Boofish Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 (upraveno) Gratulace Kde a za kolik si je pořídil ?? Upraveno 17. června 2011 uživatelem Boofish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 (upraveno) To jo, jsou boooží, kór na ruce, obrázek je slabej odvar - stejně ale myslím, že budu ještě muset nějaké foto pořídit a upnout, abyste měli kucí na co koukat...Tak to vidím na brzkou hromadnou objednávku military Frogmanů...To Boofish, díky!, pořídil jsem je tady z fóra od váženého člena potápěče za cenu, jak bych to řekl, více než krásnou :-). Jinak řečeno, přišel jsem k nim jako slepý k houslím :-). Upraveno 17. června 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Tak ještě jednou gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 17. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2011 Ještě jednou, díky! . Ačkoli sem je vždycky chtěl, alespoň nějaký Frogy, zatím sem si ani z daleka netroufam myslet na tyhle, no, mám je, huhu:D. Tak ještě jednou gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2011 Stará láska nerezaví,takže po nějaké době se mi udělalo smutno a musel je mít, tu zelenou a modul prostě miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Pěkný, tak trochu radioaktivní kousek :-) Stará láska nerezaví,takže po nějaké době se mi udělalo smutno a musel je mít, tu zelenou a modul prostě miluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 Stará láska nerezaví,takže po nějaké době se mi udělalo smutno a musel je mít, tu zelenou a modul prostě miluju. Pěkný kousek, ale víc se mi líbí s tím textilním páskem (i když bude asi pěkně nepraktický) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2011 4 nAscA - jaká fóbie??? Prostě je to děs . No,ale abych přiznal, některé hranaté hnusy se nechají - třeba takovej 5600 Python,ten jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Konečně jsou doma a mám z nich obrovskou radost:) K dokonalosti chybí větší chlívečky průběhu stopek(takové jako mají mudmany) a vypnutí nepoužívaných funkcí-7xmačkat mode je otrava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 ggrand: blahopřeji k novým kouskům taky jsem si pořídil nový kousek "King of G-Shock" spíše by se hodilo "Briketa na ruku" , ale jsem z nich nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2011 (upraveno) Taky gratuluju kucí, tyhle kousky jen tak nezničíte :-).To Ggrand: prosímtě, kde jsi je koupil a co to je vůbec za typ? Nějak se mi zalíbili :-), na ruce vypadají skvěle... Upraveno 5. července 2011 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Semi Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 Taky gratuluju kucí, tyhle kousky jen tak nezničíte :-). To Ggrand: prosímtě, kde jsi je koupil a co to je vůbec za typ? Nějak se mi zalíbili :-), na ruce vypadají skvěle... http://www.heureka.cz/?h[fraze]=casio+7900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 (upraveno) taky jsem si pořídil nový kousek "King of G-Shock" spíše by se hodilo "Briketa na ruku" , ale jsem z nich nadšený hergot, ty taky jedeš. mají tyhle obryně nejaké jiné fce než gwm5600? a co tlačítka, jdou ztuha jako u mudmanů nebo je to lepší? dík. edit - právě přemejšlím ještě o nějakém jednoduchém, ale masivním modelu, byl bych ochotnej vyzkoušet i inverzní displej. nějak se mi zalíbily ty GR8900, ale nechce se mi čekat do září. je podle vás nějaká jiná alternativa kromě GD100..? Upraveno 6. července 2011 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 (upraveno) Vencalekl: jsou to G-7900 MS-1 , ebay, tady neseženeš. Velikostně jsou o malinkytý chloupek menší než GA100, ty mi byly velké, G7900 jsou taktak:)boofish: gratulace ke králům... na tohle zkrátka musí mít člověk pazouru a odvahu;)lub: ještě mě napadají ty krávy veliké, poměrně nové ty s tím barometrem, nevím teď typ, ale snad víš, co myslím.EDIT: GDF100 Upraveno 6. července 2011 uživatelem ggrand Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2011 lub: fce mají stejné jako 5600, a tlačítka jsou v poho ggrand: dík, ale na pacce jsou fakt dost dobrý. A každý si jich všimne. Jsou fakt COOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2011 Jsou pěkné, že by mi ani nevadil inverzní display Ono je to s tou velikostí asi člověk od člověka. Vzal jsem dneska do práce ty Pathfingery, taky skoro pneumatika a nikdo bez dotazu nezaregistroval, že nemám o řád menší GWM5600. Akorát to řemení mne štve... Měl tam být ten resinový pásek, ten mi sedí, tahle spatlanina kůže+textil... Je to tlustý, nevohebný a nelíbí se mi to. Reklamovat to nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boofish Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2011 Jsou pěkné, že by mi ani nevadil inverzní display Ono je to s tou velikostí asi člověk od člověka. Vzal jsem dneska do práce ty Pathfingery, taky skoro pneumatika a nikdo bez dotazu nezaregistroval, že nemám o řád menší GWM5600. Akorát to řemení mne štve... Měl tam být ten resinový pásek, ten mi sedí, tahle spatlanina kůže+textil... Je to tlustý, nevohebný a nelíbí se mi to. Reklamovat to nebudu... Taky mi vadí modely, kde je pásek protažený pod dýnkem (mám 5600CL) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2011 Chtěl jsem vyzkoušet svoje gwm5600 na nato(zulu) strapu, tak jsem pořídil adaptéry a 24mm černý Zulu. Nasadil a zjistil, že na můj vkus jsou 5600 zkrátka příliš malé pro mohutný 24mm strap. Risemany bych musel různě znásilňovat a stejně nakonec šly do světa. Stejně jsem chtěl něco klasického vojenského a 6900 se mi nelíbí a 6600 se blbě shání a bál jsem se velikosti, tak jsem nakonec zvolil DW9052 v té nejklasičtější barevné kombinaci. Kupodivu mě překvapilo, že na mých 16,5cm hodinky sedí výborně, pásek nepřečuhuje a je příjemný,což bych na jedny z nejlacinějších géček nečekal. Tak sám nakonec nevím, na čem je budu nosit, protože na Zulu mi vadí, jak dlouho schne oproti klasickému plastovému řemínku... fotky na rychlo, až bude někdy čas a hlavně chuť tak v mojem vlákně bude víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Skrz ebay to neumím, ale až ti rupne v kebuli, jako občas každýmu tady a budeš se jich chtít zbavit, mysli na mě, jsou fakt krásný. Vencalekl: jsou to G-7900 MS-1 , ebay, tady neseženeš. Velikostně jsou o malinkytý chloupek menší než GA100, ty mi byly velké, G7900 jsou taktak:) boofish: gratulace ke králům... na tohle zkrátka musí mít člověk pazouru a odvahu;) lub: ještě mě napadají ty krávy veliké, poměrně nové ty s tím barometrem, nevím teď typ, ale snad víš, co myslím. EDIT: GDF100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 14. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2011 Vencalekl: oki, budu na tebe myslet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se