X-Bob Odesláno 23. května 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 já tu reklamu neznám.... A v Albertu jsem dlooouhou dobu ani nebzl, čestně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Stormtroopery tu kolují po členech Chronomagu.......to budou hodinky s příběhem !!!!! Já bych je chtěl nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 Já bych je chtěl nové A v čem je problém??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 X-Bob: to vykládej někomu jinému;)http://www.youtube.com/watch?v=dL_2NdchBxI&feature=related Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 X-Bob: to vykládej někomu jinému;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 23. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2011 hodím sem pár fotek mého nejnovějšího přírůstku CASIO GW-9010MB-1 Men in Mat Black musím říct, že tyhle mudmany vypadaj fakt parádně, gratuluju. jak je to s tím závodním módem, to je něco jako timer? dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 24. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2011 A v čem je problém??? Musím je sehnat za slušný peníz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladobr Odesláno 26. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2011 (upraveno) Moje prve ulovky G100-1BM G-1000-1ADR. tie su aj zostanu v povodnych farbach Upraveno 26. května 2011 uživatelem vladobr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sallam Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2011 moje první digitálky od dětských let :-) CASIO AE-2000W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A10 Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Moje stolní G-SHOCK AKVÁRIUM HODINY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Dobry napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 16. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2011 (upraveno) Moje nové, už sem se s němi chlubil támhle, o pár vláken dál, ale když...ony jsou tak krásný . Casio G-shock Frogman GW-200MS-1 Upraveno 16. června 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 krása gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Díky! Taky se na ně nemůžu vynadívat... . krása gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 4 Vencalekl : Tak to je nářez , jedny z nejhezčích Frogů (alespoň pro mne ) velká gratulace . Poslední doubou o nich docela dost přemýšlím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Moje nové, už sem se s němi chlubil támhle, o pár vláken dál, ale když...ony jsou tak krásný . Casio G-shock Frogman GW-200MS-1 jj, tyhle frogy jsou pěkný, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Díky kucí :-), no Robocope, pokud přemýšlíš tak neváhej, jsou vážně krutý :-). Kdyby tě něco zajímalo nebo tak, případně jsi chtěl vidět nějaký fotky, np. Pokud máš teda zájem přesně o tenhle model... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Moje nové, už sem se s němi chlubil támhle, o pár vláken dál, ale když...ony jsou tak krásný . Casio G-shock Frogman GW-200MS-1 mám podobný model, jen s jinou barvou vnitřního kroužku (Ty máš bronzový) a musím souhlasit, že jsou skvělé na všechny činnosti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robocop Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Díky kucí :-), no Robocope, pokud přemýšlíš tak neváhej, jsou vážně krutý :-). Kdyby tě něco zajímalo nebo tak, případně jsi chtěl vidět nějaký fotky, np. Pokud máš teda zájem přesně o tenhle model... No já chci přesně ty samý jako máš Ty . Jenom přemýšlím jestli do nich mám jít, když už dvoje jiný frogy mám doma , ale jak se znám tak stejně neodolám , protože jsou fakt boooží . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Moje nové, už sem se s němi chlubil támhle, o pár vláken dál, ale když...ony jsou tak krásný . Casio G-shock Frogman GW-200MS-1 Koukám na Tvou ruku už pokolikátý a začíná mně štvát, že jsem je nevzal místo Pathfinderů ...doufám, že až je dám na ruku, tak to přejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se