Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já tu reklamu neznám.... A v Albertu jsem dlooouhou dobu ani nebzl, čestně :worried_anim:

• Odpovědi 4,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hodím sem pár fotek mého nejnovějšího přírůstku CASIO GW-9010MB-1 Men in Mat Black

musím říct, že tyhle mudmany vypadaj fakt parádně, gratuluju.

jak je to s tím závodním módem, to je něco jako timer?

dík

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Moje nové, už sem se s němi chlubil támhle, o pár vláken dál, ale když...ony jsou tak krásný :D . Casio G-shock Frogman GW-200MS-1

post-14806-000233800 1308238483.jpg

Upraveno uživatelem Vencalekl
Odesláno

4 Vencalekl : Tak to je nářez , jedny z nejhezčích Frogů (alespoň pro mne ) velká gratulace . Poslední doubou o nich docela dost přemýšlím .

Odesláno

Moje nové, už sem se s němi chlubil támhle, o pár vláken dál, ale když...ony jsou tak krásný :D . Casio G-shock Frogman GW-200MS-1

jj, tyhle frogy jsou pěkný, gratuluju.
Odesláno

Díky kucí :-), no Robocope, pokud přemýšlíš tak neváhej, jsou vážně krutý :-). Kdyby tě něco zajímalo nebo tak, případně jsi chtěl vidět nějaký fotky, np. Pokud máš teda zájem přesně o tenhle model...

Odesláno

mám podobný model, jen s jinou barvou vnitřního kroužku (Ty máš bronzový) a musím souhlasit, že jsou skvělé na všechny činnosti :-)
Odesláno

Díky kucí :-), no Robocope, pokud přemýšlíš tak neváhej, jsou vážně krutý :-). Kdyby tě něco zajímalo nebo tak, případně jsi chtěl vidět nějaký fotky, np. Pokud máš teda zájem přesně o tenhle model...

No já chci přesně ty samý jako máš Ty . Jenom přemýšlím jestli do nich mám jít, když už dvoje jiný frogy mám doma , ale jak se znám tak stejně neodolám , protože jsou fakt boooží .
Odesláno

Koukám na Tvou ruku už pokolikátý a začíná mně štvát, že jsem je nevzal místo Pathfinderů ;)

...doufám, že až je dám na ruku, tak to přejde... :suicide_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...