časem přidám. jj kalendarni jsou fakt fajn.. . A pridej, pridej bo tak je to spravne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Manželka dělala pořádek a našla primky, které jsem kdysi dostal a pak odložil. Objednal jsem novou baterku, tak jsem zvědavý jestli se rozblikaj..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Manželka našla poklad!!! Přesně tyhle jsem jako kluk měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Já je vůbec neměl rád, chtěl jsem digošky z tuzexu a dostal jsem primky. Moc se na ruce neohřály. Co mě nejvíc fascinuje, že po těch cca 37. letech je řemen ještě pohromadě. Uvidím jestli najedou, baterka je na cestě. Snad jsem objednal správnou...v těch mých je G3 A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 13. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2021 AG3, ale už jsem ti to napsal do vedlejšího vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Tak přece jenom dneska UPS dorazila:-) Chtěl jsem původně modrý, ale H104 v oceli modrých moc není a já neměl trpělivost... Ale i tyhle jsou skvělý! Mám kurva radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Vzácné Casio a nádherný stav! Ty musely stát řachandu. Blahopřeju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Děkuju! Oproti těm H101 (tam sem ulít), zas tak moc právě nestály. A jsou včetně původní krabičky a manuálu:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Ty jsou krásné, gratulace! K čemu slouží to žábrování nahoře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 V tom je "repráček" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Hmm, krasavice. Ty by stály za video se zvukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Je v tom skutečný repráček a ne jen náznak jako u mnoha digitálek z té doby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Gratulace ke krásnému úlovku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 To jsem si tak trošku myslel. A přikláním se k videoprezentaci repráčku! :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Po výměně baterky, ,,jsem potěšen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se