dykmore Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Tissoty jsou šupa, já konečně sehnal dw-290... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 @t2 ano je to ten isty modul. Mam ho v F1 Tissotkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 V 15. 6. 2022 v 8:35, Hantronix napsal: No já jsem si říkal, proč je na nich vyraženo "SAMPLE". Že by výstavní nebo předprodejní vzorek? A tip na tu Seiko card jsem Ti dával já. Ale přes SZ, tak proto jsi to nenašel v diskuzích. Citizeny paráda. Hlavně ty "zlatky" s tlačítky nahoře. Jj jeste jednou, dvakrat dik, a urcite jsi chtel napsat dole..)) Ano mel jsem na mysli toto slovo, nevim jestli takovy nebo onaky vzorek, jen vim ze se obcas objevuji na ebay i stimto popisem a jsou komplet az na to ze vnitrek neni a LCD nahrazuje obrazek. Tak se asi nekomu libila spona a naramek rozstrihl i kdyz jde delit na dilky. Ted k videni na ebay par kousku SAMPLE takto... Jo Tissotky na to se dobre kouka... Ty Gombovo uz tu probehly? -ted si nejak nevybavuji... Jinak ja pridam neco co dorazilo uz pred casem a myslel jsem, ze ani nebudu fotit a sem davat. Prisly s necim jinym (na pokus opravy tohoto, bohuzel keramika taky ko a mam tedy uz 3x vadne...) . No nakonec se z nich vyklubaly celkem pekne kousky... Modely s jen 3½digit lcd bez vterin nemam moc v oblibe, no tyto beru na milost. ...hodiny minuty prepnuti na sekundy -aby bylo jasno tak ty jedny ukazuji posledni minutu... No ale hlavne se mne zalibily vnitrnosti - 1x jeste keramika a podruhe krasny kus kremiku... A poctive sroubovaci dynko taky parada, druhe fajn na jistotu zaklapavaji a dostaly i novou gumicku ktera si jeste zvyka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bleriot11 Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Gombo nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 V 16. 6. 2022 v 21:44, t2 napsal: @akai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Diky, tam jsem to opravdu nezachytil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 2. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2022 (upraveno) A vedle v narucevlakne vidim ze Gombo presel o nejakou tu dekadu vyse -provedenim/nevsednosti zajimave kousky. To ja si jedu vicemene stale stejne, a dorazila takova skromnejsi (na pocet kusu) zasilka US a Spojenych statu mexickych... K nam nedorucoval prodejce (julius_bike -miva fajn kousky) vubec, tak si udelaly mezipristani a sly do hromadne. Jedna se o 8947 ale ty si zaslouzi byt samostatne . ...tak uz se mi podezrele zvetsuje pocet kalkulacek -tyto se mne zdaly zajimave -jedny temi tlacitky/znackou a ty druhe LCD. Uz ani nevim jestli jsem udelal nabidku prodejci a souhlas nebo jsem zkusmo prihodil a uz mi zustaly, je mozne ze oboji. Ebay mi uz nejakou dobu zobrazuje historii omezene. Seiko -calc pro kompletaci jinych kde neco chybi, -A229 udelano ze dvou jedny chybi jeste repro jak naschval nebyl ani v jednech, A TOP z tohoto obrazku jsou tyto 0654 >za dostupny $ se celkem malo vyskytuji, tyto prodejce uved castecne funkcni uvidime.(kazdopadne kdyz dorazily tak jsem se pustil do dvou co uz byly doma a povedlo se) tak mozna budou dvoje. Timex Atlantis 100 verze s poctivym sroubovacim dnem a nerez a jak je asi mistnim zvykem Speidel bracelet(spousta digi mne dorazila uz s timto) -snad nejak doplnim chybejici levy dolni ozdobny... Casio TS-2000 funkcni, -jsem proste musel do $50 aspon prihoz udelat a zustaly u mne. Citizen ala Bulova vicemene opet 9060/9069 . - a ty s celnimi tlacitky mne teprve cekaj stejne jako oboje gold. Armitron -to zas as vo vnutri "oblibena Toshiba" )) Jak pisu i vyse tak neco se ani nehodi davat sem na hromadu, solo dam i jedny ktere jsem neumel nastavit a pomohl az manu jenz byl nastesti k nalezeni. Schvalne, nekdo by mohl poznat o ktere se bude jednat(uz tu i probehly) -manu zni takto... Upraveno 2. července 2022 uživatelem akai styli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 @akai digitalkam ostavam verny, len momentalne vytahujem z ineho suflika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 3. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2022 (upraveno) Tak to je vse v poradku, a jasan, supliky je treba obcas ... Pridam k vyse zminenym 0654 foto s vyteklym/oddelenym lcd, zajimave, ze se jednotlive vrstvy oddelily + takhle vypada modul a dily. Bocni tlacitka drzi tim velkym kruhovym vymezenim pro modul. Jsou na nem otvory ktere je zajisti. Jinak na ruce a vedle sebe. Upraveno 3. července 2022 uživatelem akai link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2022 Jsou super Nejlepší SS novodobý digi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Jo, ty jsou moc pěkný co je to za typ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 (upraveno) Parada! Vzhledem k tomu, ze ostatni se k nejake reinkarnaci svych uspesnych modelu nemaji tak bych to taky tak videl. A jedny s prisivsich A158-502A.... -jedny podobne zde... u tohoto provedeni se mi libi "ukosene celo". Tenkrat asi takovy bezny zakladni model v mnoha provedenich. +na ruce.. Upraveno 15. července 2022 uživatelem akai :link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 před 10 hodinami, Jarda_Prim napsal: Jo, ty jsou moc pěkný co je to za typ? Třeba tady: https://www.apart.cz/hodinky/timex/timex-q/8626 Dal jsem je na jinej tah a ten jim sedne ještě líp Časem k nim snad udělám menší recenzi. Zaslouží si to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Když vidím tu vlnu retro digin s klasickým displejem, nedá mi to, a pro představu hážu odkaz, jak číňan na Ali už jede "smartwatches" se senzorem a barevným displejem v údajně kovovém, každopádně retro pouzdru. Za 650,- Vím, že je to mimo mísu, ale jen tak pro zajímavost, kdyby někdo neviděl, jako já do dneška. Mimochodem, ty levé čudly jsou nefunkční atrapy. Prostě origo Ali čajna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 To sou věci... Jen škoda, že se podobných věcí chytí Číňan z aliexpresu, protože to podle mě neni špatnej koncept... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2022 Tenhle koncept není ale vůbec blbej. Jen kdyby se toho ujal někdo serióznější... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 V 15. 7. 2022 v 23:18, Kristian.nov napsal: Třeba tady: https://www.apart.cz/hodinky/timex/timex-q/8626 Dal jsem je na jinej tah a ten jim sedne ještě líp Časem k nim snad udělám menší recenzi. Zaslouží si to... Díky za odkaz, s tímhle tahem jsou fakt vychytané.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Pridam dalsi do serie... Orient G703103-40 Hodi se k temto podobnym/stejnym "3x Orient vedle sebe... G 700101-40 / H 703608-40 / E 791301-41" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 (upraveno) Tak jsem si o víkendu s dcerou vyšlápl sv. Hostýn. Když moje mladá vybírala nějaké cetky co si koupí z výletu, tak jsem zahlédl mezi tím "bižu" Casio DBC-32 za 250,- Kč. No musel jsem je vzít. Ještě tam měl F-91 za 200,- Kč. Upraveno 22. srpna 2022 uživatelem gaPPak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 To bych se asi taky neudržel a F-91 vzal taky pro strýčka příhodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se